PVE / Alpha

Tekitekurin

Üye
Merhaba,

Bir işe başlamak yolun yarısı derler, sanırım artık o sürece girdik alpha 1. etap sizin açınızdan nasıl geçiyor bilmiyorum ancak umarım verimli geçiyordur.
Testler ne denli yapılıyor bilmiyorum ancak mümkünatı var mı onuda bilmiyorum tabiki bu diğer haritaların şuan teste açılmaması ile alakalıda olabilir, bunun ile bir açıklama yapılmışta olabilir kaçırmış olabilirim. Eğer varise afola.

Belki A2 testte olacaktır yada Beta için beklemek zorundayızdır ama test aşamalarına PVE kısmıda dahil edilse sanki sunucular daha yoğun teste tabi tutulacakmış gibi hissediyorum. Zira biz millet olarakta PVP'den daha çok PVE oynaya yatkınız gibi geliyor oyunlardaki yoğunlukları göze alarak söylüyorum.
Şahsi görüşüm PVP'den zevk almayan bir görüş ama herkesin zevklerinide anlayabiliyorum tabiki PVP aşığı insanlar çok fazlacadır.

Bu test aşamalarında 2 aşama seçeneği olsa isteyen PVE kısmınıda deneyimleyebilse sizde ihtiyacınız olan test verilerinizi alsanız daha verimli olur mu diye bir düşündüm sadece :)

Sizde test aşamalarında PVE olması gerekliliğini düşünüyor musunuz ?

Justice

Yönetici
Game Designer
Merhaba,

Görevler ve diğer PVE ögeleri henüz hazır değil, çalışmaları devam ediyor. Alfada şu an temel şeyler test ediliyor. Kapalı beta ile birlikte birçok şeyi deneyimleyebileceksiniz.

Saygılar

beckett

Üye
Merhaba,

Görevler ve diğer PVE ögeleri henüz hazır değil, çalışmaları devam ediyor. Alfada şu an temel şeyler test ediliyor. Kapalı beta ile birlikte birçok şeyi deneyimleyebileceksiniz.

Saygılar
Merhaba, tahmini olarak pve nin açılacağı bir tarih söyleyebilir misiniz? Bu durumda kapalı betada olacağını ve tarihin belli olmadığını anlayabiliiyorum ama örneğin alti ay sonra olabilir gibi bir zaman diliminden bahsedebilirsek ben ve diger pve bekleyenler rahat ederiz.

Justice

Yönetici
Game Designer
Merhaba, tahmini olarak pve nin açılacağı bir tarih söyleyebilir misiniz? Bu durumda kapalı betada olacağını ve tarihin belli olmadığını anlayabiliiyorum ama örneğin alti ay sonra olabilir gibi bir zaman diliminden bahsedebilirsek ben ve diger pve bekleyenler rahat ederiz.

Merhaba,

Birkaç hafta sonra görevlerin tamamını veya kısa bir süre sonra bir kısmını (Dorion bölgesi sadece) aktif hale getirebiliriz. PVE deyince görevler (quest sistemi) dışında da çok şey akla geliyor. Her birinin tamamlanması, testleri ne kadar sürer bilemiyorum ancak sonuçlandırılması açık betayı bulabilir. Benim tahminlerime göre ise, açık betanın 3 ay içerisinde yayımlanma ihtimali çok zayıf. Gelse bile çok fazla eksik olur, hoş olmaz. Diğer yandan kapalı beta veya alfanın sonlarında sunabileceğimiz görevler zamanla daha da zengin hale getirilecektir ancak ilk aşamada oyuncuları tatmin edecektir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt