Rise Online Client yanıt vermiyor hatası

Vex_

Üye
Arkadaşlar Merhabalar,

Oyun belli bir süre çalıştıktan sonra yanıt vermiyor hatası alıyorum. sistemim yeterli seviyede. ısı değerlerim normal. bu hata ile karşılaşan varsa yardımcı olabilir mi ?

Not: Oyunu silip yeniden yüklemeyi denedim sorun devam ediyor. Çözünürlik ayarlarını 4k ve Hd ile denedim yine değişmedi. işlemci ve fan sıcaklık değerlerimi 70 C dereceye sabitledim ama sorun yine devem ediyor. Bu arada PC de kitlenme olmuyor sadece oyun yanıt vermiyor.

Son düzenleme:

Kenshin

Üye
Merhaba,

Yaşadığınız sorun belli bir yer veya işlemde mi yoksa rastgele mi oluyor? Hata verdiğinde ekranda bir açıklama ya da hata kodu var mı?

Vex_

Üye
Merhaba,

Yaşadığınız sorun belli bir yer veya işlemde mi yoksa rastgele mi oluyor? Hata verdiğinde ekranda bir açıklama ya da hata kodu var milk olar

Merhaba,

Yaşadığınız sorun belli bir yer veya işlemde mi yoksa rastgele mi oluyor? Hata verdiğinde ekranda bir açıklama ya da hata kodu var mı?

ilk olarak benimde aklıma ver veya bir skill ile alakalı olduğu geldi ama farklı yerlerde beklediğimde de aynı sorunu yaşıyorum. her hangi bir hata almıyorum oyun aniden duruyor. görev yöneticisinden kontrol ettiğimde oyun yanıt vermiyor görünüyor.

Kenshin

Üye
Sorunun birçok sebebi olabilir, maalesef bu durumda kesin bir çözüm önerim bulunmuyor fakat bu linkteki mesajımda belirttiğim uygulamayı denemenizi öneriyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt