Reset Sonrası Mesleklerde XP Kaybı ve Sinir Krizleri Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrares

Üye
Açtığım çoğu konuda, yazdığım çoğu yorumda Moderatörleri ve Developerları destekledim. Fakat bu yaşanan lanet kanser sorun artık sinirlerimi tepeme çıkarmaya başladı. Arkadaşım her reset sonrası ben %3 %5 %10 xp kaybetmek mi zorundayım? Şaka mı bu? Hayır bir de gelen cevap şu, "Ticket açın, eğer bir eksilme olduğu tespit edilirse gereken adım atılacaktır." Hangi adımdan bahsediyorsunuz? Çıktığı günden beri oynuyorum şu oyunu. Kaybettiğim XP'nin haddi hesabı yok. Gelmiyor arkadaşım hiçbiri. Yoruldum arkadaş her seferinde ben bunu takip edip Ticket mı atacağım? Hayır yani oynadığımız oyun da MmoRpg hatırlatayım. Gelişim üzerine oyun ama biz bu gelişimi ne hikmetse bir türlü tam randımanında sağlayamıyoruz. Ya oyunun atar damarlarından biri olan Crafting'in çalışan kısmı bir anda kapatılır mı? Ne oldu çok mu güzel oldu al pazarda 50k'lık xp yemeği 500k oldu mutlu musunuz? Hiç mi bunu hesap edemiyorsunuz ya? Bir de üstüne XP kaybediyoruz her reset sonrası. Ya adam gibi düzeltin şunu sabah akşam gözler kör olana kadar çalışın ya da ümidi kesin arkadaşım. Ben para kazanacağım diye gece gündüz uyumuyorum da milletin ağız kokusunu çekiyorum, sizin de işiniz bu ise uyumayıp yapacaksınız bunu. 1 ay 8 gün oldu hala aynı. Ben de ekibe destek çıkayım çevirmenlerimle forumda açılan önemli sayfaların tüm dünya dillerine çevirilerini sağlayalım diyorum ücretsiz olarak ha birde. Ona bile dönüş yok, hadi ona bir sebep çıkarırsın GameX diye, ama şu üstte saydıklarıma ya adam gibi cevap verirsiniz ya da millet benim gibi bağırmaya ağlamaya devam eder olan sizin yatırıma olur. Hadi eyvallah.

Paris

Üye
Resmi Rise Online World discord sunucusu üzerinden Digital#3449 ile iletişime geçebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt