Red Snapper

Babalarınbabası

Üye
Şimdi vaktiyle materyal toplayan arkadaşlar şimdi ödüllendirildi ya bizim balıklar hiç oldu. İleride yine değerlenir mi? Hazır hamsi sezonu da açılıyor. Yönetim bir güzellik yapar mı?

Pitou

Üye
Balıklar fazla nerflendi. Bir dengeleme şart bana göre. Şuan coin veren balık harici işe yarayan yok.
Eski hali pvp de çok güçlüydü 3 k canı olan mageye 4800 hp restore veriyordu. Pvpde bu tarz şeylerin hiç olmaması lazım bana göre priest restoreleri çöp oluyor. Sadece pve içerikli balıklar kafi bana göre.

Son düzenleme:

Unbeatable

Üye
Balığın nesine buff gelecek bırak nehir kenarına tatile git gel 1 ay sonra bile tutmaya devam ediyor 0 emek harcadığın bişeyden de gelir beklemessin

Babalarınbabası

Üye
Balığın nesine buff gelecek bırak nehir kenarına tatile git gel 1 ay sonra bile tutmaya devam ediyor 0 emek harcadığın bişeyden de gelir beklemessin
Aynen sıfır internet elektrik kesintisi, sıfır güncelleme, bir ay online kalabiliriz. mis. müthiş tavsiye. tüm oynayanlarla paylaşın. burada kalmasın sadece.

HeaveN

Üye
Red balık ben kullanıyom hep 2-3k toplamıştım satılmıyoda artık.

Alkoer

Üye
Eski hali pvp de çok güçlüydü 3 k canı olan mageye 4800 hp restore veriyordu. Pvpde bu tarz şeylerin hiç olmaması lazım bana göre priest restoreleri çöp oluyor. Sadece pve içerikli balıklar kafi bana göre.
pvp alanlarında kullanımı yasaklanması zor olmasa gerek. bir çok arkadaş pc açık bırakıp yapılan pasif bir farm ne fayda bekliyorsunuz diye söylemlerde bulunuyor ama bence çok yanlış. pc yi gece sabaha kadar açık bırakıp zindanlarda ve bikaç saat farmda pot masrafına katkısı çok iyiydi.

dediğiniz gibi pvp de yasaklanması ve nerf yememesi mükemmel olurdu. ben iş sonrası en fazla 2-3 saat farm yapan oyuncuyum çoğu zaman pot parası çıkmıyor büyük drop gelmeyince. çok faydalıydı bu balıklar bana.

Pitou

Üye
pvp alanlarında kullanımı yasaklanması zor olmasa gerek. bir çok arkadaş pc açık bırakıp yapılan pasif bir farm ne fayda bekliyorsunuz diye söylemlerde bulunuyor ama bence çok yanlış. pc yi gece sabaha kadar açık bırakıp zindanlarda ve bikaç saat farmda pot masrafına katkısı çok iyiydi.

dediğiniz gibi pvp de yasaklanması ve nerf yememesi mükemmel olurdu. ben iş sonrası en fazla 2-3 saat farm yapan oyuncuyum çoğu zaman pot parası çıkmıyor büyük drop gelmeyince. çok faydalıydı bu balıklar bana.
Dediğiniz gibi pvpde etkili olmayıp yüksek restore verirse güzel olabilir.

Wildbaba

Üye
Şimdi vaktiyle materyal toplayan arkadaşlar şimdi ödüllendirildi ya bizim balıklar hiç oldu. İleride yine değerlenir mi? Hazır hamsi sezonu da açılıyor. Yönetim bir güzellik yapar mı?
Redsnapper ve Catfish konusunda 50 kere ticket atmıştım.Mevcut halleri korunsun ancak Dw haritasında kullanımı engellensin.Bu satışını etkilemeyecekti gene farm ve zindanda kullanılacaktı.Ancak kimseyi kaale almadıkları için işi mafettiler.Benim balıkçılıkta 29 sv kazancı kalmayınca bıraktım.Balıkçılığa buf gelmeli kesinlikle.Craftcılara toplayıcılık hızı ve işlerken cooldownda hızlanma sağlayacak,mobların saldırmasını engelleyecek veyahut pkda kullılmaya değer resistler verecek balıklar eklenmeli diye düşünüyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt