Öneri Pvp alanı dışında ilk vuran kutuyu alsın

Mykocu

Üye
Pvp alanı dışında kalan yerlerde düşük lvlli ,itemsiz veya solo oyuncuların ezilmemesi için ilk vuranın kutuyu alması nasıl olurdu acaba? böylece para parayı çekmezdi. Rekabet artardı. Yoksa anlaşmalar kardinaller heryerde olucak onlardan kaçış yok. Ama ilk vuran alsaydı bi emekte söz konusu olurdu. Öbür türlü kardinaller arkadaşlarını çağırıcak veya ittifaklar olucak slotlarda.
İlk vuran aldığı zaman herkes eşit şartlarda savaşırdı ve kimse boş dönmezdi.

İlk vuran için okçular veya başka joblar avantajlı olursa son vuruşta olabilir.

Son düzenleme:

Trapen

Üye
yüzde olarak fazla olan kutuyu alsın , ilk ve son vuran bana her zaman saçma gelmiştir.

Mykocu

Üye
Ama son vuruş olsa mesela bi slotta 3-4 kişi bile kasabilir.Veya daha fazlası. Öbür türlü hep aynı kişilerin tekelinde olur bence.Arkadaşlarını çağıran slotu alır.
Bence son vuruşa yapılabilir drop. Veya %70 dmg vuran kutuyu alırda ekleyebilirler ek özellik olarak. Slotlar çok eğlenceli olurdu benim gözümde öyle canlandı tabi başkalarının ne düşündüğü önemli.

Son düzenleme:

ANGEL

Üye
Ben her zaman en fazla damage verenin almasından yanayım.Ama şöyle olabilir sen solo dalıyosun,diğer kişiler party halinde onların attığı damage toplamı kişi sayısına bölünebilir.Mesela 10000 canlı bir mob olsun,sen solo şekilde 4000 damage attın diğer grup 8 kişi 6000 damage attılar 6000/8=750 yapar kutu senin olur.

Bekbya61

Üye
Kesinlikle en fazla damage almazsa bir haksız kazanç olması kaçınılmaz olur

Mykocu

Üye
yani fazla vuran için can sıkıcı bi durum olabilir o yönüde var tabi ...

Decrt

Üye
Fazla vuran almalı diye düşünüyorum. Çünkü ortak savaş alanı haritasında ''ezik'' biri gelir son vuruşu yapıp gider. O kadar kişinin kestiği emek boşa gider. Solo oyunculara gelince insanlardan gruba girmek isteyebilir. Not benimde şuan guild veya arkadaşım yok ama yine de söylüyorum. Solo MMORPG oynamak isteyenler bedelini öder. :D

Doctrine

Üye
MMORPG rol yapma oyunu ve gerçek hayatla bağdaştırabilirsiniz. Düşünsenize sizin %90'ını bitirdiğiniz bir işi birisi gelip son anda %10unu tamamlayıp ben yaptım diyor..

AHMET

Üye
en mantıklısı damage vuran top 3 e kutu düşmesi,eğer değerli bir item düşecekse en çok vurana düşmesi,coinin ise damage skalasına göre pay edilmesi gerekir aynı expte olduğu gibi,yüzde 10 altında vuran ise avcunu yalamalı

hzljoepr

Üye
kutuyu ilk vuran yada son vuranın alması saçma olurdu. en mantıklısı her ne kadar bir guild'e sahip olmasamda kim daha fazla vurursa o alsın bu zaten bütün oyunlarda böyledir bu sistemin dışına çıkılırsa oyunda haksızlık olur bence oyuncular bunu hiç sevmezler hatta oyunu bırakanlar bile olur sırf bu yüzden

OSCORP

Üye
KScilerin çoğalmasına yol açar son vuruş o yüzden % damage her zaman mantıklıdır.

AbraKadabra

Üye
Şu ilkel yaklaşımlar bir bitmedi oyunun kendiside buna meğilli şekilde ilerliyor, herkeze kendi özelinde kutu düşmesi daha sağlıklı olucaktır vurması yeterli.Şu item egosundan kurtulmak lazım, oyun çöp olup gidicek yoksa zaten bu yaklaşım benimsenirse global deki yokoluş gerekli mesajı vericek.

İleri bir yaklaşımda itemların hepsi sould bound tarzı olması lazım yani trade edilemez.Ama bu tarz vizyonlardan uzak ilerleniyor şuan.

Decrt

Üye
İyi o zaman sen grup ile %90 kes ben geleyim 10 vurup kutu alıp gideyim. :D 10 level olup 70 level canavarlara geleyim kutu kasayım bedavadan. :D

AbraKadabra

Üye
İyi o zaman sen grup ile %90 kes ben geleyim 10 vurup kutu alıp gideyim. :D 10 level olup 70 level canavarlara geleyim kutu kasayım bedavadan. :D
Genel olarak konuştum tabiki gerekli detaylandırmalar yapılır böyle bir yaklaşım söz olsa, burda yakalamanız gereken nokta olayın essence kısmı, %5 HP damage gereksinimi koyulur mesela bitti, party içinde gerekli düzenlemeler yapılır, bu bambaşka ileri bir yaklaşım bu yola girildimi çok şey değişir ve günün sonunda da güzel birşey olur, maksat itemlere gereksiz değer yüklememek ve olabildiğince çok kişinin item almasını sağlamak bu bağlamda yapımın ana amacı item kasma veya basma olmamalı, çarpıtmayalım. :)

Ufkunuzu genişletmenizde fayda var. :D

Decrt

Üye
Çarpıtmıyorum sen kendin dedin herkese item atsın diye. :D Bende sana herkese item atarsa olacakları söyledim.

Followback

Üye
İlk vuranın alması demek. Bir kişinin moba vurup kenara çıkmasını ve kesilmesini beklemesi demek olur. İşe yaramaz bir öneri gibi geldi.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt