Protean Oracle 25-50 arası taxi farm

Oracle Hunter

Üye
Öncelikle tüm oyunculara hayırlı günler iyi kasılmalar dilerim.
malumunuz oyunumuz gayet kalabalık ve her yaş grubu ve meslekten insan barındırıyor. Oyuna açıldığı günden beri ara vermeden oynayan birisiyim. 61 level str priestim var. ancak her oyuncu level dahi kasacak kadar müsait olamayabiliyor. Oyuna yeni başlayacak oyuncular için kasma imkanı sağlaması ve benim içinde farm olanağı teşkil etmesi adına 25 ila 50 leveller arasındaki arkadaşlarımı oracle slotlarında kasılmaya davet ediyorum. oyuna giriş yaptıktan sonra oyunu işinden ötürü oynayamayan ve afk olarak level kasmak isteyen ve bunu da en legal şekilde yapmaya çabalayan oyuncular için büyük bir fırsat olacağını düşünüyorum.

saatlik 1m ücretlendirmeye tabi olup, sizin üzerinize gelen gold ve itemler sizde bırakılacak, kesinlikle tarafınızdan talep edilmeyecektir.

başvuru için https://discord.gg/RGJfQc8cpB kanalına katılabilir, mesaj bırakabilirsiniz.

önemli bir not eklemek istiyorum.
bu konuyu buraya kasten açmış bulunmaktayım. tamamen legal olan bir sisteme tepki koyan arkadaşlara inat açılmıştır. oyunun herhangi bir dinamiğine zarar vermeden, zaten 25-50 arası oyuncuların kasacağı yer olan bir slotu kullanıyoruz. ayrıca 1m'lik ücretlendirmenin yarısını, belki de fazlasını telafi etme imkanı da bulunmaktadır. iyi oyunlar...

cnrunal

Üye
herkes senin gibi düşünse keşke bazı aç gözlü düşüncesizler 'ESLANT'ta yapmaya çalışıyor insanlar kasılacak yere bulamazken gelenlere fiyat veriyorlar bunların önüne geçilmesi lazım bu fırsatçı açlara slot salmayın arkadaşlar...!!!!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt