REHBER Rare Stones (Nadir Taşlar)

Zasa

Üye
Merhabalar,

Oyunumuzda birçok yaratıktan ama çok nadir bir şekilde elde edebileceğiniz taşlar mevcut. Bu taşların listesini ve daha çok hangi amaçla hangi alanda kullanılacağını açıklamaya çalışacağım. Bazı eşyaları üretirken sahip olduğu tüm bonuslara göre taşlar istenmeyebilir. Bunun nedeni o eşyanın üretimini çok zorlaştırmamaktır. Bazı eşyaların ise değerini korumak adına üretimi zorlaştırılmıştır.

Agility Stone - Dexterity özelliği bulunan eşyaları üretirken ihtiyacınız olacak.
Stone of Might - Strength özelliği bulunan eşyaları üretirken ihtiyacınız olacak.
Stone of Magic - Magic özelliği bulunan eşyaları üretirken ihtiyacınız olacak.
Stone of Faith - Intelligence özelliği bulunan eşyaları üretirken ihtiyacınız olacak.
Stone of Life - Health ve Sağlık puanı (HP) özelliği bulunan eşyaları üretirken ihtiyacınız olacak.
Stone of Focus - Mana Puanı (MP) özelliği bulunan eşyaları üretirken ihtiyacınız olacak.
Sphere of Fire - Ateş Hasarı (Fire Damage) ve Ateş Savunması (Fire Resistance) özelliği bulunan eşyaları üretirken ihtiyacınız olacak.
Sphere of Water - Buz Hasarı (Ice Damage) ve Buz Savunması (Ice Resistance) özelliği bulunan eşyaları üretirken ihtiyacınız olacak.
Sphere of Air - Yıldırım Hasarı (Lightning Damage) ve Yıldırım Savunması (Lightning Resistance) özelliği bulunan eşyaları üretirken ihtiyacınız olacak.
Venom Stone - Zehir Hasarı (Poison Damage) ve Zehir Savunması (Poison Resistance) özelliği bulunan eşyaları üretirken ihtiyacınız olacak.
Purifying Stone - Lanet Savunması (Curse Resistance) özelliği bulunan eşyaları üretirken ihtiyacınız olacak.
Stone of Grace - Kutsal Hasar Savunması (Holy Damage Resistance) özelliği bulunan eşyaları üretirken ihtiyacınız olacak.
Stone of Protection - Fiziksel Savunma özelliği bulunan eşyaları üretirken ihtiyacınız olacak.
Fury of Goliath - Ağırlık Bonusu (Weight Bonus) özelliği bulunan eşyaları üretirken ihtiyacınız olacak.
Aegis Stone - "Sword, Axe, Club, Mace Defense" özelliği bulunan eşyaları üretirken ihtiyacınız olacak.
Piercing Stone - "Spear, Bow, Dagger Defense" özelliği bulunan eşyaları üretirken ihtiyacınız olacak.
Bloodstone - "HP Leech" özelliği bulunan eşyaları üretirken ihtiyacınız olacak.
Manastone - "MP Leech" özelliği bulunan eşyaları üretirken ihtiyacınız olacak.
Soulstone - "Mana Burn" özelliği bulunan eşyaları üretirken ihtiyacınız olacak.
Luna's Tear - "Reflect Damage" özelliği bulunan eşyaları üretirken ihtiyacınız olacak.
Stone of Valor - "Attack against monsters" özelliği bulunan eşyaları üretirken ihtiyacınız olacak.
Unbroken Fortitude - "Defense against monsters" özelliği bulunan eşyaları üretirken ihtiyacınız olacak.
Stone of XP - "XP Bonus" özelliği bulunan eşyaları üretirken ihtiyacınız olacak.
Stone of Fortune - "Gold Bonus" özelliği bulunan eşyaları üretirken ihtiyacınız olacak.
Stone of Glory - "BP Bonus per kill" özelliği bulunan eşyaları üretirken ihtiyacınız olacak.
Arcane Stone - Çok çok nadir taş. Şu an için sadece altın sandıktan elde edilebilir. Kullanım alanı daha sonra açıklanacak.
Dark Stone - Çok çok nadir taş. Şu an için sadece altın sandıktan elde edilebilir. Kullanım alanı daha sonra açıklanacak.
Dragon Claw - Çok çok nadir taş. Şu an için sadece altın sandıktan elde edilebilir. Kullanım alanı daha sonra açıklanacak.
Frostmoon - Çok çok nadir taş. Şu an için sadece altın sandıktan elde edilebilir. Kullanım alanı daha sonra açıklanacak.
Keystone - Çok çok nadir taş. Şu an için sadece altın sandıktan elde edilebilir. Kullanım alanı daha sonra açıklanacak.
Sunstone - Çok çok nadir taş. Şu an için sadece altın sandıktan elde edilebilir. Kullanım alanı daha sonra açıklanacak.
Sphere of Eternity - Çok çok nadir taş. Şu an için sadece altın sandıktan elde edilebilir. Kullanım alanı daha sonra açıklanacak.
Yeni patchden önce stone of courage diye bir taş düşüyordu (agility,faith ve wisdowla beraber), kasamda 100 e yakın birkmişti fakat yeni patchden sonra ne courage düşüyor ne de burada bahsettiğiniz stone of might, warriorlar için sıkıntılı bir durum söz konusu lütfen defalarca bildirim oluşturum konu açtım fakat yardımcı olan yok, ben warrior için şimdiden taş toplamak istiyorum ama drobunda sıkıntı var, bilgilendirebilirseniz çok sevinirim

Rhae

Üye
Yeni patchden önce stone of courage diye bir taş düşüyordu (agility,faith ve wisdowla beraber), kasamda 100 e yakın birkmişti fakat yeni patchden sonra ne courage düşüyor ne de burada bahsettiğiniz stone of might, warriorlar için sıkıntılı bir durum söz konusu lütfen defalarca bildirim oluşturum konu açtım fakat yardımcı olan yok, ben warrior için şimdiden taş toplamak istiyorum ama drobunda sıkıntı var, bilgilendirebilirseniz çok sevinirim
courage dorindaki 1lvl sandstonedan düşüyo?

Tengrikut

Üye
@Zasa görsel ekleseydin söylediğin toplamadan elde edilen taşlarda isim benzerliği varmış

Justice

Yönetici
Game Designer
aynen bende şimdi anladım burada bahsi geçen taşlar rare yazanlar deil, isim benzerliği mevcut, acaba bu taşlar craft ile yapılabilecek mi yoksa sadece drop mu? @Justice

Taş toplama (Quarrying) ile elde ettiğiniz ve yukarıda bahsettiğiniz o 4 taş, 4 farklı sınıf için bazı üst seviye yetenekleri açmak için gereken materyallerden olacaktı ancak o tarz bir yapı istenmedi ve kaldı. İleride getirilir mi bilmiyorum. Yani evet, o bahsettiğiniz 4 taş bu konuda bahsedilen taşlardan farklı ve "şu an için" bir değeri yok.

Zasa

Üye
Taş toplama (Quarrying) ile elde ettiğiniz ve yukarıda bahsettiğiniz o 4 taş, 4 farklı sınıf için bazı üst seviye yetenekleri açmak için gereken materyallerden olacaktı ancak o tarz bir yapı istenmedi ve kaldı. İleride getirilir mi bilmiyorum. Yani evet, o bahsettiğiniz 4 taş bu konuda bahsedilen taşlardan farklı ve "şu an için" bir değeri yok.
Son olarak craft sistemi aktif olduğunda takı üretimi de aktif olacak mı yoksa takılar sonraki güncellemelerde aktif edilecek?

Kayahanbey

Üye
Peki Quarrying craft açıldıgında ne amaçla açılacak? Taşcılıkla ilgili gelecek bi güncelleme varmı peki son page geldiğinde? yaklaşık 1 aydır emek veriyorum. Düşen özel taşların bir değeri olmadıgı bilgisi paylaşılıyorsa bu mesleğe emek vermiş kişiler için nasıl bir güncelleme bizleri bekliyor?

Justice

Yönetici
Game Designer
Peki Quarrying craft açıldıgında ne amaçla açılacak? Taşcılıkla ilgili gelecek bi güncelleme varmı peki son page geldiğinde? yaklaşık 1 aydır emek veriyorum. Düşen özel taşların bir değeri olmadıgı bilgisi paylaşılıyorsa bu mesleğe emek vermiş kişiler için nasıl bir güncelleme bizleri bekliyor?

Gelebilecek yeni sorulara karşı isterseniz şu an hiç açıklama yapmayayım. Çünkü konu çok detaylı ve geniş olduğu için her açıklama yeni soruyu doğuruyor. 1-2 hafta içerisinde rehberle birlikte toplama sürelerine kadar tüm mesleklerle ilgili her şeyi size anlatacağım.

Kayahanbey

Üye
Gelebilecek yeni sorulara karşı isterseniz şu an hiç açıklama yapmayayım. Çünkü konu çok detaylı ve geniş olduğu için her açıklama yeni soruyu doğuruyor. 1-2 hafta içerisinde rehberle birlikte toplama sürelerine kadar tüm mesleklerle ilgili her şeyi size anlatacağım.
Bence daha doğru olur genel hatları ile bilgi verilmesi ,yönetilmesi daha kabul edilebilir bir süreç olur. Sizler bu için mutfağında olan proje- organizasyon kısmındasınız sanırım ellerinize sağlık gayet başarılı işler çıkarttınız. Şununda bilinmesini isterim ki craft yapan bir çok player artık çıkmazda o 1 2 haftalık süreç iyice bunaltmış durumda bu sorunu oyun yöneticilerine aktarabilirseniz çok seviniriz ilginiz için teşekkürler kolay gelsin.
Syg

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt