Öneri Quest Silahlarının Saldırı Gücü Çok yüksek Özellikle Priestin

suistimal61

Üye
Oyunda ilerleyen zamanlarda farklı silahlar falan gelecek,run eklenen silahlar falan cıkınca zaten bahsettiğin rare itemlerin yüzüne bile bakılmayacak,guestler işte o silahların yanında zaten çöp olacak. Yani suan guest silahlar iyi gözüksede oyunun devamında hiç bir faydası olmayacak.

Exodia

Üye
Sonuna kadar katılıyorum 61 lwl olup quest takan sloto koşuyor uniq epik silahlar ile rare silahllar arasında 100 DMG fark var kim neden alsın takılarda keza öyle int pri yok şimdi BAŞKA oyunla aynımı olsun bu farklı bir oyun diyenler olur o zaman neden var int takı kimin ne işine yarıyor. İtem fiyatlarinin düşme sebebine gelirsek oyunda fazlaca para var enflasyon oluşmuş pot mağazada daha ucuz oyuna sürekli para giriyor ancak hiç eksilmiyor. Bence bir npc koysunlar oyuna içinden hediyeler çıkacak kutular vs. satılsın Alsın oyuncular ama bı zahmet 3 5 birşey atsin (Narunlar gibi cure pot almıyalım) böylece para silinmeye başlar.

harmony

Üye
farkettiyseniz farmdan bahsetmedim sadece level kasarken 1 gb coin kasıyorsunuz birazda farmla kesinlikle item yaparsınız hea amacınız tl kasmak değilse tabi
61. seviyeye ulaşmadan zaten farm yapmak diye bir durum yok, kendim priest oynuyorum. Bugün premiumum bitti ve 60. seviyedeyim. Oyunu keyifli vakit geçirmek için oynayan birisiyim ve maalesef artık oyunda geçirdiğim süreden keyif almıyorum. Ne karakterimi geliştirebildim nede level kasma zorluğunu aşabildim. Günümün büyük bölümünü sadece bu oyuna ayırmam mümkün değil. Saatlerce graveguard da durup günlük 2 zindana girmek dışında oyunda bir şey yok benim yapabileceğim. Bu sebeple oyuna ara verdim. Görev itemleri bu kadar güçlü olmasa bu kadar bile oynamazdım çünkü yaratıklar çok güçlü benden daha hızlı hasar atıyorlar v.s..

Cidawolf

Üye
Kesinlikle tüm jobların quest silahı düşürülmeli. Oyun pazarı açısından bu çok önemli

SiNiSTeeR

Üye
61. seviyeye ulaşmadan zaten farm yapmak diye bir durum yok, kendim priest oynuyorum. Bugün premiumum bitti ve 60. seviyedeyim. Oyunu keyifli vakit geçirmek için oynayan birisiyim ve maalesef artık oyunda geçirdiğim süreden keyif almıyorum. Ne karakterimi geliştirebildim nede level kasma zorluğunu aşabildim. Günümün büyük bölümünü sadece bu oyuna ayırmam mümkün değil. Saatlerce graveguard da durup günlük 2 zindana girmek dışında oyunda bir şey yok benim yapabileceğim. Bu sebeple oyuna ara verdim. Görev itemleri bu kadar güçlü olmasa bu kadar bile oynamazdım çünkü yaratıklar çok güçlü benden daha hızlı hasar atıyorlar v.s..
valla dostum bende solo oyuncuyum bende fazla vakit ayıramıyorum oyuna erken bırakmanıza üzüldüm ben 1 ayda 63 level olmuştum şimdi farm odaklıyım 3 parça fp +7 aldım +7 golden bow aldım 1 gb de para var şuan karakterde onlada elime silah alıcam

JohnPlane

Üye
knk böyle bir mantık yokki o zaman rare itemler neden var misal excaliburun görüntüsüne aşığım ama hiç bir vasfı yok .d
bu konuda haklısınız ama o zaman rare itemlerin dmg i yükseltilsin niye düşük dmgleri görev itemi düşeceğine onun dmg artsın

SiNiSTeeR

Üye
bu konuda haklısınız ama o zaman rare itemlerin dmg i yükseltilsin niye düşük dmgleri görev itemi düşeceğine onun dmg artsın
çünkü bunu kötüye kullanan insanlar var maalesef adam karakterini geliştirme derdinde değil oyunun ana yapısına zarar verilir bu şekilde

harmony

Üye
valla dostum bende solo oyuncuyum bende fazla vakit ayıramıyorum oyuna erken bırakmanıza üzüldüm ben 1 ayda 63 level olmuştum şimdi farm odaklıyım 3 parça fp +7 aldım +7 golden bow aldım 1 gb de para var şuan karakterde onlada elime silah alıcam
Bende ilk başlarda büyük hevesle başladım ama oyunda düzeltilmesi gereken çok şey var, sinirlenip oyuna bakış açımı değiştirmektense biraz ara vermek ara sıra girip bakmak en iyisi.

CanavarHun

Üye
evet öyle de olur tabiki ama o çok zor olur yani 100 200 itemin atagını yükselticeklerine sadece questin düşürsünler :D oyun cok daha dengeli ve güzel olur piyasalarda yükselişe geçer her açıdan win win

SiNiSTeeR

Üye
Bende ilk başlarda büyük hevesle başladım ama oyunda düzeltilmesi gereken çok şey var, sinirlenip oyuna bakış açımı değiştirmektense biraz ara vermek ara sıra girip bakmak en iyisi.
oyunda çok fazla eksiklik var bu konuda kesinlikle haklısınız ama yeni bi oyun muhakkak daha fazla geliştirilecektir ben inanıyorum

Asetan

Üye
Görev silah ve zırh değerleri yeniden gözden geçirilmeli. Her sınıf için insanlar pazardan silah zırh almaya gerek yok diyor 200 az vururum 5 gb para harcamam diyor haklı bunu diyen.

CanavarHun

Üye
Görev silah ve zırh değerleri yeniden gözden geçirilmeli. Her sınıf için insanlar pazardan silah zırh almaya gerek yok diyor 200 az vururum 5 gb para harcamam diyor haklı bunu diyen.
kesinlikle katılıyorum o 5gbyi harcamadığı içinde piyasa durgunlaşıyor gold ve itemler değer kaybediyo

Aura

Üye
Hemen hemen %80 lik kesim knight oynamış insanlarsınız. Peki orada da 70 ve 80 questleri için aynı şeyleri söylediniz mi? Bana kalsa her kesin bir tane sağlam uniq quest silahı olmalı ve upgrade yapa bilen taksın.

CanavarHun

Üye
Hemen hemen %80 lik kesim knight oynamış insanlarsınız. Peki orada da 70 ve 80 questleri için aynı şeyleri söylediniz mi? Bana kalsa her kesin bir tane sağlam uniq quest silahı olmalı ve upgrade yapa bilen taksın.
evet ama şuanda uniq silahları senin dediğin gibi herkes alamıyor hocam zaten piyasada yeterince uniq silah yok aslına bakarsan priestler için yeterince epik silah bile yok rare item var onuda almak cok saçma oluyor cünki quest itemiyle aynı güçte bütün rare silahlar vasıfsız suan

WoxHades

Üye
Dün bunun hakkında çok güzel açıklama geldi.Legendary ve mystic itemler olmadığı için görev itemleri güçlüymüş.Amaaa legendary itemler en az 1 sene 2 sene sonra gelicekmiş.Umarım o zamana oyuncu kalır da legedary itemleri youtubeda izleriz.

Görev itemini soulboundu destekleyen herkes hayatı boyunca item yapmıcak aynı zamanda birilerinin item yapmamasını isteyen kişilerdir.

Aura

Üye
Mageler de o dediğiniz durum yok mesela. Quest silahlarımız daha kötü.

Onun haricin de siz bence oyunun son dakika karar alıp değiştirilmemiş halini biliyorsanız şuan ki hali ile bile zaten yanlışa doğru gidiyorlar.

Gold fiyatı item fiyatı filan ben bir oyuncu olarak umrumda bile değil. Farklı beklentilerim yok sadece keyfindeyim.

Zaten uzun vadede trade ve bu pazar sistemi oyunu bitiricek merak etmeyin uzun soluklu olması imkansız.

CanavarHun

Üye
Mageler de o dediğiniz durum yok mesela. Quest silahlarımız daha kötü.

Onun haricin de siz bence oyunun son dakika karar alıp değiştirilmemiş halini biliyorsanız şuan ki hali ile bile zaten yanlışa doğru gidiyorlar.

Gold fiyatı item fiyatı filan ben bir oyuncu olarak umrumda bile değil. Farklı beklentilerim yok sadece keyfindeyim.

Zaten uzun vadede trade ve bu pazar sistemi oyunu bitiricek merak etmeyin uzun soluklu olması imkansız.
ben de keyf aldıgım için oynuyorum oyun çok detaylı ve eğlenceli ama umrun da olmayan item fiyatları gold değersizliği oyuncuları kaçırıyor kimse kalmazsa kiminle oynicaz :D

Aura

Üye
ben de keyf aldıgım için oynuyorum oyun çok detaylı ve eğlenceli ama umrun da olmayan item fiyatları gold değersizliği oyuncuları kaçırıyor kimse kalmazsa kiminle oynicaz :D
Oyuncuların pek de umrunda olmaz o şeyler. Oyuna oyun olarak bakan adam niye gitsin. Neyse ben fikri mi söylüyorum zamanla göreceğiz.

hasansavas

Üye
Isteyen istedigini taksin. Madem oyunu düşünüyorsun piyasadaki ıtemleri satın al artı bas. Bu sayede hem gb değerlenir hem de piyasadan item değerlenir. Sen daha fazla kazanacaksin diye solo oyuncular premium ve pot parasını gb icin harcamak zorunda degil.

Babalarınbabası

Üye
Farm atmak için görev itemi ideal. Pk da ufak nüanslar çoğu şeyi etkiliyor. O yüzden pahalı itemlerin çoğu pk üzerine. Farmda büyük fark yaratmak için değil.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt