Öneri Repair ve Warior karakterlerinin duruşu !!!

Roche

Üye
Daha önce discord kanalındaki öneri-şikayet kanalına da yazmıştım bunu ama okundu mu ne oldu ne cevap verildi bilmiyorum o yüzden birde burdan yazmak istedim bu konuda eminim ki benimle aynı fikirde olan çok fazla oyuncu vardır ;
1 - Repair itemini tutuş çok yukardan olmuş biraz daha aşağıdan tutarsa karakterler o itemi eminim ki daha şık ve daha güzel duracaktır.
2 - Lunaskar Warior heybetini kaybetmiş bel ve bacaklar omuzlara göre çok dar durmuş hoş durmuyor
3 - Protean Warior da zırhı çok dar üzerine yapışmış duruyor adeta bir balerin edası vermiş ona savaşçı edası yok resmen o konuda biraz iyileştirme yaparsanız daha iyi olacaktır.
4 - Karakterlerin ani dönüşleri çok tuhaf duruyor birden bir oraya bi buraya çevirince beyblade gibi dönüyor

Yukarıda belirttiğim öneri ve tavsiyeler bence oyunun tek kötü yanları bunlar düzeltilip iyileştirme yapılırsa ve ilk baştan beri sizinde söylediğiniz gibi biz oyuncusunu dinleyen oyuncusunun isteklerine göre hareket eden ve adeletli bir ekip olacağız sözlerini yerine getirdiğiniz sürece MMORPG dünyasında 1 numara olacağınıza eminim şimdiden teşekkürler :)

Saygılarımla > ROCHE

shady19071907

Üye
Selamlar, Protean ve Lunaskar modellemeleri üzerinde çalıştıklarını söylediler. Lunaskar warrior modellemeleri taslak üzerinde hazırdı. Her iki ırk için güncel modellemeler üzerinde çalışıyorlar. En kötü açık betada güncel modellemeler görebiliriz

Roche

Üye
Selamlar, Protean ve Lunaskar modellemeleri üzerinde çalıştıklarını söylediler. Lunaskar warrior modellemeleri taslak üzerinde hazırdı. Her iki ırk için güncel modellemeler üzerinde çalışıyorlar. En kötü açık betada güncel modellemeler görebiliriz
o zaman güzel teşekkür ederim dediğim gibi bunlar düzeltilince oyunun hiç bir problemi yok bence görsellik olarak umarım daha da güzel olacak :)

Ebumuhammed

Üye
Malum oyunda human asas sol el silahı tam tutamıyordu yıllardır bu sebebden human asas oynamadım ^^Row da böyle bir sıkıntı olmayacağını umuyorum ^^

LunasCar

Üye
Lunaskar yeni savaşçı karakterini gördün mü?

Son düzenleme:

X A

Üye
Zamanla güncellemelerle düzelecektir.

Sis

Üye
discord kanalından atılanı diyorsan evet gördüm ancak oyun içinde oynanış kısmında nasıl olacak bakalım

Görmeyen arkadaşlar için buraya bırakayım ;
nl_001-min.png

nl_004-min.png

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt