R.ow Assıstant

HeaveN

Üye
Selam Discord görmüştüm arkadaşlar sormak istedim.

Row assıstant nedir ?

Pc başında duramayan afk exp kasmamı ?

cash alıncak ücretsizmi olcak merak ettim.

Zewix

Üye
Evet çok fazla zamanı olmayan oyuncular için afk atak sistemi.Bazı kısıtlamalar ile birlikte sunulacağı söylendi.Drop yönünden kısıtlı bir sistem olacaktır diye düşünüyorum.

Adv3NN

Üye
carı bozup 2 3tane kasa aldırtıcak olaydır :D heryere battel priestleri koyarım miss ne ugraşıcam farmla bide dungeonlara gırerım bi dahada deathvalleye cıkmam zaten bişi atmıyordu birazda ben haddarda para kasarım :ASD

skaebneN

Üye
Bence premiumun aktif olması şartlanır. Ekstra Oyun içi marketten RC (TL) ile bir nesne almak zorunda kalırsın. Ekstra olarak sonradan da battlepass tarzı bir şey gelip ekstra fazladan asistant kullanmayı aktif edebilirler.

CanY

Üye
Leş gibi güncelleme, sayılı farm slotu var oyunda slotları clanlar 8li pt şeklinde kapatacaklar izleriz artık paranın altında kalışlarını

Pitou

Üye
Row asistant sisteminin yararlı bir sistem arkadaşlar Oyundaki gb nin değerini düşürecek oyunu para için oynayan tayfayı uzaklaştıracaktır. Piyasada item bollasacak , piyasa ucuzlayacak ve oyuna yeni binlerce insan başlayacak Death valleydeki kalabalığı hayal bile edemiyorum iyi olacak iyi ben çok sevindim.

Hedvein

Üye
Şimdiden Sistem kurmaya başlamıştır insanlar eğer gelicek gibi olursa çok dikkatli olunması gerekiyor dengeleme yapılırken.

CanY

Üye
Row asistant sisteminin yararlı bir sistem arkadaşlar Oyundaki gb nin değerini düşürecek oyunu para için oynayan tayfayı uzaklaştıracaktır. Piyasada item bollasacak , piyasa ucuzlayacak ve oyuna yeni binlerce insan başlayacak Death valleydeki kalabalığı hayal bile edemiyorum iyi olacak iyi ben çok sevindim.
goldun fıyatı duşse nolur günde 3-4 saat farm yapıp kazanacağı parayı afk 8 saatte kazanacak adam taş atcak da kolu mu yorulcak isterse 4 kat düşsün işine gelir

CanY

Üye
şahsi fikrim asistan ile kasılırsa sadece coin düşmeli o da %25-50 oranında azalarak .Bir de bedavadan item mi farmlıycaklar yattıkları yerden.

HeaveN

Üye
Herkes kasıp eşit olur :) gelirse ama dengelenmesi lazım bakalım ne olcak

DraeThyN

Üye
Şimdiden Sistem kurmaya başlamıştır insanlar eğer gelicek gibi olursa çok dikkatli olunması gerekiyor dengeleme yapılırken.
Oyun açıldığından beri dikkatli ve dengeli gidilmediği kanaatindeyim olmayacak dedikleri birçok şey oluyor çünkü. Önceleri oto atak istemeyen bizler şu anda dengeli olsun yok drop kısıtlı olsun falan bari diyoruz. Amaaa kendimizi kandırıyoruz hiçbir kısıtlama olmadan ayarlanıp tek tuşla çalıştırılacak. Kimse bana kalkıp ‘’ yaaaa tüm gün değilmiş günde 12 saatmiş ‘’ gibi sözler söylemesin. Oyunda 65 level Çar çok itemleri bir Çardan diğerine aktarır kalan 12 saatide öyle tamamlar millet. Yani diyeceğim şu ki dengeli falan olmayacak .. kesinlikle gelmemeliydi oyuna ve oyun yapısını çok bozacak tebrik ederim bozduğunuz için …

N3v3N

Üye
Günlük haftalık exp görevleri gelse daha çok oyuncu dostu olurdu. En azindan zindan expleri arttirilabilinirdi.

BySavas

Üye
atak sistemi gelecekse , drop 0 atmalı. aksi takdirde oyun hiç iyi olmaz.
expisini kasmak isteyenler almalı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt