Requiem Staff

Mitraileusse

Üye
dw shootsayarlardan cok dusurmuslugum vardı hagard yada hadard daki slotunu bilmiyorum

Wildbaba

Üye
Teşekkürler, peki +7 40-50m fiyatı olması normal mi?
Valla Lighting damage veren bir staff bu sebeple lightingciysen değerli bir item bu parayı edecektir.Fire +7 Sages Rod 100m falan ediyorsa Requiem staf 40-50 m eder.Kitlemeyi arttıracak değerli bir staff.Çoğu Magenin fire oynamasına şaşıyorum.Çünkü lighting bir magenin, karakterlerin defansları ve hpleri bu kadar düşükken solo staff vuruşuyla rakibin vurmasına izin vermeden onları rahatça alt edebilecekleri bir kitleme gücünden bahsediyoruz.O kadar kuvvetli Lighting poison veren bir staf Requeim.Soloda tek yerim diyorsan epik giysilerini giyen bir mage yap sende.Hem sağlam savunma yaparsın hem gene iyi hasar çıkarırsın staff vuruşun ile.Adam zaten sana vuramaz bile.Her zaman topluluğa uymamak lazım,fire ekip işi olduğu için hep ön planda ancak int lighting bir magede o ekibin içinde stanlama rolünde oynayabilir.1 kişinin 300 400 can light nova ile az vurması önemli değil sen o rakibi kitliyorsan lighting novalarınla düşmeyenleri zaten kitlendikleri için yok edersiniz.Bence ekip mage teamlerde 6 fire 1 priest 1 tanede lighting mage olmalı.Çok daha verimli pk olacaktır.Ayrıca light magenin solo pk atma şansıda olacaktır.İnt lighting bir mage birebirde bp ve asasları çok rahat harcar.Sürekli staf vuruşu yiyeceklerinden ve kitleneceklerinden damage bile yemezsin.Arada vursa bile defansın yüksek olcağı için skntı yaşamazsın.Bu mesajımdan sonra bunu okuyan magelerin çoğu int Lighting mageye döner bence.Abartmıyorum yeni bir trend yaratabilir.Oyunda Stanın önemine yeteri kadar değer verilmiyor.Stan çok önemli o yüzden Lighting damagede çok önemli.

Son düzenleme:

Wildbaba

Üye
öyle bi övmüşsünki lr ye dönesim geldi
Valla yarı int epik battle priest oynayanlar bile var.Adamlar hem ölmüyor hem çatır çatır vuruyor.Magelerinde yeni bir metaya bürünmesi lazım bence.Sınıflar biraz itemlenince artık paper giysiler hem priestte hem magede dezavantaj doğurdu.Övmek bir yana bir seçenek sunmak istedim.Magelerin hem solo hem 2 kişi ile pk atılabilir hale gelmesi pk zevkini arttırır.2 kişiyken sadece rakibi staf vuruşuyla stanlayıp kitlesen bile ciddi anlamda battle point kasabilir mageler.Yanına bir Asas alsan mesela Asaslar çok güçlü zaten şuan.Önden mage gidip stafla kitlicek görünmezlik basan asas yaklaşıp çat tekleyip çıkıcak böyle çok bp veya warrior yersiniz xd Nova at sonra dw towna escape at bu tekdüze durumdan sıkılanlar için iyi bir seçenek.Ana meta olsun demiyorum ama en azından 1 party mageli pklarda biri böyle konumlansın ekiple daha yıkıcı bir party olacaktır.Ayrıca soloda da var olan bir mage olacaktır.Beğenmen sevindirici.İlla gidip Requeim almana gerek yok! Uniq lighting staflar falan fire'a göre makul fiyat git uniq staf tak tercih senin.

Son düzenleme:

HeaveN

Üye
sayerden düşüyo 65 lvl mob bende büssürü vardı hep npc satıyodum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt