Rise Online Başlatma Hatası

BySavas

Üye
ben baya zorlu bir giriş yaptım id şifre ekranı geldi bilgisayarımda 10 yıllık eski çalıştırmasına bile şaşırdım oyunu
id ve şifre altında 3. bir kutu daha var "enter your twofactor code" kısmı nedir tam olarak bu kısma ne yazmak lazım üyeliğim 2 günlük site üzerinden e-posta ile doğrulamalı.

Vision

Senior Moderatör
ben baya zorlu bir giriş yaptım id şifre ekranı geldi bilgisayarımda 10 yıllık eski çalıştırmasına bile şaşırdım oyunu
id ve şifre altında 3. bir kutu daha var "enter your twofactor code" kısmı nedir tam olarak bu kısma ne yazmak lazım üyeliğim 2 günlük site üzerinden e-posta ile doğrulamalı.
Alpha açılışı 1-2 hafta ertelendi, kısacası oyun henüz açık değil.

mrbltz

Üye
Herhangi Hiçbir Sorun ile Karşılaşmadım Giriş Ekranına Gelene Kadar Bütün Güncellemeler tam yapıldı
rise giriş.jpg

BySavas

Üye
Alpha açılışı 1-2 hafta ertelendi, kısacası oyun henüz açık değil.
merhaba panelde hesabını e-posta ile doğrulayanlar için oyuna girişte ufak bir sorun var anlatayim.
start bastiğimizda launchera , id,şifre ve twofactor kutusu var peki biz panelimizi e-posta ile doğruladık işlem güzel.
id şifremizide biliyoruz peki 3. kutu olan twofactor kısmına twofactor kodunu nasıl giricez maile bir şey gelmiyorki ortada bi tetikleyici (triggers) olayı yok
mantıken önce id şifre girersin sonra paneli sorgulamalı benimki e-posta ile olduğu için, e-postama bir kod gelmesi lazım lakin gelemez ilk aşamada id,şifre,twofactor 3 bilgi istiyor.

giriş paneli yeniden düzenlenmeli önce id,şifre istemeli sonrasında kod istemeli sorgulama yapmalı authentor uygulamalımı yoksa e-postalımı diye ona göre kod istemeli.
umarım anlatabilmişimdir.
iyi günler

mrbltz

Üye
merhaba panelde hesabını e-posta ile doğrulayanlar için oyuna girişte ufak bir sorun var anlatayim.
start bastiğimizda launchera , id,şifre ve twofactor kutusu var peki biz panelimizi e-posta ile doğruladık işlem güzel.
id şifremizide biliyoruz peki 3. kutu olan twofactor kısmına twofactor kodunu nasıl giricez maile bir şey gelmiyorki ortada bi tetikleyici (triggers) olayı yok
mantıken önce id şifre girersin sonra paneli sorgulamalı benimki e-posta ile olduğu için, e-postama bir kod gelmesi lazım lakin gelemez ilk aşamada id,şifre,twofactor 3 bilgi istiyor.

giriş paneli yeniden düzenlenmeli önce id,şifre istemeli sonrasında kod istemeli sorgulama yapmalı authentor uygulamalımı yoksa e-postalımı diye ona göre kod istemeli.
iyi günler
Daha öncesinden belirttikleri gibi 2 adımlı doğrulayıcı üzerinden gelen noyu yazman icap eder bunuda kayıt olurken 2 adım kayıt için telefondaki Authy uygulaması ile kayıt esnasındaki RQ kodu okuttuğunda sana OTp Tarzı numara vericek onu yazıcaksın bu kadar ama şuan için giriş yok

Vision

Senior Moderatör

iyi günler
Merhaba, Alpha süresi boyunca two factor zorunlu olmayacak, bu konu hakkında daha net bir açıklama gelecektir. Şu an için endişelenmenizi gerektirecek bir durum mevcut değil.

BySavas

Üye
Merhaba, Alpha süresi boyunca two factor zorunlu olmayacak, bu konu hakkında daha net bir açıklama gelecektir. Şu an için endişelenmenizi gerektirecek bir durum mevcut değil.
ben doğrulamamı e-posta ile yaptım.
Telefonuma 2fa (authen) vs. uygulama yüklemedim.
yinede giriş yapabilcekmiyim.

Vision

Senior Moderatör
ben doğrulamamı e-posta ile yaptım.
Telefonuma 2fa (authen) vs. uygulama yüklemedim.
yinede giriş yapabilcekmiyim.
Evet, oyun açıldığı ve alpha'ya giriş hakkı kazandığınız taktirde sorunsuz bir şekilde giriş yapabileceksiniz.

desqrer16

Üye
Bazı Arkadaşlar Oyuna Girip Oyunda Sürekli Bekliyor Alltaki Rogue Karakteri Sürekli Gidip Geliyor Fakat oyuna girilmiyor bazı arkadaşlar oyuna hemen girebilselerde biz giremiyoruz bunun çözümünü rica ediyoruz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt