R.O.W. Assistant ve Drop Oranları Hakkında

Kurtuls

Üye
Merhaba iyi çalışmalar. 6 gündür geceleri karakterimi farm yapabilmek ve exp kasabilmek adına R.O.W. Assistant ile slota bıraktığımda drop oranlarının çok fazla düştüğünü gördüm. 6 gün öncesinde her şey gayet iyi ve düzenliydi düşen itemler ile masrafımız çıkıyordu ama şuan çıkmıyor slotların ne düzeni var ne drobu coin de düşmese full zarar. Bu drop oranları hakkında Drop oranlarında oynama yapılmadı ibaresi kullanmayacaksınızdır diye düşünüyorum. Şayet R.O.W. Assistant ile drop oranı azalıyorsa, drop oranının R.O.W. ile alakasının olmaması halinde droplarda genel düşüş yapıldıysa bilgi verilmesini rica ederim.

Uljoha

Üye
Biz row ile farm yapıyolar piyasa kötü ektileniyor diyoruz sen burda rowla drop az atıyo diyon reis herkes farkı bişey istiyor yönetim ne yapacak allah bilir.

Jacques

Üye
Dün runic golemlere bıraktım 1 vixen 1 arch sword gelmiş :D ondan önce grimde hatred aldım archdeomonda war scyt aldım wingedda golden snake aldım bi tek bana gelmiyor heralde bu droplar baya baya drop atıyor slotlar.

Kurtuls

Üye
Yönetimden cevap beklediğimden bu konuyu açtım zaten arkadaşlar. Elle yapmış olduğum farm da bitik sadece R.O.W. değil

Kurtuls

Üye
farmı bırakın bence :D
Farm yaparak item diziyorum kanka. Atacker Priesti PK alanında işlevsiz bıraktıklarından bitirdiklerinden dolayı elimdeki +6 Earthshaker' ı +7 ye, 9 adet elit item ve arcana ile denedim o da yandı. Finale yürüyecez gibi duruyor.

Alkoer

Üye
Kendi açınızdan bakınca haklı olabilirsiniz. Ama oyunun iyiliği adına bakınca zaten rowa nın coin bile atmaması lazım.

Hiç emek verilmeden sadece pc açık bırakmakla kâr getiren bir sistem oyuna zarar veriyor. Siz belki 1 çar oynuyorsunuz ama 30pc yapanlar var.

Ha TL verip item almışsın ha 30pc rowa hepsi p2w.

Elle oynayan emek veren adam hiç bir şey kazanamıyor. İşi gücü oyun oynamak olanları, günde 12 saat oyunda olanları bunun dışında bırakıyorum. Bir oyun için düzenleme yapılırken normal oyuncu dikkate alınır. Yani günlük hayatı dışında eğlence amaçlı oyuna girip bikaç saat oynayan adam.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt