resten sonra kasadan ses gelmeye başladı gene

emrdrc

Üye
şu anda sıkıntı var yamada arkadaşlar, telaş yapmayın... En kısa sürede düzeltilecek dendi....

HeaveN

Üye
bende sıkıntı yok şuan kasa tm konu anlamadım ses senden kaynaklanabilir, ben şuan işlemci %35 sıcaklık ekran kartı %50
oyun içi grafik ayarlarını düzenle yüksek fps alırsın.

melih42

Üye
beytler oyuna girişte en alta getirdim global yazana ses kesildi ama benim pc dx12 dx12 yapınca girmedi tekrar 11 yaptım sağolun

trgurjan35

Üye
beytler oyuna girişte en alta getirdim global yazana ses kesildi ama benim pc dx12 dx12 yapınca girmedi tekrar 11 yaptım sağolun
Aynen row ile girince i3 6.nesil işlemcinin fanı üst seviyede çalışıyordu.. Client açıkken bilgisayara müdahale eden bir oyun gördük

cmbyck

Üye
oyundan atıp unreal4 yazısı çıkınca da ötüyor pc :D asus rog 2060 ti asus zpm390 m + cart curt 16ram falan var normal mi

Archantos

Üye
Aynı sorun bende de mevcuttu.

Low Performance ( Global ) çektiğimde düzeldi. Dener misiniz?

SandraB

Üye
cünkü cok zeki oyun yönetimi düsük özellikli pcler acmasin derken bizim gibi 4 cekirdek islemcisi olup 9 bin 10 bin liralik pc kullananları göz ardı ettiler cpu yüzde 100 de calisiyor bunun sebebi otomatik performans ayarı onu kaldıramiyorsunuz yani düsük özellikli pclerde oyunu kullanamasın diye gereksiz bir sekilde oyunun cpuya yüklenmesini saglamislar. Ses gelme sebebi bu fanlar cpuyu yüzde 100 de görünce cosuyor.

SandraB

Üye
sorunsuz oynadıgım kasma problemi olmayan pcde char zar zor yürümeye basladı alakasız bir sekilde ram e yüklenme var yani ne gerek vardı ya cpuya yükleniyor ya gpu yada rame ne gerek vardi cidden böyle bir güncellemeye sorunsuz oynuyorduk

trgurjan35

Üye
Madencilik yapsan bu kadar zorlar bilgisayarı, yazık.. 6 ay da çöp oldu bilgisayar.. Ömrünü yedi be

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt