İstek R ve DB sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

themurolity

Üye
1) Oyun açıldığı günden beri priest R vuramıyor. Warrior ile ilgili aynı sorun var mı bilemiyorum. Skill R - Skill - Skill R diye gidiyor. Yani bir skili R ile vururken diğer skilde R vurmuyor. Bununla ilgili daha önce güncelleme yapıldı denildi ancak herhangi bir değişiklik yok.

2) Örnek vermek gerekirse rogue ye db atıyoruz atak yapıyoruz yarı hp de dispel bastığında hp si %100 oluyor. Pot basmıyor minör atmıyor ama dispel ile hp si fulleniyor. Vurduğumuz damage nereye gitti ? Peki db skilini niye var ? Ne işe yarayacak o zaman bu skill ? Hangi oyunda böyle saçma bir durum var ? Bu sorunu daha önceden düzelttiniz ancak sonra yine eski haline getirdiniz. Tamam anlıyoruz rogue kestirmek istemiyorsunuz yayıncıları gören gelsin istiyorsunuz ama bizide kanser ediyorsunuz. 3 kişi gelsin diye yüzlerce insan kaybettiniz ve kaybetmeye devam ediyorsunuz. Şimdi biri gelecek diyecek ticket oluşturun oluşturduk canım kardeşim oluşturduk haydi buyrun düzeltin.

Zafer1991

Üye
1) Oyun açıldığı günden beri priest R vuramıyor. Warrior ile ilgili aynı sorun var mı bilemiyorum. Skill R - Skill - Skill R diye gidiyor. Yani bir skili R ile vururken diğer skilde R vurmuyor. Bununla ilgili daha önce güncelleme yapıldı denildi ancak herhangi bir değişiklik yok.

2) Örnek vermek gerekirse rogue ye db atıyoruz atak yapıyoruz yarı hp de dispel bastığında hp si %100 oluyor. Pot basmıyor minör atmıyor ama dispel ile hp si fulleniyor. Vurduğumuz damage nereye gitti ? Peki db skilini niye var ? Ne işe yarayacak o zaman bu skill ? Hangi oyunda böyle saçma bir durum var ? Bu sorunu daha önceden düzelttiniz ancak sonra yine eski haline getirdiniz. Tamam anlıyoruz rogue kestirmek istemiyorsunuz yayıncıları gören gelsin istiyorsunuz ama bizide kanser ediyorsunuz. 3 kişi gelsin diye yüzlerce insan kaybettiniz ve kaybetmeye devam ediyorsunuz. Şimdi biri gelecek diyecek ticket oluşturun oluşturduk canım kardeşim oluşturduk haydi buyrun düzeltin.
Warriorda da ayni problem var,sadece asasta yok o sorun asasta kastim hem seri r vuruyor hemde atak seri fakat warrior r dmg 1 kere tam vurdugunu goremedim. ROW dada vurmuyordu guncellemisler rowu ondada bekledigi icin r dmg kacirmiyor. Buyuk sorun hersey asasa gore dizayn edilmis gercekten durum bu deneyin sizde goruceksiniz

themurolity

Üye
Warriorda da ayni problem var,sadece asasta yok o sorun asasta kastim hem seri r vuruyor hemde atak seri fakat warrior r dmg 1 kere tam vurdugunu goremedim. ROW dada vurmuyordu guncellemisler rowu ondada bekledigi icin r dmg kacirmiyor. Buyuk sorun hersey asasa gore dizayn edilmis gercekten durum bu deneyin sizde goruceksiniz
Rogue animasyonu diğer tüm karakterlerden daha hızlı olduğu için oluşuyor sanırım bu sorun. Örneğin Rogue dispeli priest ten hızlı basıyor. Umarım R sorunu ve db olayını gözardı etmezler ve bu sorunları çözerler. Hatta yetkili kişileri etiketleyelim. @SunRise @Digital

Pitou

Üye
2) Örnek vermek gerekirse rogue ye db atıyoruz atak yapıyoruz yarı hp de dispel bastığında hp si %100 oluyor. Pot basmıyor minör atmıyor ama dispel ile hp si fulleniyor.
Db yiyen kişiye dispel attığında canı fullenmez Buff scrollun 2500 canı geri yüklenir. Eskidendi o fullenme olayı. Ama debuff attığımız kişi 1 adım ileri gidiyor debuff failed alıyoruz bu sorun çok can sıkıcı olmaya başladı.

HazyShade

Üye
Oyuna başladığımda warriorla bu sorunu yaşadım, priest'e geçtim. Bir ara bozdular geri düzelttiler. 2 +RR + 2 + RR eğer ping yoksa BP için sorun yok şu anda. Warrior halen sorunlu. Skill cooldown kaynaklı sanırım.

Zafer1991

Üye
Oyuna başladığımda warriorla bu sorunu yaşadım, priest'e geçtim. Bir ara bozdular geri düzelttiler. 2 +RR + 2 + RR eğer ping yoksa BP için sorun yok şu anda. Warrior halen sorunlu. Skill cooldown kaynaklı sanırım.
priestede aynı sekıl sorun var sadece rogue de yok bende warrior oynuyorum suan yan car priest oda sorunlu

Alkoer

Üye
Warrior kasmaya başladım. Görev zindan filan yapıyorum. R basıyorum " attack ended " diyor. Daha dur atağa başlamadık birader :D

0.8 skill cd olmasına rağmen 1skill 1 R atamıyorum. Dediğiniz gibi rogue çok seri skill vurup aralarda çok güzel R dmg atıyor.

themurolity

Üye
Video çektim gönderdim umarım dikkate alır izler ve bu sorunu çözerler.

GizliPriest

Üye
Skill R - Skill - Skill R yapıyor priest bazen R kaçırıyor anlayamıyorum. R halen bozuk bence düzeltilmesi gereken en önemli şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt