red snaper

Tanerrr

Üye
Galiba yeterınce magazadan 1000lık can potu satılmadıgı ıcın boyle bır sey yapıldı ve nerflendı red snapper. En azından bunu oncesınden soylesenız bosuna almazdık pazardan

mertfree

Üye
bunu zaten 1 ay öncesinden söylediler takip etseymişsin de burada boş konuşmasaymışsın keşke

Mmomanyagı

Üye
bunu zaten 1 ay öncesinden söylediler takip etseymişsin de burada boş konuşmasaymışsın keşke
Takip etse nolcak? Tek başın karar mı değiştirecek? Herkesin hayatı bir değil takip etme kanallarını bilmiyor veya kullanmıyor olabilir.

Ayrıca balık nerflemek saçmalıktır.

zukcu

Üye
Galiba yeterınce magazadan 1000lık can potu satılmadıgı ıcın boyle bır sey yapıldı ve nerflendı red snapper. En azından bunu oncesınden soylesenız bosuna almazdık pazardan
sadece red snapper değil ki bütün balıklar hep bastığpı can düştü hem süre 10 saniyeye düştü

mertfree

Üye
tamam her şeyin iyisini siz biliyosunuz knk sadece sizin fikriniz geçerli

mewlan

Üye
Kesinlikle balıkçılık mesleği bitirilmiş durumdadır. Şimdi oyun yöneticilerine soruyorum. Balıkçılık mesleği yeni hali ile ne işe yarayacak ? Hem artık worma para verecek hem de tuttuğu balıklar çöp oldu. Catfish, Red Snapper ve tuna para edenleri hepsini daha çok can poto satılsın diye feda ettiniz.

MaRaKeSH

Üye
Balıkla ilgili zaten herkesi üzecek açıklamayı 2 aydır dinliyoruz arkadaşlar. Zaten 75 ile beraber restore skilleri de geleceğinden bu balıklarında bi hükmü olmayacak. tabii ki verilen emek ve harcanan zamanın bir telafisi olmalıydı. en azından sundrese satılmasının bir yolu açılabilir. burdan gelecek coine bel bağlayan insanlarda var oyun içi gelişim için

RickSancheZz

Üye
çok önceden paylaşmıştı Burhan bey, bende güncelleme öncesinde hepsini 1 k ucuzdan topluca verdim

zukcu

Üye
çok önceden paylaşmıştı Burhan bey, bende güncelleme öncesinde hepsini 1 k ucuzdan topluca verdim
Mesele satmak değil hocam, mesele emeğimizin hiç olması. Emeğin pazarlığı olur mu? Olmaz . Üzüldüğümüz nokta bu.

Hedvein

Üye
İsyan bir tık haklı olabilir ama kurulan bağlamlar çok yanlış. Pot ne alaka ki :D

Alkoer

Üye
İsyan bir tık haklı olabilir ama kurulan bağlamlar çok yanlış. Pot ne alaka ki :D
Hocam hell zindan solo da hiç kırmızı pot harcamadan ve heal atmadan oynanıyordu. Catfish- red snapper harikaydı.

Benim ortalama itemle 9dk da bitiyordu hell zindan. Şimdi 13-14dk civarı ve pot su gibi akıyor.

Direkt olarak mağazadan aldığım pot miktarını etkiliyordu. Gece balığa bırakmamın karşılığını pot olarak alıyordum. Balık satmıyordum.

Stupendous

Üye
Selam

Sevgili Hedvein,

Sizin için konuyu diyalektik açıdan ele almaya çalışayım, madem kurulan bağlamlar ile ilgili endişeleriniz var. Yanlış olduğunu düşünüyorsunuz.

Pinfish 120 hp yeniliyordu 2 saniyede bir olmak üzere. 20 saniye sürüyordu. 20/2=10
10x120 1200 can. 1 mega health pot 800 can veriyor. 1 pinfish 1.5 pota tekabül ediyor. Ortalama bir Poison Rock'ı kesme süresi ile 1 pinfish tamamen aldığınız hasarı absorbe edebiliyor. Böylelikle sıfır pot ihtiyacınız olmakta.

Red Snapper hafızam yanıltmıyorsa o da 20 saniye boyunca her 2 saniyede 1 olmak üzere 240 hp yeniliyordu. 20/2=10
10x240=2400 3 mega health potuna tekabül ediyor. ortalama 1 Flame Rock hasarının kesme süresi göz önünde bulundurunca, tamamını karşılamakla kalmıyor, bir sonrakinin 3/1'ini de destekliyordu.

Catfish
20 saniye boyunca her 2 saniyede 1 olmak üzere 360 hp tazeliyordu.
20/2=10
10x360=3600 hp 3600/800=4.5 yani 4 mega 1 de yarısını karşılıyordu. Ortalama bir BP, Undead King'i keserken tek Catfish ile rahatlıkla dönebiliyordu.

Verdiğim yaratık örnekleri, değişkenlik gösterebilir. Farklı örneklerle de durumu değiştirebilirsiniz kendi lehinize.

Gece boyunca sabaha kadar bırakılan, hatta işe gidip geldiğini de düşünürsek o kişinin, topladığı balıklar ile, tahmini o gün 3-4 saat rahatlıkla hiç bir hp pot basmaksızın farm yapabilirdi.

Şimdi soruyorum size Sevgili Hedvein, verdiğim örnekleri ve muhteviyatını düşündüğümüzde, kurulan bağlamlar hâla yanlış mıdır ?

Teşekkürler

Saygılarımla,

Hedvein

Üye
Selam

Sevgili Hedvein,

Sizin için konuyu diyalektik açıdan ele almaya çalışayım, madem kurulan bağlamlar ile ilgili endişeleriniz var. Yanlış olduğunu düşünüyorsunuz.

Pinfish 120 hp yeniliyordu 2 saniyede bir olmak üzere. 20 saniye sürüyordu. 20/2=10
10x120 1200 can. 1 mega health pot 800 can veriyor. 1 pinfish 1.5 pota tekabül ediyor. Ortalama bir Poison Rock'ı kesme süresi ile 1 pinfish tamamen aldığınız hasarı absorbe edebiliyor. Böylelikle sıfır pot ihtiyacınız olmakta.

Red Snapper hafızam yanıltmıyorsa o da 20 saniye boyunca her 2 saniyede 1 olmak üzere 240 hp yeniliyordu. 20/2=10
10x240=2400 3 mega health potuna tekabül ediyor. ortalama 1 Flame Rock hasarının kesme süresi göz önünde bulundurunca, tamamını karşılamakla kalmıyor, bir sonrakinin 3/1'ini de destekliyordu.

Catfish
20 saniye boyunca her 2 saniyede 1 olmak üzere 360 hp tazeliyordu.
20/2=10
10x360=3600 hp 3600/800=4.5 yani 4 mega 1 de yarısını karşılıyordu. Ortalama bir BP, Undead King'i keserken tek Catfish ile rahatlıkla dönebiliyordu.

Verdiğim yaratık örnekleri, değişkenlik gösterebilir. Farklı örneklerle de durumu değiştirebilirsiniz kendi lehinize.

Gece boyunca sabaha kadar bırakılan, hatta işe gidip geldiğini de düşünürsek o kişinin, topladığı balıklar ile, tahmini o gün 3-4 saat rahatlıkla hiç bir hp pot basmaksızın farm yapabilirdi.

Şimdi soruyorum size Sevgili Hedvein, verdiğim örnekleri ve muhteviyatını düşündüğümüzde, kurulan bağlamlar hâla yanlış mıdır ?

Teşekkürler

Saygılarımla,
Argümanlar doğru da biri pot biri ek hp desteği onu demek istedim ben, özenle yazdıgın için teşekkürler.

Stupendous

Üye
Argümanlar doğru da biri pot biri ek hp desteği onu demek istedim ben, özenle yazdıgın için teşekkürler.
Selam

Sevgili Hedvein,

Kullanım alanı ya da kullanım önceliğine bakılarak kurulan bir bağlantı yapmış arkadaşlar. Evet PK yaparken, pot ile birlikte yanında ek destek olarak balık basıldığı aşikardı. Yalnız bu konu altında toplanan bireyler, anladığım kadarıyla "Farm" yapan kitle. Dungeonlara giren, edindiği balıkları, pot niyetine kullanarak yarar sağlayan kişiler. Bu açıdan bakıldığında kesinlikle haklı olup, yapılan güncelleme sonrası mesleğe ve balıklara getirilen zayıflatma, bilhassa can potu tüketiminin arttırılması adına yapıldığı apaçık. 20 saniye olan süreler 10 saniye inmesi yetmemiş gibi, 360 olan hp 160, 240 olan 80 120 olan 60'a düşürülmüş. Yetmemiş balıkların ağırlıkları da katbekat arttırılmış.

Yetmemiş solucan alımı şart koşulmuş. Rogue sınıfı ve Mage sınıfı ağırlık taşıyabilme kapasitesi yüzünden, bir noktaya kadar afk bırakabilirler karakterlerini. Neyse diğer detaylar için ayrı bir başlık altında paylaşım yapmıştım.

Ana fikir, arkadaşların sitemlerinde haklılık payı vardır, işaret ettikleri bağlanak yerindedir.

Saygılarımla,

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt