R sorunu

Alkoer

Üye
Hocam diger oyunu 2009dan beri oynamadim. 2009dan beri doğru düzgun oyun da oynamadım gerçi, o yüzden yorum yapmam dogru olmaz. Ama dediginiz gibiyse haklısınız. Farklı olarak sadece şunu düşünüyorum, bp sınıfı kırılgan diye fazla vurmak zorunda değil. Canı defansı düşuk ama fazla vuruyor değil de; canı defansı düşük ama millete heal veya buff veya rakibe defans kırıcı atabiliyor dersek de dengeli olur.
Dostum bırak oyunu gerçek yaşamda bile kural şudur mükemmel diye birşey yoktur. Eğer bir güçlü noktan varsa illaki bir zayıf noktan da vardır. Diğer oyunda bp bu anlamda dengeliydi. Bende 2008 gibi bırakana kadar öyleydi.

R konusuna gelirsek asas hariç diğer classlar malesef R vuramıyor. Her gelen patch te düzeltmeye çalışırken daha kötü hal alıyor.

Balerion

Üye
Dostum bırak oyunu gerçek yaşamda bile kural şudur mükemmel diye birşey yoktur. Eğer bir güçlü noktan varsa illaki bir zayıf noktan da vardır. Diğer oyunda bp bu anlamda dengeliydi. Bende 2008 gibi bırakana kadar öyleydi.

R konusuna gelirsek asas hariç diğer classlar malesef R vuramıyor. Her gelen patch te düzeltmeye çalışırken daha kötü hal alıyor.
2008de bıraktiysan bp iyi vuruyordu diye hatırlaman normal:D ama sonrasında yeni zırh üstüne zırh çiktığında bp gerçekten oynanmaz duruma gelmişti diye hatırlıyorum.

Ama böyle bir r sorunu yoktu diye biliyorum...

Her patchde düzeltmeye calisiyorlar olmuyor demissin ama ben dûzeltmeye calistiklarini hic sanmiyorum.

Son düzenleme:

DeadLegion

Üye
Kimisi malum oyun demiş asas söle o malum oyunda asasın oto atagı, warrıorun oto atagı,priestin oto atagı bırak R'e aynı vurur 10 vuruyorsa asas 10 r vurur warrıorda burda R'dmg classa gore değil R dmg classın ozel skılı değil adı ustunde oto atak warriorlara yere vurma gelsin diyenler malum oyundakı gibi burda priestin R vurusunu normallestirme derdindeler vurmuyorken komedi gibi ya su forum vurmuyor arkadas işte adaletli olmak geri dursun herkes işine geldıgı gıbı taraf:D
Kardesim demek istedigim silahlarin saldiri hizinin farkli olmasi. Ornegin KOda raptorun saldiri hizi very slowdur yani cok yavastir. Ama shardin saldiri hizi very fast yani cok hizlidir. Bana inanmiyorsan git premiumsuz girilen bir swsinde dene. Misal warrior long spear turu silahlarla yani raptor turu silahlarla 10 saniyede 10 kere r vuruyorsa asas herhangi bir daggerla 10 saniyede 20 kere belki daha fazla r vurur. Bu oyunda warriorun ve bpnin her skill arasinda 1 r vuramamasinin nedeni silahlarin saldiri hizinin farkli olmasiyla alakali olabilir diyorum. Anlamadan dinlemeden yorum yapma.

Zafer1991

Üye
Kardesim demek istedigim silahlarin saldiri hizinin farkli olmasi. Ornegin KOda raptorun saldiri hizi very slowdur yani cok yavastir. Ama shardin saldiri hizi very fast yani cok hizlidir. Bana inanmiyorsan git premiumsuz girilen bir swsinde dene. Misal warrior long spear turu silahlarla yani raptor turu silahlarla 10 saniyede 10 kere r vuruyorsa asas herhangi bir daggerla 10 saniyede 20 kere belki daha fazla r vurur. Bu oyunda warriorun ve bpnin her skill arasinda 1 r vuramamasinin nedeni silahlarin saldiri hizinin farkli olmasiyla alakali olabilir diyorum. Anlamadan dinlemeden yorum yapma.
burda hangı sılahta o ozellıkler yazıyor ki yazsada bu R atagı etkilemez birseyi yazarken konuyu incelemen gerekir silah özellıklerıyle oto atak'ın alakası ne raptorla r+skill attıgında 2 skillde 1 r mi vuruyor ? Asasla r +skil attıgında 2 skillde 1 r mi vuruyor ? Yoksa her ikiside 10 skillde 10 r mi vuruyor ? Oto atakın silahlara etkisi bastıgın (klavyeden) r kadardır bastıgında vurması gerekir r'yi değil mi? :) Ne kadar basarsan bas R'yi 2 skillde 1 görüyor ve bazen 3 skillde 1 r vuruyor görmüyor etki etmiyor delaylı etki ediyor r oyuna işlemiyor

DeadLegion

Üye
burda hangı sılahta o ozellıkler yazıyor ki yazsada bu R atagı etkilemez birseyi yazarken konuyu incelemen gerekir silah özellıklerıyle oto atak'ın alakası ne raptorla r+skill attıgında 2 skillde 1 r mi vuruyor ? Asasla r +skil attıgında 2 skillde 1 r mi vuruyor ? Yoksa her ikiside 10 skillde 10 r mi vuruyor ? Oto atakın silahlara etkisi bastıgın (klavyeden) r kadardır bastıgında vurması gerekir r'yi değil mi? :) Ne kadar basarsan bas R'yi 2 skillde 1 görüyor ve bazen 3 skillde 1 r vuruyor görmüyor etki etmiyor delaylı etki ediyor r oyuna işlemiyor
Eger varsa r atagini etkiliyor olabilir. Saldiri hizi dusuk olan warrior ve bp silahlari r hizi dusuk oldugundan skill aralarinda r vurmuyor olabilir. Ayrica ben hep olabilir dedim sebebi kesin budur demedim.

DeadLegion

Üye
Asası kayırmalarıyla ilgili görüşlerinize katılmakla beraber yanlışınızı düzelteyim. Asasın neden her skilde r vurabilmesinin sebebi Oyun mekanikleri. Aslınsda siz suçlu değilsiniz diğer oyunda silahların hızı yazardı. Fast ,normal , slow , very slow diye. Ve bunlar skill hızları değil R hızlarıdır. Asasın silahları fasttir. Adam süikastçı hızlı vuracak her skilinin arasına r vurabilmesinin sebebi budur.
warriorsa genelde slow ve very slow silah kullanır 2ya da 3skilde bi r ancak vurur silahı yavaştır çünki. Gelelim bp ye. Bp nin silahlarıda çoğunlukla slowdur maul ve hammer sınıflar…( axe sınıfları slow , spear sınıflar very slowsur) ancak bp nin skilinin cd si çok kısa olduğu için her skilinin arasına r girmesi imkansız eğer sokarlarsa ölüm makinesi olur. Zaten oyun başından beri çok güçlüydü hala daha öyle ne sebeple ? Aynı ap ye sahip warriordan warriorun aldığı buffa rağmen hala fazla! Ayrıca cd si düşük olduğu için saniye başına hasarı warriordan çok fazla.
oyunun yöneticilerinin silahların atak hızlarını artık yazmaları lazım açıklamalarına
Evet. Demek istedigim sey tam da buydu bazilari inatla anlamak istemediler. Saldiri hizi yuksek olan silahin da saldiri hizi dusuk olan silahin da 1 skill 1 r vurmasini istiyorlar ama bu mantiken mumkun degil. KOda var cunku orda silahin r hizinin yazmasi birsey ifade etmiyor her klas 1 skill 1 r vurabiliyor.

Powerslavee

Üye
Takılabilen bir asas silahı varsa dex verip deneyeceğim 1 skill 1 r vurabilecek miyim diye. Akşama yazarım :)

GizliPriest

Üye
Milyon yıldır duzelticekler bı oto atak duzeltemediler. Halen asasla uğraşıyorlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt