Rise Online - Battle Priest Sıfırdan Zirveye Serisi

looksepic

Üye
Merhabalar, Rise Online için para yatırmadan yükselmeye çalışacağım bir YouTube serisi çekmeye başladım.
Yeni bölüm geldikçe konuya ekleyeceğim fakat kanalıma abone olursanız benim için daha motive edici olacaktır. Şimdiden teşekkür ederim. :)

Son düzenleme:

serkanqq

Üye
59 lwlm kanka bp rezalet warriorun yarısı kadar anca vuruyor 61 skiliyle aynı vuruyor 50 skili
Yav sorma başkan çıldırmamak elde değil 4-5 gün köpek gibi char kastık 7 paper setim var str basılı 53 level bp var yanımda teşko bi warior 1.200 vuruyor ben 500-600 damage atıyorum

_jAkz_

Üye
Geçmiş olsun hocam HP-MP potlar pustan kaldırıldı artık priest oynamamız imkansız. Tek bir toplu heal skili 1000 mana istiyor toplu 7500 ise 1.750 mana istiyor. Artık boş boş dorionda earth worm keseriz :D

looksepic

Üye
3. bölüm eklenmiştir. YouTube video işlemesi tamamlandıktan sonra HD olarak izleyebilirsiniz.

ken7

Üye
bende pri açtım bende solo oynuyorumda çok kötü yorumlar umarım düzeltirler bazı şeyleri yorumları gördükçe açıkcası soğuyorum bp 'den..

looksepic

Üye
BİLGİLENDİRME:
Neden yavaş ilerlediğim konusunda bazı şikayetler geliyor. Oyun yeni olduğu için her şeyi göstererek bir rehber niyetinde ilerlemeye çalışıyorum arkadaşlar.

looksepic

Üye
5. bölüm eklenmiştir. Gelen istekler üzerine artık her şeyi videoya almıyorum.

looksepic

Üye
6. bölüm eklenmiştir. Sizlere daha kaliteli içerikler sunmak adına mikrofonumu yeniledim.

Overkill

Üye
Konuyu yeni gördüm umarım seri devam eder. Videoları izlemeye başlıyorum. İyi şanslar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt