bende yatırımı yeni pclere yapip kurucam 8li pt coinden zengın olucam :ASDŞimdiden Sistem kurmaya başlamıştır insanlar eğer gelicek gibi olursa çok dikkatli olunması gerekiyor dengeleme yapılırken.
Al işte buyurbende yatırımı yeni pclere yapip kurucam 8li pt coinden zengın olucam :ASD
goldun fıyatı duşse nolur günde 3-4 saat farm yapıp kazanacağı parayı afk 8 saatte kazanacak adam taş atcak da kolu mu yorulcak isterse 4 kat düşsün işine gelirRow asistant sisteminin yararlı bir sistem arkadaşlar Oyundaki gb nin değerini düşürecek oyunu para için oynayan tayfayı uzaklaştıracaktır. Piyasada item bollasacak , piyasa ucuzlayacak ve oyuna yeni binlerce insan başlayacak Death valleydeki kalabalığı hayal bile edemiyorum iyi olacak iyi ben çok sevindim.
Oyun açıldığından beri dikkatli ve dengeli gidilmediği kanaatindeyim olmayacak dedikleri birçok şey oluyor çünkü. Önceleri oto atak istemeyen bizler şu anda dengeli olsun yok drop kısıtlı olsun falan bari diyoruz. Amaaa kendimizi kandırıyoruz hiçbir kısıtlama olmadan ayarlanıp tek tuşla çalıştırılacak. Kimse bana kalkıp ‘’ yaaaa tüm gün değilmiş günde 12 saatmiş ‘’ gibi sözler söylemesin. Oyunda 65 level Çar çok itemleri bir Çardan diğerine aktarır kalan 12 saatide öyle tamamlar millet. Yani diyeceğim şu ki dengeli falan olmayacak .. kesinlikle gelmemeliydi oyuna ve oyun yapısını çok bozacak tebrik ederim bozduğunuz için …Şimdiden Sistem kurmaya başlamıştır insanlar eğer gelicek gibi olursa çok dikkatli olunması gerekiyor dengeleme yapılırken.