Repair item hakkinda.

Fuji

Üye
Merhaba.. Repair gerektiren itemlerin herhangi bir efekt ile belli olmasi hakkinda bir calismaniz var midir ? Gerekli oldugunu dusundugum bir konu. Tesekkurler.

Paris

Üye
Merhaba,

Tamir edilme süreci için eşyanın üzerinde dayanıklığını görebilirsiniz. Kırılan eşyalar kırmızı renk alır ve tamir edilmesi gerekir. Kırılmadan önce başta bahsettiğim dayanıklığı takip ederek de tamir edebilirsiniz.

RajBhera

Üye
ayrıca dediğiniz özellik enventerinizi açmadan da sağ üst map harıtasının olduğu yerin solunda item yandığında belirgin olmaktadır.

kaan26

Üye
O Degilde şu Paris'e helal olsn her konuda bir eksikte bilgilendirme yapıyor. diğerleri gibi değil

Fuji

Üye
demek istedigim aslinda tam olarak parti arkadaslarinin repairinin gelip gelmedigini gormeyi kastetmekteyim,parti icerisinde rprsiz atak yapanlari rahatca secme firsatimiz olmasini istedigimiz icin boyle bir baslik actim.
Tesekkurler, iyi calismalar.

RajBhera

Üye
demek istedigim aslinda tam olarak parti arkadaslarinin repairinin gelip gelmedigini gormeyi kastetmekteyim,parti icerisinde rprsiz atak yapanlari rahatca secme firsatimiz olmasini istedigimiz icin boyle bir baslik actim.
Tesekkurler, iyi calismalar.
kişisel bilgilerin güvenliği amacıyla partidekilerin rpr si nin gelip gelmediğini göstermiyolar :p

KnuckerIII

Üye
Direkt olarak üstündeki itemları görme sistemi gelmesi gerekiyor. Lost ark daki gibi mesela.

Aziz

Üye
Katılıyorum. Bütün olarak gösteriyor. Silah, kalkan, kafalık, ayaklık gibi diğer unsurlar ayrı olarak gösterilse daha iyi olur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt