Öneri Rise Ekibi ve Sansasyonel Makro Kararları

koraytwow

Üye
Oyunu büyük bir heyecan ile bekleyen biri olarak hayal kırıklığına uğradığımı itiraf etmek istiyorum.

Oyunun açıldığı günden beri birçok bug ile karşı karşıya kaldık. Fakat bu konu hakkında rise ekibi zaten uyarısını yapmıştı ve oyunun zaman geçtikçe oturacağı bilgisi verilmişti. Fakat problem sadece bir türlü giderilemeyen buglar ve sorunlar değil, rise ekibin aldığı her yeni kararın daha da fazla bir fiyasko ile sonuclanması.

Yani makroya karşı şavaş açmış olabilirsiniz. Helal olsun canı gönülden destekliyorum. Birşeyler de yapmaya çalıştığınız da ortada. Ama alına her karar bu kadar mı yanlış olur arkadaş.

Makto ile savaşacağız diye oyunun mekanikleri ile oynayıp z block getirdiniz. Makro kullanan kullanmayan herkez etkilendi. Pazarda, townda veya herhangibir yerde AFK olan oyunculara makro tespit edildi uyarısı geliyor. Nasıl bir ruh hali ile bu kararları olıyorsunuz gerçekten anlamak mümkün değil. Kurunun yanında yaşı da yakarak mı makro ile mücadele edeceksiniz. Eger kullanıcıları oyundan nasıl daha fazla soğuturuz diye uğraşıyorsanız, tebrik ederim doğru yoldasınız.

Pazardaki karakterime gelen uyarının resmini ekliyorum. Umarım ekip olarak bir araya gelip, sorunlar ile nasıl doğru şekilde mücadele edeceğinize dair profesyonel karalar alırsınız.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    8 MB · Görüntüleme: 90

Pitou

Üye
Bugün pazarda bende aynı hatayı aldım.

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Öncelikle yaşamış olduğunuz tatsız deneyim için üzgünüm, en kısa sürede gereken düzenlemeler gelecek olan güncellemeler ile aktif edilecektir.

Bahsi geçen durum hakkında ekibimiz en kısa sürede aksiyon alacak ve makro tespit sistemlerimizin yapay zekası her geçen gün daha da akıllı hale getirilecektir. Gelişme sürecinde makro kullanmayan oyuncuların hesapları hakkında işlem yapılması söz konusu değildir. Bir süre biz sistemlerimizi geliştirirken oynanışı en kaliteli hale getirmek için çabaladığımızı göz önünde bulundurarak anlayışınızı rica ediyorum. Makro tespit sistemimiz çok yeni ve her geçen gün iyileştirilerek kusursuza en yakın hale getireceğiz.

NCZ4

Üye
Oyunu büyük bir heyecan ile bekleyen biri olarak hayal kırıklığına uğradığımı itiraf etmek istiyorum.

Oyunun açıldığı günden beri birçok bug ile karşı karşıya kaldık. Fakat bu konu hakkında rise ekibi zaten uyarısını yapmıştı ve oyunun zaman geçtikçe oturacağı bilgisi verilmişti. Fakat problem sadece bir türlü giderilemeyen buglar ve sorunlar değil, rise ekibin aldığı her yeni kararın daha da fazla bir fiyasko ile sonuclanması.

Yani makroya karşı şavaş açmış olabilirsiniz. Helal olsun canı gönülden destekliyorum. Birşeyler de yapmaya çalıştığınız da ortada. Ama alına her karar bu kadar mı yanlış olur arkadaş.

Makto ile savaşacağız diye oyunun mekanikleri ile oynayıp z block getirdiniz. Makro kullanan kullanmayan herkez etkilendi. Pazarda, townda veya herhangibir yerde AFK olan oyunculara makro tespit edildi uyarısı geliyor. Nasıl bir ruh hali ile bu kararları olıyorsunuz gerçekten anlamak mümkün değil. Kurunun yanında yaşı da yakarak mı makro ile mücadele edeceksiniz. Eger kullanıcıları oyundan nasıl daha fazla soğuturuz diye uğraşıyorsanız, tebrik ederim doğru yoldasınız.

Pazardaki karakterime gelen uyarının resmini ekliyorum. Umarım ekip olarak bir araya gelip, sorunlar ile nasıl doğru şekilde mücadele edeceğinize dair profesyonel karalar alırsınız.
Aynı şeyi ben de yaşadım ne yazık ki konu hakkında TICKET attım ve hala dönüş bekliyorum. Ben SS alamadım çünkü oyundan düşmüştüm girdiğimde ise Z blockluydum. Tamam Z Block yine yapın ama relog atıldığında çözülen bir problem olursa kimse makro kullanamaz zaten pazara bırakan kimselerde relog attığında düzeleceğini bildiği için herhangi bir sorun teskil etmez diye düşünüyorum.

Owner

Üye
kodu göremediğim için giremedim ve makro olarak algılandım :D
Adsız.png

Son düzenleme:

Independent

Üye

Attigin baslik komik. Herseyi abartmayi cok seviyorsunuz. Yoneticiler yaptiklari guncellemelere "Sorun yasamaniz durumunda bize bildirin." Notunu dustugu halde buraya ususup sacma sapan konular aciyorsunuz. Yeni eklenen sistemin hatalari olabilir. Bunlar zamanla duzeltilebilir. Bahsettigin hata relog atman durumunda duzeliyor. Muhtemelen bir sonraki guncellemede bu sorun cozulmus olur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt