Ramazan Ayında Oyun artık tamamen açılıyor ( Erken Erişim )

DeadN0t

Üye
Arkadaşlar Ramazan ayında artık tamamen oyun acılıyor sanırım. Erken erişim diyorlar. Lvl ve itemler artık silinmicek. Yani kısacası oyun acılıyor bu muhabbet doğru mu ?

Dipnot; Doğru olsun lütfen :D

Nart

Üye
Doğru. Ancak net bir tarih olmadığı için ertelenme ihtimali her zaman var.

DeadN0t

Üye
Çok iyi oldu bu olay ya :D Deli gibi farm yapmayı özledik

JaxSui

J
Hocam benim fikrim değişti. Bu oyun nisana yetişmez. Dediklerine göre skill değişecek daha craft çok eksik. Moblar desen hepsi titrek penguen gibi yürüyor. Önümüzde de iki ay var. Haziranı bulacağını düşünüyorum.

IMJOLNNİR-FURKAN

Üye
Hocam benim fikrim değişti. Bu oyun nisana yetişmez. Dediklerine göre skill değişecek daha craft çok eksik. Moblar desen hepsi titrek penguen gibi yürüyor. Önümüzde de iki ay var. Haziranı bulacağını düşünüyorum.
oyunu erken erişim gibi acacaklar biz nasil karakterlerimizi güclendirirken onlarda oyununu geliştirecek ilerleyecek oyun yanı nisanda girmişsin 1 ay sonra biguncelleme 10gb bi bakmıssın arcane mage yeni zindan vb farklı şeyler gelmiş sonra tam oturaklı bir hal aldıgında global'den devam edecekler.

Makarov

Üye
Bence açılmasın, kapalı beta ödülünden sonra 4-6 aylık bir süreçle oyun hızlı bir geliştirilme sürecine daha girip en mükemmel haliyle çıkarılsın. Oyuncular oyunu konuşmayı bırakıp sadece oyunu oynamakla meşgul olsun yönetim de oyuncu da mutlu olsun.

JaxSui

J
Dün dorionda dolaşma fırsatım oldu. Oyun kesinlikle alfa 2 deki gibi değil. Oyuna ne yaptınız öyle.? Mobların takılarak yürümesini mi diyeyim. Sağa sola ışınlanmasını mı diyeyim… Uçan bazı moblar var. Kafatası böyle. Ok atıyorsun. Moba vurmuyor mobun kapladığı alana vuruyor ve mob ölüyor. Böyle şeyleri nasıl gözünüzden kaçırırsınız ? Ok atıyorsun ok karakterin kafasından çıkıp gidiyor hedefe… daha neler neler.
Bir de pve tam olmuş gibi herkesi etkinlik yapıyoruz diye pvp ye doldurdunuz. Oyunun asıl zaman geçirilecek haritalarında bir sürü bug hata var hiç onları görmediniz mi? Oyun bu pve ile kesinlikle bu kadar erken zamanda açılmamalı.
anlıyorum para kazanmanız lazım ama böyle bir pve de para kazanamazsınız.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt