Resten sonra drop bilgisi.

PEZEBERK

Üye
Proteon ya da Lunaskarda güncellemeden sonra hand axe of minotaur düşüren var mı arkadaşlar?

Detrau

Üye
cz içinde aynısını söyleyebilirim genel olarak droplarda düşüş var fakat yama notları sadece gold ile alakalı bilgi içeriyor

chatlax035

C
dropbu kapattılar sanrım 2 saat farm attım o epik mınoyu gectım .

DESTUR

Üye
Burasıda knight gibi olmaz umarım onlarda sessiz sessiz yıllardır drop oranını düşürdüler resmî birşey paylaşamadan

PAPATYAM_

Üye
droplar genel olarak kötü parası olan epik sağlam item stoklasın haftaya x3 yapacak..

Resquection

Üye
Vanaları biraz kısmışlar gibi haklısın. Ara sıra normal karşılamak lazım böyle şeyleri, piyasadaki ürünler biraz azalsın.

chatlax035

C
oyun içi drop lar hangi yaratıklardan ne düşer gibi bir paylaşım varmı resmi yada oyunculardan. Drop ratelerde de gercekten bellı baslı bir düşme var ama acıklamalarda gözükmemektedir.

PEZEBERK

Üye
Peki ya hiç mino ya da spinning düşüren oldu mu arkadaşlar. Dropların az olması önemli değil var mı?

MiceS

Üye
Arada bir stop ayarlamalark bencd güzel piyasa dengelenir hiç yoktan

Adv3NN

Üye
dropları kapatmalari demek habersizce o kadar adamın boşa saatlerini orada harcaması demek gene pot masrafı cıkıyor karşılamıyor slotlar haliyle boşa dönüyor... sabit bi oran tutturmaları lasım

ben yorulucam o gün kapalı olucak o slotun drobu sonra ben gidip yatıcam acık olucak benden sonra gelen kasıcak kafalarına göre iş yapmaları yanlış.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt