revenant boss ve tekli̇ zi̇ndan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SREMM

Üye
Birader sen neyi ispatlamaya çalışıyorsun? Dün açtığın konuda cümle alem K*zy macro kullandığını gördü.Hala konuşuyor musun?

Kullanıyor zaten sadece macro programı videoya girmesin diye ekranı sola kaydırmış.Bari scale etseydin :D Soldaki siyahlıktan ne için kaydırdığın çok belli oluyor.
tabii çamur at izi kalsın devam ediyor... sanada saygılıyım kardeşim düşüncelerin için teşekkürler..

Kwisatz Haderach

Üye
Hocam siyah beyaz video atayım yarısını flu yapayım bi tarafını videodan keseyim falan bunlar hep gereksiz aksiyonlar. Bu kadar uğraştıysan -ki bir oyun videosuna göre iğrenç olmuş görsellikten bahsediyorum- vardır bi sebebi. Sen yine insanlara ben makro kullanmıyorum de ama bence kullanıyorsun.

SREMM

Üye
Hocam siyah beyaz video atayım yarısını flu yapayım bi tarafını videodan keseyim falan bunlar hep gereksiz aksiyonlar. Bu kadar uğraştıysan -ki bir oyun videosuna göre iğrenç olmuş görsellikten bahsediyorum- vardır bi sebebi. Sen yine insanlara ben makro kullanmıyorum de ama bence kullanıyorsun.
kullandığım video çekme programdan kaynaklı olarak yarısını çekmiş ki yanlış bende sevmiyorum onu düzelttim. onun dışında clanda ki arkadaşlarımın konuşmalarının gözükmesini istemiyorum ki ister istemez insanların kişisel verileri (adları - oyundaki nickleri vb.) şeyleri paylaşmamış oluyorum. bunun dışında da ekipmanın yok dediğiniz şeyleri kullanabilmek için...

ksmlecg

Üye
Kardeş şu konuyu sil şöyle göz göre göre yalanlar konuşuyorsun ya insanın asabı bozuluyor.Kaç yaşındasın sen?Dün senin K*zy macro kullandığın ifşa edilmedi mi? 15 saaatte 8 mino çıkarmak videonun 12:54. saniyesini silip neden geri videoyu youtubea attin? Atsan da bir şey değişmez videoyu indirdim ben yönetime attim.Bak burda da ne var
Ekli dosyayı görüntüle 7106
Yapıştır kardeşim helal. Adam da haysiyet olsa daha konuşmaz ama yüzsüzlük yapıp hala inkar ediyor, hayır yani bu yaptığın numaralar ban yemeni mi önleyecek zannediyosun?

SREMM

Üye
Kardeş şu konuyu sil şöyle göz göre göre yalanlar konuşuyorsun ya insanın asabı bozuluyor.Kaç yaşındasın sen?Dün senin K*zy macro kullandığın ifşa edilmedi mi? 15 saaatte 8 mino çıkarmak videonun 12:54. saniyesini silip neden geri videoyu youtubea attin? Atsan da bir şey değişmez videoyu indirdim ben yönetime attim.Bak burda da ne var
tabii ki kardeşim video o kadar güzel editlemişlerki arkadaşlarım uyarmasaydı herşeyi silmeyi düşünüyorum ki senin de dediğin gibi video 12:56 saniye sürmüyor ve kendi bilgisayarımda one drive kullanmıyorum... arkadaş ister istemez kendi bilgisayar görüntüsünü atmış oldu ki burdan içimizdeki iki yüzlüyüde bulmuş olduk ve kendisini uzaklaştırdık... sizlerde güvendiğiniz insanlara dikkat edin

Rhaegarth

Üye
tabii ki kardeşim video o kadar güzel editlemişlerki arkadaşlarım uyarmasaydı herşeyi silmeyi düşünüyorum ki senin de dediğin gibi video 12:56 saniye sürmüyor ve kendi bilgisayarımda one drive kullanmıyorum... arkadaş ister istemez kendi bilgisayar görüntüsünü atmış oldu ki burdan içimizdeki iki yüzlüyüde bulmuş olduk ve kendisini uzaklaştırdık... sizlerde güvendiğiniz insanlara dikkat edin
Allah ıslah etsin seni her şeye bir yalan her şeye bir kulp.Sosyal hayatta senin gibi yalancıları çıkartmasın allah kimsenin önüne.

ELYSIAN

Üye
Merhabalar,
Bu kullanıcının gerekli cezai işleme tabii tutulmasını yakından takip ediyoruz.
Bilen veya bilmeyen oyuncularımıza kozy macro adı altında bir programın dolaylı yoldan reklamını yapmış durumda.
Arkadaşın savunması , yaptığı yanlıştan daha büyük.
Belki çıkıp özür dilese arkadaşlar yaptık bir hata kullandım dese insanlar daha kolay sindirir.
Utanmadan bir de kendisine suikast düzenlendiğini söylüyor.
İnsanların işi gücü yok senin 15saat kestiğin Tyrant'tan aldığın 8 tane mino videosunun 12.54'cü saniyesine K*zy m*cro efekti mi verecek ?
Yetkili ekibin de konuyu takip etmesini ve oyuncu arkadaşın gerekli cezayı almasını ve görüntüde ki parti de olan oyuncuların da incelenmesinin gerektiğini düşünüyorum.

SREMM

Üye
Merhabalar,
Bu kullanıcının gerekli cezai işleme tabii tutulmasını yakından takip ediyoruz.
Bilen veya bilmeyen oyuncularımıza kozy macro adı altında bir programın dolaylı yoldan reklamını yapmış durumda.
Arkadaşın savunması , yaptığı yanlıştan daha büyük.
Belki çıkıp özür dilese arkadaşlar yaptık bir hata kullandım dese insanlar daha kolay sindirir.
Utanmadan bir de kendisine suikast düzenlendiğini söylüyor.
İnsanların işi gücü yok senin 15saat kestiğin Tyrant'tan aldığın 8 tane mino videosunun 12.54'cü saniyesine K*zy m*cro efekti mi verecek ?
Yetkili ekibin de konuyu takip etmesini ve oyuncu arkadaşın gerekli cezayı almasını ve görüntüde ki parti de olan oyuncuların da incelenmesinin gerektiğini düşünüyorum.
arkadaşım kendinin ne kullandığını ifşa ettiğin için teşekkür ederim.. yönetime bilgilendirmeni bizzat yapıyorum ki bu tarz program isimlerinin forumlarda geçmesi bile yasak olduğunu düşünüyorum. kendini iyi ele verdin ve daha 3. mesajın da beni karalamaya çalıştığın içinde ayrıca nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu belli ettin..

fasver

Üye
Skili potları sağ tuşamı aldın hepsini aynı anda :)
@SunRise 2. video illegal gözüküyor kontrol edebilirmisin ?

ELYSIAN

Üye
Lütfen konuya dahil olup arkadaşın gerekli cezasını ( attığı videoları izleyerek veya yetersiz kalıyorsa oyun içi gerekli incelemeler sonucunda ) verir misiniz ?
Bir öncekinde de yukarıda bahsettiğim gibi kendisini ifşalıyor ve bizlere k*zy macro adında ki bir programın tanıtımını dolaylı yoldan yapmış oluyor.
@BEARFACT @SunRise @Vision

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt