Pve testi tamamlanmıştır. Artık full item 70 lvl pk moduna geçelim biraz pvp yapıp eğlenelim oyuncu kalmadı oyunda.

JohnPlane

Üye
Olmaz öyle alpha da pk mi atilirmiş :d:d oyunun zevki̇mi̇ olur 35 gün hayatsizca exp kasip görev yapmadan eğlenmek hakkin değİl bu oyunun amaci hemoroi̇d olana kadar slotlarda exp kasmak :d

MontanA

Üye
2-3 hafta önceye kadar bu gönderimi okusam kesinlikle katılmazdım. Ancak şu an olmasa da, birkaç hafta içerisinde olması gerekenin bu olduğuna inanıyorum. Joblar arası dengesizlik çok ciddi seviyeler içerisinde. Büyük bir çapta oyun şu an kendini yeniliyor yani görev yap, 70 ol, farm yap ve pk 'ya çık, çıkınca joblar arası dengesizlik + tüm o pk yı önleyici buglar sayesinde de "unintsall game" tuşu son buluyor.

Eleştirisel yazmaya gelince, oyun geliştiricilerinin artık hızlanması gerekiyor. Hatırlıyorum, Hagard haritasında bulunan golemlerin yanında buzul bir taş vardı ve o taşın arkasına mageler geçtiği zaman moblar taşın içerisinden geçmeye çalışıyordu ancak nafileydi. Haliyle ne yaptılar? Buz görünümlü taşı olduğu gibi kaldırdılar. Bu 2-3 günlük kısa bir süreç idi... Ancak Death Valley'deki malumunuz tüm o teleport buglarının çözülmesi haftalar aldı.

Ne yapılabilirdi? Eğer sorun teleport ile ilgiliyse o taşları olduğu gibi kaldırırdınız ve sonraki patchlere kadar bu bugu önlemiş olurdunuz lakin yapmadınız. Günler, haftalar derken düzeldi ama şimdi ise skilleri aynı anda basamama sorunsalı ortaya çıktı. Peki ya şimdi? Oyuncular 70 lvl oldu, pk ya çıkıyorlar. Ama bahsettiğim sorun sayesinde bile ciddi şekilde oynanış etkileniyor. Haliyle burada da alfa sürecini bırakmamak elden değil. En azından arkadaşın da bahsettiği gibi joblar arası denge kısa süre içerisinde sağlanmalı. Bir teleport veya her ne bugu ise kaldırılması haftalar sürüyorsa official release'yi 2022 de henüz görebileceğimizi düşünüyorum.

saintx

Üye
Taş bugunu cözmek icin ne yapıldıysa ellerine saglık cznin yarısında falan mageler tp yapamıyor :D
unknown (1).png

Pitou

Üye
Oyunda kullanıcı kalmadı biraz daha hareketlendirmek için pvp geçmek lazım full item +70 lvl yapıp eğleniriz hemde.

underestimated

Üye
PvE testinin tamamlandigini dusunmuyorum hala slotlarda ufak tefek buglar var mesela Lunaskar’da Harpy slotlari en basitinden bir ornek :)

• Beğen
Tepkiler: Geo

RionLi

Üye
+70 yapıp çıkıp eğlenen isyan ediyor savaşacak kimse yok +70 düz yapın diye , bugün ise yeni oyuncu giriyor sıfırdan oyunu keşfetmek için haritalardaki görevleri test etmek için harita harita geziyor sırf siz +70 oldunuz diye oyun size göre yön veremez kendine ben 1 haftadır exp kasıyorum neden oyun officalde yabancılık çekmemek için hangi levelde neler yapabileceğimi bilmek için bu yüzden oyun kişi ye göre hareket edecek ise biz Disk'ki boşuna doldurmayalım silelim oyunu çok saçma bir yaklaşım.Ayrıca mevcut oynadığınız oyuna benzetmeye ve ona göre şekil verdirmeye çalışmaya uğraşmayın benzerlik olabilir fakat farklı bir oyun ve bu oyunun kitlesi olacak.

underestimated

Üye
+70 yapıp çıkıp eğlenen isyan ediyor savaşacak kimse yok +70 düz yapın diye , bugün ise yeni oyuncu giriyor sıfırdan oyunu keşfetmek için haritalardaki görevleri test etmek için harita harita geziyor sırf siz +70 oldunuz diye oyun size göre yön veremez kendine ben 1 haftadır exp kasıyorum neden oyun officalde yabancılık çekmemek için hangi levelde neler yapabileceğimi bilmek için bu yüzden oyun kişi ye göre hareket edecek ise biz Disk'ki boşuna doldurmayalım silelim oyunu çok saçma bir yaklaşım.Ayrıca mevcut oynadığınız oyuna benzetmeye ve ona göre şekil verdirmeye çalışmaya uğraşmayın benzerlik olabilir fakat farklı bir oyun ve bu oyunun kitlesi olacak.
Umarım bu oyunun kendi kitlesi olur, diger oyunda gelecek kitlenin o kadar az olmasını istiyorum ki m, direk GB satmalar, item satmalar, slotta mafyalasmalar, hile uzerine hileler yazarken darlandimn :D Tabi bu saydiklarim oyun yonetimiyle de alakali GB - item satan sitelere umarim izin vermez dicem ama oyunun sponsoru KlasGame...
Ozetle ister istemez diger kitleye cok benzer bir kitleye sahip olacagini dusunuyorum,umarim yaniliyorumdur.

gurktiger

Üye
an itibari ile yeni başlayanları direkt 60 level ve 60 level görev itemleri elite görev seti ile başlatmalarında bir sakınca görmüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt