Öneri PVE İyileştirmeleri #01 - Opsiyonel olarak yaratıkların isim barlarının altına HP bar eklenmesi

Phondeep

Üye
Bir çok MMORPG oynadım Rise Online'a benzer oyunlar da oynadım. Toplu şekilde mob keserken karşılaştığım ve oynanabilirliğe zarar verdiğini düşündüğüm bir eksiği belirtmek isterim. Özellikle mage partilerin alanla mob kestiği durumlarda çok sorun yaratan bir şey bu aşağıdaki ekran görüntüsü mevcut durumu göstermektedir, sadece target aldığınız canavarın HP barı gözükmekte bu da sürekli target değiştirip mobların canını kontrol etmenize neden olmaktadır. Mecvut UI'a ek olarak shift+v gibi belli bir tuş kombinasyonuna basıldığında mobların canının isimleriyle beraber bir bar olarak gözükmesinin oynanabilirliği arttıracağı kanaatindeyim. Bu sistemi kullanan WOW isimli oyundan da bir ekran görüntüsü paylaşıyorum.

Özellikle Dungeon sisteminde de oynanabilirliği arttıracağı görüşündeyim.

1649416808045.png

1649417107160.png

Son düzenleme:

SENOZ

Üye
Mantıklı bir öneri de acaba pvp alanında kalabalıklarda durum nasıl olur onu bilemedim, hadi pve alanlarında belgi bölge bölge parça parça mob var ama pvp alanında acaba bir sorun yaratır mı diye düşündüm.

TheUprising

Üye
Mantıklı bir öneri de acaba pvp alanında kalabalıklarda durum nasıl olur onu bilemedim, hadi pve alanlarında belgi bölge bölge parça parça mob var ama pvp alanında acaba bir sorun yaratır mı diye düşündüm.
Bu sistem opsiyonal olursa yani " shift + v " kullanıldığında açılıp kapatılabiliyor olursa bir sorun olmaz

ZLanov

Üye
Opsiyonel olarak Eklenmesi gerçekten Doğru bir tercih olabilir. PVE Sisteminde özellikle Magelerin bu tarz Toplu hareket ettiği durumlarda Çok yararlı bir durum haline gelebilir. +1

SevimliPanda

Üye
PVP alanı dışındaki bölgelerde güzel bir hâl alır bu durum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt