Sürekli olarak;
Kör.
Lr, İce kit stun.
Escape.
DARALIYORUM PK DA:
Bu ne kadar saçma bir yorum tek başına black mummy farmlayan içinde mi dahil ?? Ayritten bilmediğin ne kadar ortada arkadaş tek başına farm atıyor ki bir asas gelip kör atıyor brutar farmı olsa 8 kişinin yanına asas gelemez tek başına zaten saçma ön yargılı bir yorumNe oldu burtoş farmı bırakıp pk ya mı döndün yeni swv açıldığında ve jr zamanları malum oyuna gidiyordun pk yı da orada atsana. Gb fiyatı düştü ev geçindirebiliyor musun ? 60 m bayılıp tarayıcı girişi alacak mısın ?
İtemsiz bp misin?Sürekli olarak;
Kör.
Lr, İce kit stun.
Escape.
DARALIYORUM PK DA:
orda ilk 4 ay keriz sikleyelip alacağımı aldım ve riseye yatırdım dahada girmem o çöp oyuna yeni server gelene kadarNe oldu burtoş farmı bırakıp pk ya mı döndün yeni swv açıldığında ve jr zamanları malum oyuna gidiyordun pk yı da orada atsana. Gb fiyatı düştü ev geçindirebiliyor musun ? 60 m bayılıp tarayıcı girişi alacak mısın ?
15 master skilini açıp cure atabilirsin kendine. Escape atamasinlar diye stun vurman gerekiyor. 2 master ve 25 master skilleri stun skilleri.orda ilk 4 ay keriz sikleyelip alacağımı aldım ve riseye yatırdım dahada girmem o çöp oyuna yeni server gelene kadarşimdi risede charımızıda dizdik tamamen pk vakti,
ancak bu konudaki 3 sorun canımı sıkıyor
warriorum pk da sürekli kör, stun, yiyorum ve mageler priler saniyesinde escape atıyor onlarda düzelirse dünyanın en iyi oyunu <3
ok by15 master skilini açıp cure atabilirsin kendine. Escape atamasinlar diye stun vurman gerekiyor. 2 master ve 25 master skilleri stun skilleri.
Escape atamasın diye stun attırmayı akıl eden yönetim bp ye stun vermeyi neden düşünememiş ? Rogue uçuyor mage uçuyor warrior uçuyor priest nasıl yakalayacak ??15 master skilini açıp cure atabilirsin kendine. Escape atamasinlar diye stun vurman gerekiyor. 2 master ve 25 master skilleri stun skilleri.
bro warriorun m 2 sini yediğinde escape atabiliyorsun bu bir m25 teki stun skillinin triggerı zaten sorunlu sen target değiştirdiğinde trigger sıfırlanıyor ve aktifleşmesi içinse 20 saniye gerekiyor 20 saniye içinde gate atamaz mısın yani sen ? ayrı olarak m 15 ile kendine cure alabilirsin diyorsun warrior zaten doğası gereği party ile oynamak mecburiyetinde olan bir job iken sen bi party üyesi iken kullanamadığın bir skillden bahsetme bence15 master skilini açıp cure atabilirsin kendine. Escape atamasinlar diye stun vurman gerekiyor. 2 master ve 25 master skilleri stun skilleri.
İyide hocam nereye kadar gidecek bu dengesizlik ? Karakter dengesi yok. Her karakteri durduran bir Karakter olması gerekiyor peki asas ı kim durduracak ? Warrior kesemiyor priest kesemiyor mage zaten içler acısı kim durduracak ??Kör skilinden ben de inanılmaz müzdaribim. Aynı zamanda Z target de alınamadığından warrior olarak halt etmekten başka bir şey yapamıyorum kör yiyince. Magesi ayrı atıyor asası ayrı atıyor. Üstüne skilleri blok ediyorlar.
Warriorde bir sapan var sallıyorsun ona buna 100 tanede 1 işlerse şansına. Birde Pat pat helikopter var o da 2 adım öteye götürebiliyor anca.
Haa birde süreleri 2 dakika
Warriorlar olarak halimiz harap :/
Başka bir assasİyide hocam nereye kadar gidecek bu dengesizlik ? Karakter dengesi yok. Her karakteri durduran bir Karakter olması gerekiyor peki asas ı kim durduracak ? Warrior kesemiyor priest kesemiyor mage zaten içler acısı kim durduracak ??
sağlam bir bp priest asası eziyorİyide hocam nereye kadar gidecek bu dengesizlik ? Karakter dengesi yok. Her karakteri durduran bir Karakter olması gerekiyor peki asas ı kim durduracak ? Warrior kesemiyor priest kesemiyor mage zaten içler acısı kim durduracak ??
Sağlam bi asas ı anca kiloda ezer. Warrior kadar defansı var Roguenin. Hepi topu 8 k hpsi olan priest e minimum 4 k vuruyor asas.sağlam bir bp priest asası eziyor