Öneri Rise Online - Cengizhan 2

xRuLing

Üye
Rise Online'da Bir Çok MMORPG Oyunundan Alıntılar Mevcutmuş.Merak Ettiğim Cengizhan 2 Oyunundanda Bişeyler Alındımı . Alınmadı İse Size Tavsiyem ve İsteğimdir Cengizhan 2 Oyunundan Bişeyler Alınsın Ne Olursa Bir Oyundan Esinlenilecekse Bu Cengizhan 2 Olmalı Bence. BEKLEMEDEYİZ ....

etolord

Üye
ne gibi özelliği alınmalı onuda belirtseydin misal şu özellği çok iyi kesin gelmeli dediğin

Pitou

Üye
Cengizhan 2 - oyunu nedir ? ben bilmiyorum onlarında bildiğini sanmıyorum oyuna ait güzel şeyleri yazsaydın keşke ben senin için bi bakıcam nasıl oyun :D

Pitou

Üye
baktım ve karar verdim Cengiz han 2 leş gibi bir oyun yapmasınlar burdan birşey :D

X A

Üye
O dediğin oyunu biraz araştırdımda bir tık sarmadı be :D

Sis

Üye
Cengizhan 2'ye oyun demeye bin şahit gibi görünüyor...

Resquection

Üye
Cengizhan 2 mi ? Görevler ve çocuksu animasyonlardan geçilmiyordu o oyun :D

xRuLing

Üye
baktım ve karar verdim Cengiz han 2 leş gibi bir oyun yapmasınlar burdan birşey :D
bunu yazanın ko oynadığına eminim sadece grafiğe bakmayın arkadaşlar oyun içi herhangi bi özellik alınabilir oyun motoru farklı grafik açısından bir tutulamaz zaten

xRuLing

Üye
oyunu bilmeyenler bişey yazmasın rica ediyorum grafikten bahsediyorsunuz ama ko oynuyorsunuz herşey grafik değil oyun içi herhangi bi özellik alınabilir araştırılır makul güzel olan alınır

Pitou

Üye
oyunu bilmeyenler bişey yazmasın rica ediyorum grafikten bahsediyorsunuz ama ko oynuyorsunuz herşey grafik değil oyun içi herhangi bi özellik alınabilir araştırılır makul güzel olan alınır
Ko ile ne alakası var oyun bildiğin süper mario gibi

xRuLing

Üye
Ko ile ne alakası var oyun bildiğin süper mario gibi
önerdiğim oyunun grafiğine takılmış arkadaşlar ko ile cengizhan 2 yi bir tutmayın gözünüzü seveyim cengizhan 2 ye süper mario diyosan ko ya ne demen gerekiyor onu merak ediyorum çamur online dicen heralde

Pitou

Üye
önerdiğim oyunun grafiğine takılmış arkadaşlar ko ile cengizhan 2 yi bir tutmayın gözünüzü seveyim cengizhan 2 ye süper mario diyosan ko ya ne demen gerekiyor onu merak ediyorum çamur online dicen heralde
Hayatımda gördüğüm en kötü oyun Cengizhan 2 olabilir direk kapatmışlar zaten adamlar bile dayanamamış

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt