Quest itemler hakkında

chukyluck

Üye
Merhabalar öncelikle quest itemler fazla güçlü özellikle priestlerin questleri 7 elite eşya setinden bile daha güçlü ve intleri onlarinkinden dusuk bu yuzden o seti giyip kalkan tokmak alip ôlümsüz gezen priestler var hani tamam ölmezsin ancak çokta vuramaman lazim boyle bir şey mumkun olmamasi lazim her jobun quest itemlerine acil nerf gelmesi lazim piyasayida etkiliyor o kadar yeterli ki itemler item almana bile gerek yok en acilindenn duzenlenmeli ..

mmtakiff06

Üye
Biraz daha dengelenmeli son zamanlardaki şikayet zaten çok yönetim farkindadir. Umarim biraz daha düşürürler.

MaRaKeSH

Üye
arkadaşım nasıl ölümsüz oluyormuşuz bana bir açıklı bütün priestler bp mi oynuyor. saçma saçma konu açıyorsunuz.

omertaa

Üye
Şuan gerçekten görev itemleri spike +8 ler , görev chitinleri çok fazla op durumda. Kesinlikle büyük bir nerf gelecek.

Kemal0122

Üye
Sıkıntı görev itemlerinde değil dier itemlerde sıkıntı var hangi itemi alırsan al damage fark etmiyor. Okçuda swiftshooter +7 ve golden bow +7 arasında 10 damage var aynısı görev itemiyle golden bowda da öyle millet malmı 50 fazla vurmak için 3 5 gb versin

JaxSui

J
Priest görev itemi ile excalibur +7 arasında benim karakterde 89 ap fark ediyor. 89 ap ile hasarlar arasında 20 30 hasar oynuyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Alkoer

Üye
Bende okçu kastım görev oku +7 golden bow dan fazla vuruyor.

Priestte +7 cursed görev silahından 1 atak fazla ama 80-90 fazla vuruyor.

Siz istiyorsunuz ki bu oyun kınayt olsun. Okçu hem pk hem farmda iyi olsun. Bırakında priest bi zahmet bir alanda iyi olsun. Sadece size hizmet için oyunda olmasın.

sanne2

Üye
Bende okçu kastım görev oku +7 golden bow dan fazla vuruyor.

Priestte +7 cursed görev silahından 1 atak fazla ama 80-90 fazla vuruyor.

Siz istiyorsunuz ki bu oyun kınayt olsun. Okçu hem pk hem farmda iyi olsun. Bırakında priest bi zahmet bir alanda iyi olsun. Sadece size hizmet için oyunda olmasın.
Priest her alanda iyi priest oynayan biri olarak söylüyorum bunu.

sanne2

Üye
Tüm priestler farkinda kimisi itiraz ediyor. Kimiside güçlü olduklarının farkinda ama seslerini çıkarmıyor. Bende quest itemlerine nerf gelmesi kanaatindeyim.
Geç ama doğru bir hamle olur, ben ilk gördüğümde şaşırmıştım baya zaten bu kadar iyi olmalarına ilerde çok güçlü itemler gelcek falan herhadle dedim ama çok da güçlü itemler gelmedi. :D

SecreD

Üye
Şuan bpler oyunda ki itemli roguelerden daha sağlam damageler atıyor.Umarım bir an önce quest itemlere düzenleme gelir.

Maraz37

Üye
Death valey de asaslardan tek yiyen priestler (mob altındayken gelip tek atıyorlar mob altında olmasak da pot dönecekde priest heal için elini kaldıracakta) gelip burda ağlayanlar slotu alamayanlar ama şuda var görev itemli priest ile bazı okçulardan kutu alamıyoruz 3 lü 5 li dibine girmedende isabetli olduğu için
Görev itemlerine günlük kiralama npc si koyulsa belirli bir ücret karşılığı diğer itemlerinde piyasası canlanabilir bide asıl sebep görev itemleriyle normal itemler arasındaki damage olayı çok bir fark yaratmadığı için ve üzerine bağlı kalacağı için tercih edilmiyor asıl çözülmesi gereken bu Diye düşünüyorum

PLASSSEBO

Üye
Priestlerin görev itemlerine nerften ziyade priest elite ve daha alt klasman itemlerin istediği int bonus düşürülse zaten int priestlerin hiç birisi görev itemine yönelmez herkes setini yapar. Fakat 65 level capte priestin +7 elite setini giymen için 176 int vermen gerekiyorsa oradaki 50 stat farkını hiçbir priest inte verip hpden kısmaz kaldı ki yanlış hatırlamıyorsam görev set ve elite 7 set arasında defans farkı da yoktu. Priestin görev setinde bir problem yok yani bu meta için ideal bir set fakat priestin elite setine defans ve istediği stat bonusları açısından bir düzenleme gelirse priestler zaten görev seti kullanmayacaktır.

GARAVEL

Üye
nasıl ölümsüz oluyormuş kanka priest anlatırmısın? int priesti bi zahmet keseme zaten bp lere gelince üfleyince ölüyor ne istiyorsunuz daha yanından geçince bile ölmesini mi? atak olarakta bi zahmet fazla olsun defansı yüksek olmayan bir job. evet oyunda priest fazla bunun bir çok sebebi var leather kullanıp pahalı armor masrafı olmaması buf atması kendi kendine yetebilmesi bunun priestin güçlü olması ile bir alakası yok arkadaşım zaten nerf gelmiş silahına her job kendine göre

MaRaKeSH

Üye
Priestlerin görev itemlerine nerften ziyade priest elite ve daha alt klasman itemlerin istediği int bonus düşürülse zaten int priestlerin hiç birisi görev itemine yönelmez herkes setini yapar. Fakat 65 level capte priestin +7 elite setini giymen için 176 int vermen gerekiyorsa oradaki 50 stat farkını hiçbir priest inte verip hpden kısmaz kaldı ki yanlış hatırlamıyorsam görev set ve elite 7 set arasında defans farkı da yoktu. Priestin görev setinde bir problem yok yani bu meta için ideal bir set fakat priestin elite setine defans ve istediği stat bonusları açısından bir düzenleme gelirse priestler zaten görev seti kullanmayacaktır.

kesinlikle katılıyorum. zaten görev setide çok çirkin bir set :)) intin çok olmasını geçtim set bonusları olsa kimse ne fp giyer ne görev seti. görev itemleri nerflensin kabul elite setlerin bonusları aktif edilsin. takımı priest ayakta tutamıyor çoğu zaman bizde çok mutlu değiliz

Westkhan

Üye
Adamlar ne yapsa size yaranamıyor, quest itemleri güçsüz olsaydı en baştan, quest itemleri çok güçsüz bizi gb çekmeye zorluyorlar derdi herkes. Derdiniz quest itemlere nerf değil, diğer itemleri buff olmalıyken, sizin amacınız gb çekmeyen ölsün gb çekmek zorunda kalsın.. Pazarcılar, döner ekmekçiler para kazansın.. Buna hizmet eden kim varsa aklından şüphe ederim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt