restore veren balıkların saçmalığı ve battle priestler

taslex

Üye
Dostum bastığında direkt olarak 240 dolduruyor zannediyorsan yanlışıyorsun şimdiden söyleyeyim.

hayır zannetmiyorum dostum. battle priestler diğer tüm sınıflardan güçlü değil diyorsanız helal olsun hepinize hiç birşey demiyorum.

Harley

Üye
restore veren balıklar oyundan kaldırılması gerekmekte. neden asaslar üvey class muamelesi görüyor? herkesin minörden çok çok daha iyi skilli var gibi birşey. yanılmıyorsam saniyede 360 restore veren balık bile var. pot 800 can veriyor. balık 15 saniye boyunca saniyede 360 veriyor sanırım. zaten görev itemli battle priestler bile oyunda terör estiriyor. üstüne restore veren balık basınca tank warrior'dan daha sağlamlar. oyunda herkes prieste döndü. battle priest için 3 saniye yetiyor. 3 saniyede yatırdınız yatırdınız yatmaz ise 2 yada 3 atıyor. 3 saniyede yatırmakta çok zor restore veren balık pot + heal ile nasıl yatıracaksınız adamı. rise onlinenin sahibi kesin battle priest oynamayı seviyor bunun başka bir açıklaması olamaz. bu kadar üstün bir class olamaz. günde en az 4 defa alt+f4 çekiyorum hepsinde görev itemli battle priestler yüzünden. bu battle priestlerden artık gına geldi bıktım görünce istemsiz küfür etmeye başlıyorum. oyundaki en ezik sınıf asas sınıfı. wolf için sc var, sw için sc var, minör için balık var. umarım yakında göz ile görünmezlikte herkeste olmaz. artık ben lagı falanda geçtim şu battle priestlere ve restore veren balıkların restore sayısını yarı yarıya düşürülmesi gerekmekte.
Bende okçuyum ve restore balık kullanıyorum ne çok ağlıyorsunuz görev itemleriyle geziyorsunuz herkeze çamur atıyorsunuz bp priest sağlam değil ben eziğim. De

taslex

Üye
Bende okçuyum ve restore balık kullanıyorum ne çok ağlıyorsunuz görev itemleriyle geziyorsunuz herkeze çamur atıyorsunuz bp priest sağlam değil ben eziğim. De

full itemliyim. itemle alakası yok. görev itemleri yok üstümde. çamur atıyorsunuz ne demek? ağlıyorsunuz ne demek? oyundan sizin haberiniz yok galiba.

GnzoWakabayashi

Üye
Ne BP miş arkadaş sürekli aynı konular açılıyor yine aynı muhabbet . Herkes oynadığı job'un güçlü olmasını istiyor. Balıkları sadece bp ler mi basabiliyor abi nasıl bir mantık bu :/

taslex

Üye
Ne BP miş arkadaş sürekli aynı konular açılıyor yine aynı muhabbet . Herkes oynadığı job'un güçlü olmasını istiyor. Balıkları sadece bp ler mi basabiliyor abi nasıl bir mantık bu :/

kendi ağzın ile diyorsun herkes şikayetçi bir tek bpler şikayet etmiyor neden acaba?!

Zayk0

Üye
o zaman debuff scleri gelsin oyuna herkes defans kırabilsin birader asasların tüm skilleri neredeyse sc haline gelecek.
Kafan güzelmiş kardo. priestlerin skillerinide pustan çekip basıyorsun buff - ac , oyun yönetimi pri düşmanı skillerimizi pusta satıyor

Pitou

Üye
Bütün karakterlere Balık sayesinde Minor verilmiş pvp dengesini bozan bir şey balıkda düzenlemeye gidilmeli.

taslex

Üye
ağla full itemliymiş sık sık parayla değil ya yaz

itemliyim abim boş muhabbet yapma. bpler yüzünden farm yapamayan classlar kendilerini nasıl geliştirecekler. bplerin uyumasını mı bekleyecekler? oyunun her tarafı battle priest oldu. hala neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz. saçma sapan konuşmayın burada. oyunda bpden başka karakter kalmayacak yakında. gevezeliği başka yerde yapın. böyle giderse her yer bp olursa kim oynayacak lan bu oyunu. biz burada oyuna zarar gelmesin diye eleştiri yapıyoruz. siz ise keyfinize zarar gelmesin diye!!

Zbam

Üye
itemliyim abim boş muhabbet yapma. bpler yüzünden farm yapamayan classlar kendilerini nasıl geliştirecekler. bplerin uyumasını mı bekleyecekler? oyunun her tarafı battle priest oldu. hala neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz. saçma sapan konuşmayın burada. oyunda bpden başka karakter kalmayacak yakında. gevezeliği başka yerde yapın. böyle giderse her yer bp olursa kim oynayacak lan bu oyunu. biz burada oyuna zarar gelmesin diye eleştiri yapıyoruz. siz ise keyfinize zarar gelmesin diye!!
Sen solo farm mı atmak istiyosun? amacın buysa bp veya okçu aç bu bariz oyunun başından beri diğer classlarlada parti kur farm yap oyun gelmiş nerdeyse 3. ayına hiç bişey değişmemiş ağladığın şeye bak slotu kaptırınca gelip buraya ağlıyosun 10 gün öncede aynıydı oyun 1 ay öncede bp hep aynı vuruyor

Harley

Üye
Balık sürekli hp ni seri yenilemiyor ben okçuyun ve combo yaparken mana ve canı ayarlayamıyorum o sırada balık basıp mana yeniliyorum balık çok güzel geçen asasla kapıstım balık bastım halde öldürdü beni minör kazandı

taslex

Üye
Sen solo farm mı atmak istiyosun? amacın buysa bp veya okçu aç bu bariz oyunun başından beri diğer classlarlada parti kur farm yap oyun gemiş nerdeyse 3. ayına hiç bişey değişmemiş ağladığın şeye bak slotu kaptırınca gelip buraya ağlıyosun 10 gün çncede aynıydı oyun 1 ay öncede bp hep aynı vuruyor

Nasıl değişmemiş? Nerflenecekti zaten görev iteminin atağı düşürüldü. Eğer nerf gelmeyecekse bari bilelim bizde tüm clan battle priest'e geçeceğiz.

lup light feet bide görünmezlik descent okçu ice ve spike ve cure sclerde gelirse olur

tamam sensin

Zbam

Üye
Nasıl değişmemiş? Nerflenecekti zaten görev iteminin atağı düşürüldü. Eğer nerf gelmeyecekse bari bilelim bizde tüm clan battle priest'e geçeceğiz.

tamam sensin
Arkadaşım priest nerflenmedi priest aynı görev itemı nerflendi gold satmayı bırakıp 3 4 gün darm yapan herkes bi cursed +7 çekebilir kolaylıkla ne nerfü

taslex

Üye
Arkadaşım priest nerflenmedi priest aynı görev itemı nerflendi gold satmayı bırakıp 3 4 gün darm yapan herkes bi cursed +7 çekebilir kolaylıkla ne nerfü

Senin ben mantığını seveyim abim uzak dur benden beni alıntılama.

Zbam

Üye
Senin ben mantığını seveyim abim uzak dur benden beni alıntılama.
Boş konuşma yalansa yalan de senin nerf dediğin şeyden öncede ben aynı vuruyodum şimdide aynı vuruyom neyi nerf bunun işine gelmeyince bana yazma sunu yapma bunu yapma .Pkda dread cyclopss kesen prilere kuut veriyon buraya geliyon ağlıyon görev armorlu traveller setli priyi tekleyemiyon buraya gelip ağlıyon geç aç bi pri gör bakalım dediğin gibi mi?

taslex

Üye
Boş konuşma yalansa yalan de senin nerf dediğin şeyden öncede ben aynı vuruyodum şimdide aynı vuruyom neyi nerf bunun işine gelmeyince bana yazma sunu yapma bunu yapma .Pkda dread cyclopss kesen prilere kuut veriyon buraya geliyon ağlıyon görev armorlu traveller setli priyi tekleyemiyon buraya gelip ağlıyon geç aç bi pri gör bakalım dediğin gibi mi?

Boş yapan sensin. Priestin itemine nerf geliyorsa Priest'e de nerf gelmiş sayılır. Saçma sapan konuşma. Seni çok kötü ağlatırım görürsün kim ağlıyor.

Son düzenleme:

Zbam

Üye
Boş yapan sensin teneke. Priestin itemine nerf geliyorsa Priest'e de nerf gelmiş sayılır. Saçma sapan konuşma. Seni çok kötü ağlatırım görürsün kim ağlıyor.
Bundan sonra demek istediklerim zekan ve yüce rabbimin sana vermiş olduğu aklı kullanış biçimiyle ilgili olacaktı aslında fakat biraz hakarete kaçabileceğini düşündüğüm için yazmıyorum sen hayal et:D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt