Oyun 15 Nisan'da açılıyor 1aydan az süre kaldı ancak hala YouTube TV Bilboard tarzı bir reklam çalışması göremedik merak ediyoruz yapılacakmi.bu şekilde açılırsa oyun bırakın yurtdışı Türkiye'de bile çoğu oyuncu böyle bir oyun çıkacağını bilmiyor.
Çalışma vardır muhakkak ama etrafımda bilen insan yok benim doğru söylüyorsun reklam şartOyun 15 Nisan'da açılıyor 1aydan az süre kaldı ancak hala YouTube TV Bilboard tarzı bir reklam çalışması göremedik merak ediyoruz yapılacakmi.bu şekilde açılırsa oyun bırakın yurtdışı Türkiye'de bile çoğu oyuncu böyle bir oyun çıkacağını bilmiyor.
son 15 gun kala reklam calısmalari başlıcak denildi suanda twitter ve ınstagramda zaten hali hazırda verilmiş var kripto token uzerınden de var son 15 gun oyun acıldıktan sonra 15 gun daha devam ederÇalışma vardır muhakkak ama etrafımda bilen insan yok benim doğru söylüyorsun reklam şart
Aynen denk gelmeye başladım 2 gündürson 15 gun kala reklam calısmalari başlıcak denildi suanda twitter ve ınstagramda zaten hali hazırda verilmiş var kripto token uzerınden de var son 15 gun oyun acıldıktan sonra 15 gun daha devam eder