revenant boss ve tekli̇ zi̇ndan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SREMM

Üye
revenant boss ve tekli̇ zi̇ndan

i̇yi̇ seyi̇rler...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Dynx

Üye
özel değil ise dostum neden siyah beyaz paylaşım yapıyorsun

Kwisatz Haderach

Üye
Hocam 2. videoda skill bar f2'de orda herhangi bir atak skili pot veya başka bir şey yok. Çatır çatır yapıyorsun kombonu alt tarafı neden flulaştırdığını anlamış olabilir miyiz bir miktar ne dersin?

Ha bu arada müzik zevkin iyiymiş.

Barljix1912

Üye
makrodan reportluyorum click bait içinde teşekkürler, istediğin kadarda silebilirsin videoyu :)

CaesaR

Üye
Bunlar nasıl videolar ya :) İlginçsiniz valla bütün linçleri hak ediyorsunuz :)

SREMM

Üye
hepi̇ni̇ze yorumlarinizi̇çi̇n teşekkür ederi̇m... ama lütfen ama lütfen önce bi̇r i̇zleyi̇n....

genel forum kurali hali̇ne gelmi̇ş.. bi̇ri̇ kötüledi̇ği̇ zaman herkes kötülemeye başliyor. ki̇mse bi̇r araştirma yapma derdi̇ne gi̇rmi̇yor.. eğer dedi̇ği̇ni̇z gi̇bi̇ şeyler kullanmiş olsam foruma neden vi̇deo atayim veya neden belli̇ platformlarda canli yayin yapayim... o yüzden ri̇ca edi̇yorum önce i̇zleyi̇n araştirin düşünün sonra yorum yapin

Merhaba,

Yetkili ekibin bu problemden haberi var. Makro kullanmadıysanız endişelenmenize gerek yok, en kısa süreçte düzeltilecektir.

Hocam 2. videoda skill bar f2'de orda herhangi bir atak skili pot veya başka bir şey yok. Çatır çatır yapıyorsun kombonu alt tarafı neden flulaştırdığını anlamış olabilir miyiz bir miktar ne dersin?

Ha bu arada müzik zevkin iyiymiş.

2. video ben makroyum diye bagırıyor ama neyse :D

makrodan reportluyorum click bait içinde teşekkürler, istediğin kadarda silebilirsin videoyu :)

Bunlar nasıl videolar ya :) İlginçsiniz valla bütün linçleri hak ediyorsunuz :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

gamerpharmacist

Üye
arkadaşlar adamı linç etmeyin yahu, arkadaşın oyuncu koltuğu var ve oyuncu seti var.

(nasıl açıklayacaksın acaba? skill barda pot yok skill yok.. hadi pot sag tık, mana ile atack ne ile oluyor? bi aydınlat bizi biz de yapalım.. işin heyecanı ile unutmuşsun işte ayrıca seninki makro degil direk bot (makrolar gördügü tusu basar seninki cok farklı bişey) )

Miman

Üye
arkadaşlar adamı linç etmeyin yahu, arkadaşın oyuncu koltuğu var ve oyuncu seti var.

(nasıl açıklayacaksın acaba? skill barda pot yok skill yok.. hadi pot sag tık, mana ile atack ne ile oluyor? bi aydınlat bizi biz de yapalım.. işin heyecanı ile unutmuşsun işte ayrıca seninki makro degil direk bot (makrolar gördügü tusu basar seninki cok farklı bişey) )
Aynen ben de merak ediyorum.

SREMM

Üye

vuuuhhhuuuuuuu süpersin kardeşim harika izlemişsin peki can ve mana barının yarısı nerde ??? ayrıyeten eğer dikkatli izleyip birazcık DÜŞÜNÜRSEN skill barının üst kısmındaki okların solu işaret ettiğini de görürsün ki oyunu açtığında skill barının ilk sayfanın üst kısmında ki oklar sağ tarafı gösterir... bunları da benim sayemde öğrenmiş oldun hadi yine iyisin.....

Miman

Üye
HEPİNİZE YORUMLARINIZİÇİN TEŞEKKÜR EDERİM... AMA LÜTFEN AMA LÜTFEN ÖNCE BİR İZLEYİN....

GENEL FORUM KURALI HALİNE GELMİŞ.. BİRİ KÖTÜLEDİĞİ ZAMAN HERKES KÖTÜLEMEYE BAŞLIYOR. KİMSE BİR ARAŞTIRMA YAPMA DERDİNE GİRMİYOR.. EĞER DEDİĞİNİZ GİBİ ŞEYLER KULLANMIŞ OLSAM FORUMA NEDEN VİDEO ATAYIM VEYA NEDEN BELLİ PLATFORMLARDA CANLI YAYIN YAPAYIM... O YÜZDEN RİCA EDİYORUM ÖNCE İZLEYİN ARAŞTIRIN DÜŞÜNÜN SONRA YORUM YAPIN
Rica etsem skilleri nasıl kullandığını söyler misin?Ben videoda skill barda kullandığın skilleri ve potları göremedim de.Bunu açıklarsan eğer oyunla ilgili sorun varsa linç yememiş olursun.

Miman

Üye
vuuuhhhuuuuuuu süpersin kardeşim harika izlemişsin peki can ve mana barının yarısı nerde ??? ayrıyeten eğer dikkatli izleyip birazcık DÜŞÜNÜRSEN skill barının üst kısmındaki okların solu işaret ettiğini de görürsün ki oyunu açtığında skill barının ilk sayfanın üst kısmında ki oklar sağ tarafı gösterir... bunları da benim sayemde öğrenmiş oldun hadi yine iyisin.....
Hakkısın şimdi gördüm :).Eline sağlık.iyi oyunlar.Sorun ekran çözünürlüğü ile alakalıymış.

SREMM

Üye
Hakkısın şimdi gördüm :).Eline sağlık.iyi oyunlar.Sorun ekran çözünürlüğü ile alakalıymış.
AHHHH AHHHH be kardeşim en başta yazıyorum ama yine yapan yok.. önce izleyin araştırın DÜŞÜNÜN sonra yorum yapın....

Miman

Üye
AHHHH AHHHH be kardeşim en başta yazıyorum ama yine yapan yok.. önce izleyin araştırın DÜŞÜNÜN sonra yorum yapın....
Direkt yazsan keşke.Telefondan izliyorum.Video kalitesi düşüktü pek belli olmuyordu.Skilleri görmeyince bot programı falan kullandıgını düşündüm.

Rhaegarth

Üye
Birader sen neyi ispatlamaya çalışıyorsun? Dün açtığın konuda cümle alem K*zy macro kullandığını gördü.Hala konuşuyor musun?

Rhaegarth

Üye
Direkt yazsan keşke.Telefondan izliyorum.Video kalitesi düşüktü pek belli olmuyordu.Skilleri görmeyince bot programı falan kullandıgını düşündüm.
Kullanıyor zaten sadece macro programı videoya girmesin diye ekranı sola kaydırmış.Bari scale etseydin :D Soldaki siyahlıktan ne için kaydırdığın çok belli oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt