Öneri Quest Silahlarının Saldırı Gücü Çok yüksek Özellikle Priestin

CanavarHun

Üye
Bir priest olarak söylüyorum quest silahının 119 ap olması bu güzelim oyunu BİTİRİYOR tam bir saçmalık olması gereken saldırı gücü ( 100 ) priestlerin yüzde 90ı quest silahı takıyor kimse eline para verip silah almıyor zaten neden alsınki Cursed Blade +7 alsa 1 ap fark var 1 ap için 60m vermiyor yada ellerine giymek icin +1 alıp kimse upgrade yapmıyor piyasa çok durgunlaştı item fiyatları düşüyor aslında sadece priest de değil bütün karakterler için geçerli bence çok acil bir şekilde Quest silahlarının hepsinin aplerinin düşürülmesi lazım ve oyunda biriken goldun silinmesi için bir şeyler yapılmalı

Bequnis

Üye
Ben de bp oynuyorum ve haddinden fazla güçlü, doğruya doğru. Hatta silah için para biriktirmeye başladım çünkü o nerf gelecek. Diğer jobların görev silahları hakkında bilgim yok ama okçu da bi +6 golden ayarında sanırım, öyleyse o da fazla.

Edit:typo

CanavarHun

Üye
Ben de bp oynuyorum ve haddinden fazla güçlü, doğruya doğru. Hatta silah için para biriktirmeye başladım çünkü o nerf gelecek. Diğer jobların görev silahları hakkında bilgim yok ama okçu da bi +6 golden ayarında sanırım, öyleyse da fazla.
okcuda +7 golden bow quest bowuyla tamamen aynı güce sahip sadece golden bow parlıyor :D priest oldugum için priestten örnek verdim

JohnPlane

Üye
para harcamak için kendini paralayan başka bir oyuncu topluluğu yoktur bu kadar. Siz gerçekten değişik bir zihniyetsiniz niye görev itemleri güçsüzleşsin akıl sağlığınız yerinde mi sizin ?

CanavarHun

Üye
para harcamak için kendini paralayan başka bir oyuncu topluluğu yoktur bu kadar. Siz gerçekten değişik bir zihniyetsiniz niye görev itemleri güçsüzleşsin akıl sağlığınız yerinde mi sizin ?
ben görev itemi bu kadar güçlü diye bu oyunun yavaş yavaş öldüğünü düşünüyorum rare silahların hiç biri işe yaramıyor çünki quest itemi daha güçlü kimse +1 item basmıyor cünki quest itemi cok güçlü kimse item basmıyo diye gold değer kaybediyor piyasa item doluyo oyun çok kolaylaşıyo insanlar oyunu bırakıyor

SiNiSTeeR

Üye
ben okçuyum görev bowu ile glden +7 ap farkı yok kesinlikle güncellenmeli tüm görev itemleri sadece silahlarda değil aynı zamanda zırhlarda güncellenmeli

harmony

Üye
Görev itemlerinin güçlü olması gerekiyor, çünkü oyunda gerçek para ile item almadan gelişmek çok zor durumda. Karakter gelişimi normal seyrinde devam edebiliyor olsaydı size hak verirdim. Örnek vereyim görev itemi -20ap düşürülsün, bugüne kadar güçlü görev itemleri ile item yapabilen sorun yaşamaz lakin oyuna yeni başlayan, çok zaman ayıramayan veya benim gibi solo oynayan birisinin gelişim imkanı yok. Oyunda gelişim belirli bir süreç dahilinde değil, çok şansınız varsa zindandan iyi item düşürürsünüz ve bir adım ileri gidersiniz. Ben 40+ zindan yapmışımdır full plate dışında değerli bir item veya karakterime ekleyebileceğim hiçbir şey kazanmadım. Kendim yükseltme yapayım diyorum kağıt masrafı ve bu oranlar ile de yapabilmem imkansız.

JaxSui

J
Başka bir konuda BP priest nerflensin diyorsunuz. Görev itemleri nerflensin diyerek BP yi örnek veren arkadaşa da karşı çıkıyorsunuz. Bu biraz hem ayranım dökülmesin hem de tatsız olaylar yaşanmasın demek. Anlaşılan siz sadece bpye takmışsınız. Bpnin gücü görev iteminin hasarının çok olmasından. Ne güzel işte görev itemleri nerf yesin insanlar nadir itemler kovalasın.

SiNiSTeeR

Üye
Görev itemlerinin güçlü olması gerekiyor, çünkü oyunda gerçek para ile item almadan gelişmek çok zor durumda. Karakter gelişimi normal seyrinde devam edebiliyor olsaydı size hak verirdim. Örnek vereyim görev itemi -20ap düşürülsün, bugüne kadar güçlü görev itemleri ile item yapabilen sorun yaşamaz lakin oyuna yeni başlayan, çok zaman ayıramayan veya benim gibi solo oynayan birisinin gelişim imkanı yok. Oyunda gelişim belirli bir süreç dahilinde değil, çok şansınız varsa zindandan iyi item düşürürsünüz ve bir adım ileri gidersiniz. Ben 40+ zindan yapmışımdır full plate dışında değerli bir item veya karakterime ekleyebileceğim hiçbir şey kazanmadım. Kendim yükseltme yapayım diyorum kağıt masrafı ve bu oranlar ile de yapabilmem imkansız.
süre getirilebilir görev itemlerine o zaman yeni başlayan arkadaşlara haksızlık olmaz konu size gelicek olursa ben hiç farm yapmadım 1 ay level kastım sadece slotlardan gelen coin emin olun 1 gb civarında buda eliinize silah almaya yeterli bence

CanavarHun

Üye
Sen bence İtemin daha çok değerine dikkat ediyorsundur,sürekli farm slotlarındasın
3 kurusluk itemim 5 kurus olsa ne olur dostum ben oyunun gidişatından hoşnutsuzum quest itemleri fazla güçlü ve bir sürü güzel itemi işe yaramaz hale getiriyor oyun suanda çok dengesiz o açıdan sadece priest icin de konusmuyorum ben priest oldugum icin ordan örnek verdim tüm joblarda bu böyle çok dengesiz

harmony

Üye
süre getirilebilir görev itemlerine o zaman yeni başlayan arkadaşlara haksızlık olmaz konu size gelicek olursa ben hiç farm yapmadım 1 ay level kastım sadece slotlardan gelen coin emin olun 1 gb civarında buda eliinize silah almaya yeterli bence
Piyasadaki fiyatlar ile 1gb sahibi olsanız ne elde edebileceksiniz, priestin en ucuz silahı görev itemiyle aynı seviyede ve 70m gibi bir fiyattan satılıyordu. Kaldı ki onu yapabilmek için 1 ay boyunca sadece mob kesiyorsunuz. Kim ne derse desin oyunda stabil bir gelişim süreci yok. Bu süreç düzeltilmeden görev silahları zayıflatılmamalı. Belki bir gün gelişim süreci rayına oturur o zaman size hak veririm. Bu durumda görev itemleri diğer itemleri kullanışsız hale getiriyor derdim.

SiNiSTeeR

Üye
Piyasadaki fiyatlar ile 1gb sahibi olsanız ne elde edebileceksiniz, priestin en ucuz silahı görev itemiyle aynı seviyede ve 70m gibi bir fiyattan satılıyordu. Kaldı ki onu yapabilmek için 1 ay boyunca sadece mob kesiyorsunuz. Kim ne derse desin oyunda stabil bir gelişim süreci yok. Bu süreç düzeltilmeden görev silahları zayıflatılmamalı. Belki bir gün gelişim süreci rayına oturur o zaman size hak veririm. Bu durumda görev itemleri diğer itemleri kullanışsız hale getiriyor derdim.
farkettiyseniz farmdan bahsetmedim sadece level kasarken 1 gb coin kasıyorsunuz birazda farmla kesinlikle item yaparsınız hea amacınız tl kasmak değilse tabi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt