Quest konumları

BoIuBeyi

Üye
Maceraya tıklayıp görevlere bakıyorum ama görevi verecek olan NPC'nin konumu nerede belli değil. Yine aynı ekranda mevcut listeden her seçim yapışımda haritayı veya level grubunu tekrar seçmem gerekiyor. Quest Atah nerede mesela oyundan kimseye danışmadan bulmam imkansız sanki...

DeathlyDaggers

Üye
Oyun içindeyken M tuşuna basıp, üst tarafta sol veya sağ(tam hatırlamıyorum) NPC yazar. Oraya tıklayarak hangi NPC gideceksen bul ve seç. Sonraki sağ aşağıda konum işaretine tıkla o seni götürür.

Westkhan

Üye
Questlerin yerleri konusunda Macera içerisinde kesinlikle yer belirtilmesi gerekiyor. Map map ışınlanıp npc aramak güzel bir kullanıcı deneyimi değil. Bu konuda ivedilikle aksiyon alınması gerek. Bu şekilde oyun özensiz duruyor, küçük bir detay ama önemli.

BoIuBeyi

Üye
Oyun içindeyken M tuşuna basıp, üst tarafta sol veya sağ(tam hatırlamıyorum) NPC yazar. Oraya tıklayarak hangi NPC gideceksen bul ve seç. Sonraki sağ aşağıda konum işaretine tıkla o seni götürür.
Hocam teşekkürler ilgin için ama öyle bir quest koca dorion veya protean kingdomda görünmüyor. Macerada görev günlüğünde görünüyor o kadar...

WoSLoS

Üye
görev günlüğünde istediğiniz görevi mouse ile seçip daha sonra göre adının yanında konuşma balonu gibi bir simge var ona tıkladığınızda ilgili görev npc sine gidiyor karakter

WoSLoS

Üye
tabi görev seviyesine uygu haritada olmanız şart örneğin dorion, lunarskar gibi gibi...

husko241

Üye
Gorevlerin haritalarini filtreleyerek aldiğınız gotev hangi haritadaysa o haritaya gidebilirsiniz

Westkhan

Üye
Hala harital filtre falan diyen arkadaşlar var bunlar kulağı tersten tutmaktan başka bir şey değil. Oyunun arayüzünde iyileştirme istemek yerine böyle boş tavsiyeler vermek çok saçma. Kraldan çok kralcı olmayın.

husko241

Üye
Hala harital filtre falan diyen arkadaşlar var bunlar kulağı tersten tutmaktan başka bir şey değil. Oyunun arayüzünde iyileştirme istemek yerine böyle boş tavsiyeler vermek çok saçma. Kraldan çok kralcı olmayın.
Arkadaş nasıl yapabilirim diye sormuş ben de güncel durumda nasıl yapılacağını anlattım. Şöyle mi demek gerekliydi: Görevi yapmayın arayüz çözülene kadar bekleyin?

euronymousht

Yeni Üye
burada büyük bir açık var.
kabul ediyorum emek sarfederk bulmak iyi olabilir fakat ben direkt gitmek istiyorum. internet sitesinde haritalar ve npc'ler güzel bir şekilde belirtilmeli.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt