Mitraileusse
Üye

Öncelikle şunu belirtim ben daha önce malum oyun denilen oyunda yada herangi bir Mmorg oyununlarında gerçekten hiç bulunmadım dolayısıyla benim ilk oyunum herşeye çok yabancıydım alışmam biraz zaman aldı çeşitli yayıncıları izleyerek merak ettiklerimi sorarak soruşturarak belirli bi bilgiye ulaştım ve halada bilmediğim bir çok şey var
Konuyu açmamdaki amaç ise oyun hayatına bu oyunla başlamış bir oyuncu gözünden RİSE ONLİNE hakkındaki düşüncelerim ve sizlerinde fikirleri!
ELEŞTİRİLERİM BANA GÖRE OLMASI GEREKENLER
- Craft sistemi ilerleyen dönemler için çok şey vaad edebilir ama ben crafta verilen efor nedeniyle oyundaki günlük sorunların çözülmesinin ertelediği kanısındayım farkındayım verilmiş bir sözünüz var ama bence craft ertelenmeli oyuna bu yüzdenbaşlayan arkadaşlar lütfen kızmayın.
- Güncelleme saaatleri oyuncuların en aktif olduğu saatler arasında değil oyunun en ölü dakikalarında yapılmalı ve oyuncular 1 hafta öncesinden güncelleme olacağını bilmeli
- 70 levelin uzun sürede gelmeyeceğini yayınlarda dinledik peki bu kadar oyuncu sadece farm atarak mı zaman geçirmeli ? tabiki hayır zindan harici klan görevleri bireysel görevler gibi aktiviteler olmalı klanlar bu oyunun temel taşlarından birtanesi olmalı insanlar klana girmeye yönelmeli
- Drop mantığını anlayamıyorum aslında hangi slottan ne çıkıyor bu biliniyor bence oyunun temel taşlarından birtaneside bu hiç bi şekilde hangi slottan ne çıkacağı bilinmemeli her slot herşeyi atabilmeli leveline göre tabiki 59 level sonrası her mob herşeyi atabilmeli bu durum oluşursa kimse ks ile uğraşmaz oyuncular tüm moblara yönelir bu şekilde çok daha uygun olur diye düşünüyorum Drop oranlarına girmiyorum bence dahada zorlaştırılmalı ..
- Oyuna oto atak gelicek olursa oto atack için hazırlanmış boş slotlara sadece xp amaçlı gelmeli
- Son olarak Linç yemeyi göze aldım her ne kadar karakterim priest olsada priestin debuf skillerine nerf gelmesi gerektiğini düşünüyorum şuan serverde tartışmasız en iyi karakter priest !
Arkadaşlar Genel tartışma bölümüne Yakışır bi şekilde yorumlar bekliyorum Oyun yönetiminde bulunan görevlilerimizinde fikirlerini belirtirlerse mutlu olurum ..