Umarım bir an önce yaparalarAynı sorun bende de var Bu hata ile ilgili bende konu açtım umarım çözüm bulunur
respawn hatası verıyor sureklıConneciton Lost hatası ile ilgili çalışma başlatılmış olup, en kısa zamanda düzeltilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Teşekkürler bir an önce çözülür inşallahConneciton Lost hatası ile ilgili çalışma başlatılmış olup, en kısa zamanda düzeltilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bilgilendirme yaparsanız sevirim. Knighttan sonra deneyelim dedik ama deneyemedik malesefConneciton Lost hatası ile ilgili çalışma başlatılmış olup, en kısa zamanda düzeltilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
denedim knk 2 kere silip yükledım bende fayda etmedipacht atcak biraz uzun süren bir işlem ama çözülüyor bu şekilde
Merhaba 18.12.2020 Saat : 23:00'da bu konu ile ilgili güncelleme yayınladık.
Launcher ile patch güncellemenizi yapıp oyuna giriş yapmayı deneyiniz.
Netiçeyi konuya yorum atarak bizlere iletirseniz seviniriz.
en son atılan patchle düzeldi gibi yarım saattir oyundayım yaklaşık hiç bir sıkıntı yokMerhaba 18.12.2020 Saat : 23:00'da bu konu ile ilgili güncelleme yayınladık.
Launcher ile patch güncellemenizi yapıp oyuna giriş yapmayı deneyiniz.
Netiçeyi konuya yorum atarak bizlere iletirseniz seviniriz.
Ben de patch çıkmadı, launcher için sitede link vardı onu bulamıyorum. Yardımcı olabilir misin?en son atılan patchle düzeldi gibi yarım saattir oyundayım yaklaşık hiç bir sıkıntı yok