mrares
Üye

Aynen de not da yok ortada olsa da okusakNasıl heyecanlanmıştım güncelleme geliyor diye. Ben notlarını okumayı oyunu oynamaktan daha çok seviyorum![]()
![]()
Aynen de not da yok ortada olsa da okusakNasıl heyecanlanmıştım güncelleme geliyor diye. Ben notlarını okumayı oyunu oynamaktan daha çok seviyorum![]()
![]()
obi van kenobideymNasıl heyecanlanmıştım güncelleme geliyor diye. Ben notlarını okumayı oyunu oynamaktan daha çok seviyorum![]()
![]()
Bekleyelim bakalım. Biz idmanlıyız bu beklemelereAynen de not da yok ortada olsa da okusak![]()
Keşke saat 4 5 gibi başlasalar bu bakımlaraSelam arkadaşlar,
Belki gözünüzden kaçmış olabilir.
Tahmini bakım süresi 2 - 4 saat arasındadır!
Bilginize.
Bir çok konuda da paylaşıldığı gibi oyun çok yeni bir oyun ve zamana ihtiyacı var.Keşke saat 4 5 gibi başlasalar bu bakımlara![]()
Uzamazsa 1-2'yi bulur herhalde.oyun saat kaçta açılacak peki ? Bilgisi olan var mı ?
Nasıl ya hala oyunda olanlar var mı?Bir oyun ancak bu kadar yanlış yönetilebilir. İnsanların tatil günlerini ve boş zamanlarını harcadıkları yetmiyor , üstüne oyunu komple kapatmamaları daha büyük sorun adamlar yayın açmış takılıyor biz oyuna giremiyoruz.. Gerçekten inanılmaz.
Kısa süre önce düştüler, biz farm yaparken 21:00'de duyuru geldi 30 dakika süreceği söylendi. Kendimiz oyundan çıktık 22:15'de adamlar yayında farm yapıyordu.Nasıl ya hala oyunda olanlar var mı?