Pvp'yi bozan 3 şey!

Burtto

Üye
Sürekli olarak;
Kör.
Lr, İce kit stun.
Escape.

DARALIYORUM PK DA:

murbal

Üye
Sürekli olarak;
Kör.
Lr, İce kit stun.
Escape.

DARALIYORUM PK DA:

Ne oldu burtoş farmı bırakıp pk ya mı döndün yeni swv açıldığında ve jr zamanları malum oyuna gidiyordun pk yı da orada atsana. Gb fiyatı düştü ev geçindirebiliyor musun ? 60 m bayılıp tarayıcı girişi alacak mısın ?

gamion596

Üye
Ne oldu burtoş farmı bırakıp pk ya mı döndün yeni swv açıldığında ve jr zamanları malum oyuna gidiyordun pk yı da orada atsana. Gb fiyatı düştü ev geçindirebiliyor musun ? 60 m bayılıp tarayıcı girişi alacak mısın ?
Bu ne kadar saçma bir yorum tek başına black mummy farmlayan içinde mi dahil ?? Ayritten bilmediğin ne kadar ortada arkadaş tek başına farm atıyor ki bir asas gelip kör atıyor brutar farmı olsa 8 kişinin yanına asas gelemez tek başına zaten saçma ön yargılı bir yorum

Burtto

Üye
orda ilk 4 ay keriz sikleyelip alacağımı aldım ve riseye yatırdım dahada girmem o çöp oyuna yeni server gelene kadar :D şimdi risede charımızıda dizdik tamamen pk vakti,
ancak bu konudaki 3 sorun canımı sıkıyor :(
warriorum pk da sürekli kör, stun, yiyorum ve mageler priler saniyesinde escape atıyor onlarda düzelirse dünyanın en iyi oyunu <3

N3v3N

Üye
orda ilk 4 ay keriz sikleyelip alacağımı aldım ve riseye yatırdım dahada girmem o çöp oyuna yeni server gelene kadar :D şimdi risede charımızıda dizdik tamamen pk vakti,
ancak bu konudaki 3 sorun canımı sıkıyor :(
warriorum pk da sürekli kör, stun, yiyorum ve mageler priler saniyesinde escape atıyor onlarda düzelirse dünyanın en iyi oyunu <3
15 master skilini açıp cure atabilirsin kendine. Escape atamasinlar diye stun vurman gerekiyor. 2 master ve 25 master skilleri stun skilleri.

murbal

Üye
15 master skilini açıp cure atabilirsin kendine. Escape atamasinlar diye stun vurman gerekiyor. 2 master ve 25 master skilleri stun skilleri.
Escape atamasın diye stun attırmayı akıl eden yönetim bp ye stun vermeyi neden düşünememiş ? Rogue uçuyor mage uçuyor warrior uçuyor priest nasıl yakalayacak ??

Eriphyle

Üye
bro warriorun m 2 sini yediğinde escape atabiliyorsun bu bir m25 teki stun skillinin triggerı zaten sorunlu sen target değiştirdiğinde trigger sıfırlanıyor ve aktifleşmesi içinse 20 saniye gerekiyor 20 saniye içinde gate atamaz mısın yani sen ? ayrı olarak m 15 ile kendine cure alabilirsin diyorsun warrior zaten doğası gereği party ile oynamak mecburiyetinde olan bir job iken sen bi party üyesi iken kullanamadığın bir skillden bahsetme bence

Nart

Üye
Kör skilinden ben de inanılmaz müzdaribim. Aynı zamanda Z target de alınamadığından warrior olarak halt etmekten başka bir şey yapamıyorum kör yiyince. Magesi ayrı atıyor asası ayrı atıyor. Üstüne skilleri blok ediyorlar.

Warriorde bir sapan var sallıyorsun ona buna 100 tanede 1 işlerse şansına. Birde Pat pat helikopter var o da 2 adım öteye götürebiliyor anca.

Haa birde süreleri 2 dakika :)

Warriorlar olarak halimiz harap :/

murbal

Üye
Kör skilinden ben de inanılmaz müzdaribim. Aynı zamanda Z target de alınamadığından warrior olarak halt etmekten başka bir şey yapamıyorum kör yiyince. Magesi ayrı atıyor asası ayrı atıyor. Üstüne skilleri blok ediyorlar.

Warriorde bir sapan var sallıyorsun ona buna 100 tanede 1 işlerse şansına. Birde Pat pat helikopter var o da 2 adım öteye götürebiliyor anca.

Haa birde süreleri 2 dakika :)

Warriorlar olarak halimiz harap :/
İyide hocam nereye kadar gidecek bu dengesizlik ? Karakter dengesi yok. Her karakteri durduran bir Karakter olması gerekiyor peki asas ı kim durduracak ? Warrior kesemiyor priest kesemiyor mage zaten içler acısı kim durduracak ??

N3v3N

Üye
İyide hocam nereye kadar gidecek bu dengesizlik ? Karakter dengesi yok. Her karakteri durduran bir Karakter olması gerekiyor peki asas ı kim durduracak ? Warrior kesemiyor priest kesemiyor mage zaten içler acısı kim durduracak ??
Başka bir assas:)
Assas tüm sınıfların antisidir. Kendisinin antisi ise yine kendisidir. Kiymetlimiissss....

Burtto

Üye
sağlam bir bp priest asası eziyor

Marduk

Üye
Kitleme ve yavaşlatma etkisi bulunan yetenekler için çalışmalarımız mevcut bu durum ilerleyen güncellemeler ile güncelleme notlarımıza yansıyacaktır.
Belirttiğiniz diğer konular için ise raporlama yapıp nedenlerini oyun içi bilet sistemi üzerinden belirtir iseniz değerlendirilecektir.

İyi Forumlar.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt