Rise Online Afk Farm Hakkında (Öneri)

Sizce bu çözüm olur mu?

• Hayır

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

Emirhan (Kylie)

Yeni Üye
Race
Lunaskar
Job
Priest
Merhaba Rise Online oyununu açıldığı tarihten itibaren oynuyorum ve o eski günleri çok özlüyorum. Siz oyun geliştiricilere bir önerim var buna benzer bir şey oyuna entegre edilirse oyun gerçek anlamda daha keyifli olur. Oyunda bir kişinin birden fazla karakterle oynama problemi var. Bazı yetersiz fakat benim aklımda farklı bir önlem yöntemi var. Oyuna gelen Action Point sistemini R.O.W.A kullanmak için gerekliliğe çevirirseniz örnek veriyorum her afk farm için starta bastığında 10 Action point istesin. Böylelikle hem bu noktada dikkat gerektiren bir uygulama hemde emeksiz farmın önüne geçilir. İlerleyen zamanda yeni bir sunucu açmayı düşünüyorsunuz muhtemelen böyle bir sistemde açılan bir sunucu kaybedilen kanı telafi eder. Güzel bir reklam çalışması yaparak diğer oyunlardan farkını koyarsınız oyuncuyu buraya çekmiş olursunuz. Benim naçizane önerim budur. Umarım değerlendirmeye alırsınız. Severek oynuyoruz ve oyunun daha ileri seviyelere gitmesini dört gözle bekliyoruz. Sevgili yönetim ekibine, devoloper ekibe ve reklam ekibine kolaylıklar diliyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt