chatlax035
C

Res gelecek diye char askıda kalmasın diye alt f4 çektik ancak şuan oyuna giriş yapamıyoruz çıkmayanlar ise oyuna devam ediyor. Garip bi durum......
Aynen şaka gibi arkadaş nasıl bir res atılıyor anlamışdeğilim biz mi yanlış biliyoruz.Adamlar bos kesiyorlar yayınlarda biz oyuna giremiyoruz. Şaka gibi.
çıkanlara kapalı devam edenlee açıkServer'lar kapalı değil mi nasıl ya oyundalar hala?
saat 21:00 dan bakımın bittigi saate kadar yapılan herşeyin silinmesi lazım bu kadar acemilik olmaz yaçıkanlara kapalı devam edenlee açıkDedim ya bir yerde yanlışlık yapıolar hala devam ediyorlar bu yanlışlığa.
O konuda sıkıntı yok ama birşeyin tarzı olur kalmış kalmamış önemli değil. Benim sıkıntım bir işin doğru yapılmasında bizi ne üzer ne sevindirir yani.Neyse patch düzgün gelsin de 30 dk oyunda kalan da 30 dk kaldı diye milyoner olmayacak zaten![]()
Hocam konu o değil de böyle güncelleme olmaz... Daha fazla konuşmak istemiyorum ama bu amatörlük.Neyse patch düzgün gelsin de 30 dk oyunda kalan da 30 dk kaldı diye milyoner olmayacak zaten![]()