İstek PvP esnasında hasar alırken town atılmaması problemi hakkında

AthenSlayeR

Üye
Merhaba,

Sanırım oyuncular karşı ırk tarafından atağa maruz kaldıklarında town atamıyorlar. Bu durum yavaş koşan ve/veya görünmezlik basamayan sınıfın ( mage, warrior, priest ) dezavantajlı olmasına ve hızlı koşabilen ve görünmez olabilen sınıf ( rogue )için avantajlı olmasına sebebiyet veriyor. %50 can ve üzeri olan her oyuncu istediği anda town atabilmelidir.

İyi çalışmalar dilerim.

HERO

Üye
Bence hayir dogru budur. Savaşiorsan ölmeye hazir olman lazim :D

Vying

Üye
Bencede savas icerisinde town atabilme ozelligi cok sacma. Savasin icindeysen ya oluceksin yada olduruceksin abi ko dada uyuz olurdum bu duruma

Kyknos

Üye
Fikrimce olması gereken bu ama %80 veya %90 hp ile sınırlandırabilir.

ASiLKaNNN

Üye
O zaman afedersiniz pvp nin boku çıkar önüne gelen town atar sonra tam tersi konular açılmaya başlanır

PLuTOOOOO

Üye
%50 hp üzerinde town atılabilmeli aksi halde char yavaşladığında 3 kişi varsa gelip seni kesmelerini beklemeten başka birşey yapamıyorsun

Gillette

Üye
bence suan rogue nörflenmeli damege çok fazla ve istediği zaman kaca biliyor

Zahid

Üye
Town olayı bence çok iyi olmuş, kesinlikle böyle kalmalı.

anil

Üye
Katılmıyorum. Town kolay atılmamali. Hatta Town atma olayı bile aslında saçma. Bunu beğenmiyorsunuz ama diğer MMORPG'lerin neredeyse hiçbirinde PVP haritasında anında kaçış seçeneği bulunmaz.

AthenSlayeR

Üye
Bu durum oyunu solo oynamak isteyen mage battle priest ve warrior sınıfını savaş alanına girmemeye İtecektir. Girdiklerinde ise çok daha erken town atmalar meydana gelecektir. Zamanla okçu ve assasian sayısı artacaktır. Geleceği görmek zor değil. Oyun yönetiminin de bunu kolaylıkla göreceğine inanıyorum.

Son düzenleme:

CuneytARKIN

Üye
Bence çok yerinde bir karar olmuş savaşın seyrine göre kendini birden güvenli bölgeye ışınlamak neredeyse dünyanın hiçbir savaş oyununda yok. Town bana oldum olası saçmalık gelen bir mekanikti zaten. %100 Candan evvel town atılmamalı diye düşünüyordum hep Knight oynarken.

mimolog

Üye
Benim fikrim şuan için town atılmanın önüne geçilmesinin sebebi Pvp mekaniklerinin ve hatalarının daha hızlı keşfedilmesiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. bu süreçte olabildiğinde fazla hatanın bulunmasını sağlayacak bi gelişme olmuş.

xARC

Symphony Of Destruction
Yönetici
Game Developer
Merhaba,

Damage almadığınız zamanlarda ve flood atılmaması için her 3 saniyede bir kendi bölgenize dönebilirsiniz.

Matthew

Üye
Aglaamaa, burasi farkli atmosfer yeni bir strateji ve savas oyunu.kacmak icin alternatif sunulmayacak öldürmek icin o alana giriyorsan ölmende gerekecek..

Cracked

Üye
Bu arkadaş youtube da ifşaları olan town atma şampiyonu athen değil mi :)

Uçan Zürafa

Üye
DV'de sana aynı anda kaç kişi vuruyor haberin yok sanırım. 2 saniye içinde öleceğin belli zaten. Ne istiyorsunuz? Damage alır almaz town atabilmeyi mi yoksa H barına town eklenmesini mi? Bu ikisi yavaş kalırsa "ctrl+c /town" yap bundan hızlısı yok.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt