Rise da 65 %100 olunca neler yapabilirsiniz

HeaveN

Üye
70 skilleri var kapalı normal gelcek onu bekliyoz

tekpak

Üye
aynen aga adam oynadigi oyunda zaman gecirebilecegi bir icerik ariyor.

ne kadar kotu salak bir adam degil mi allah belasini versin onun dimi?

halbuki kim yapar ki boyle birsey cik cik terbiyesizlik

KhanConqueroR

Üye
aynen aga adam oynadigi oyunda zaman gecirebilecegi bir icerik ariyor.

ne kadar kotu salak bir adam degil mi allah belasini versin onun dimi?

halbuki kim yapar ki boyle birsey cik cik terbiyesizlik
Yok canım oyunda amaç sadece GB kasıp satmak ne keyif alması keyif almak için oyun mu oynanırmış

Alkoer

Üye
Pk iyi değilmi şuan? Ben 60lv olduğum için çıkmadım pk ya.

65lv de pk iyi kötü atılır diye düşünmüştüm

Sasquatch

Üye
Sanki sana da zorla oyna dediler diyebilir biri.

Eleştirilere katılıyorum ancak sabırlı da olmak gerekiyor. Oyun açılalı daha ne kadar oldu ki? Biraz insaf yahu.
Neyin sabrindan bahsediyorsun ki anlamadım. Adam etkinlik arıyor normal. Düzgün olan şeyi patchle bozdular. Lag desen gırla. Archer oynarken monitöre kafa atasim geliyo casting failed yüzünden. Oyuna atılan ilk rollbackte itemlerim kayboldu ticket attım attıkları cevabı atayim mi kanser olursun Türkiye'nin en yeni mmorpg zırva zırva zırva itemler noldu cevap yok para noldu cevap yok binek yok noldu cevap yok pet kayboldu nerde cevap yok yazıyım mi daha aslanım ?

wultrox

Üye
Tebrikler, artık
1-25k ya rez taşı almaktan kurtuldunuz gönül rahatlığıyla ölüp geri "press ok" ile kalkabilirsiniz. Çünkü exp artık sizin için değersiz.
2-Farm yapın o gün item sırası o slottaysa şanslısınız yoksa üzgünüm boşa vakit harcadınız.
3- Zindan giriniz efenime söyleyim crash yerseniz hakkınız gg.
4- Lag mı var sorun değil 50 cashe dans figürü alın gönül rahatlığıyla dans edin

Bol şans ihi gülücük gülücük
Foruma konu açarız

Harley

Üye
Arkadaşlar yeni bir oyun ve Türklerin yaptığı bir oyun tabiki eksikler hata olucak ve bunları yetkililere bildiricez ama gömmeyin oyunu bunu haketmiyor yetkililerden ilk isteğim hatalar ve buglar düzeltilmeli ve hergün belli bir saat de servera rest gelmeli rest gelmediği için bu kadar lag ve kasma yaşıyor olmamız

KhanConqueroR

Üye
65 level olduktan sonra yapacak hiçbir şey yok. Yaklaşık 1 aydır 65 levelim boş boş geziyorum oyunda. Geçen haftaya kadar girip zindan haklarımı yapıp çıkıyordum artık onu da yapmıyorum gerek yok. En son dün gece arkadaşlar çağırdı diye farma oturdum oyunun en yüksek yaratıklarından birinde Death Valley haritasında 4.5 saat kadar farm yapmamıza rağmen tek drop alamadık sonra iyi ki girmiyormuşum oyuna dedim tekrardan. Blizzardın yeni çıkan oyununu oynuyorum strest olmak yerine bir iki saat stres atıp çıkıyorum. Rise Online bize elimizdeki diğer nimetleri gösterdi bence. Sırf yaklaşımlarından ötürü bu hatalarla buglarla dolu olan oyunu bir şekilde oynadık ama artık gereksiz gibi geliyor. Baksanıza kaç zamandır yöneticilerden ses seda bile yok foruma bile girmiyorlar vur-kaç bile olmuş olabilr her şey ihtimal dahilinde sonuçta.
Evet belirli ihtimaller var ve aktivite olarak çok durağan çünkü cidden emeğin karşılığını almak istiyor insanlar da. Drobun zor olması güzel bir şey de lag vs ciddi sıkıntı. Dediğimle çelişebilir belki droların zor olması durumu yalnız söyleme maksadım droplarla oynandığını düşünüyorum. Örneğin dün 5 saatte 5 tane ws aldığım slottan bugün hiçbir şey alamadık ne diyelim umarım stabil bir hal alır zaten buraya yazma sebebimiz de budur.

Son düzenleme:

AlaskanCrab

Üye
Yaklaşık 2 senedir Türkiye'nin en güçlü oyun firmasının çıkardığı Mount&Blade 2 erken erişimde. Oyundaki save dosyalarınız kayboluyor, tonlarca bug ve glitch mevcut. Oyunu sattılar mı sattılar. Oynandı mı oynandı. Geliştiriliyor mu? Evet. Yani istediğiniz bir şeyin anında olması iki kod yazdım ile değişmiyor. Sabredin, bekleyin. Beğenmiyorsanız da buyurun kapı açık.
Hadi eyvallah.
Aynen kardeşim mesela somalide insanlar aç, daha yiyecek ekmek bulamıyorlar, halimize şükretmek lazım, bırak ekmeği su bile bulamayan insanlar var. Bizler ise bilgisayarlarımızda oyunlarımızı oynuyoruz ne ala, şükretmek lazım ohhhhhhhhhhh. Bu edebiyatla insanlık tarihi boyunca epey kişiyi keklediler, sene 2022 hala devam.

CasuaLHunteR

Üye
Tebrikler, artık
1-25k ya rez taşı almaktan kurtuldunuz gönül rahatlığıyla ölüp geri "press ok" ile kalkabilirsiniz. Çünkü exp artık sizin için değersiz.
2-Farm yapın o gün item sırası o slottaysa şanslısınız yoksa üzgünüm boşa vakit harcadınız.
3- Zindan giriniz efenime söyleyim crash yerseniz hakkınız gg.
4- Lag mı var sorun değil 50 cashe dans figürü alın gönül rahatlığıyla dans edin

Bol şans ihi gülücük gülücük
3 adet 65 lwl çarla konuşuyorum

-pk atıyorum eğleniyorum oyunu öğreniyorum
-bu level e kadar yeteri kadar farm attığım ve siteye satmadığım için hem itemim var hem depomda param var. Ama zaten 1k lık pot ile farm atıp ( ekiple bu oyun solo oyuncu oyunu değil çünkü ) yine ekonomimi sağlamlaştırabiliyorum
-slotları geziyoprum tek başıam kesebileceğim slotlara 1 er saat vurup bakıyorum
-arkadaşlarımı arenaya toplayıp silah deniyoruz hasar bakıyoruz oyunu '' Oyuncu deneyimi '' saçmalığı adı altında inceliyoruz
- Bu kısım en çok sevdiğim kısım , foruma girip zırlayanları izleyip gülüyoruz xd asdasd

KhanConqueroR

Üye
3 adet 65 lwl çarla konuşuyorum

-pk atıyorum eğleniyorum oyunu öğreniyorum
-bu level e kadar yeteri kadar farm attığım ve siteye satmadığım için hem itemim var hem depomda param var. Ama zaten 1k lık pot ile farm atıp ( ekiple bu oyun solo oyuncu oyunu değil çünkü ) yine ekonomimi sağlamlaştırabiliyorum
-slotları geziyoprum tek başıam kesebileceğim slotlara 1 er saat vurup bakıyorum
-arkadaşlarımı arenaya toplayıp silah deniyoruz hasar bakıyoruz oyunu '' Oyuncu deneyimi '' saçmalığı adı altında inceliyoruz
- Bu kısım en çok sevdiğim kısım , foruma girip zırlayanları izleyip gülüyoruz xd asdasd
süper son kısım güzelmiş sen oyunu hep böyle oyna eleştirme veya eksikleri düzgünce dile getirme ki gelişmesin senin için hep böyle kalsın. Bak bu kısım da süper olacak ekonomi çok iyi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt