Rise Online Death Valley Map-Boss İttifakı ve Unique-GB-İtem Gelir Paylaşımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Auswich

Üye
Yetkililer İncelesin baksınlar oyunu "BİRİNCİ" ve "TİTANS" clanları değerli hale getiriyor kapışıyor kesiyor kesiliyor savaş veriyor sizler gibi 1-2 gb satıp döner ekmek ayran yemiyoruz. biz oyunu oynayan kısımız bizleri sizlerle karıştırmayın

jagermeister34

Üye
Tekrar söylüyorum,
Bu oyunun hikayesi iki ırkın savaşıdır.
İki ırk arasında senaryo gereği ittifak olamaz, olmaması gerekir.
Bu videoda görünen şahısların tamamımın engellenmesi gerekir.

r.demirel96

Üye
Yetkililer İncelesin baksınlar oyunu "BİRİNCİ" ve "TİTANS" clanları değerli hale getiriyor kapışıyor kesiyor kesiliyor savaş veriyor sizler gibi 1-2 gb satıp döner ekmek ayran yemiyoruz. biz oyunu oynayan kısımız bizleri sizlerle karıştırmayın
bizim oyun zevkimizi öldürüyorsunuz. biz GB SATMIYORUZ. eğer delikanlıysanız buyrun GM lerin önünde log kayıtlarımızı inceleyin. GM CANLI YAYINDA HESAPLARIMIZI VE LOG KAYITLARIMIZI İNCELESİN.
1-2 Drop alıp satan sizsiniz. yiyorsanız GM LER incelesin.

kakank11

Üye
Video da açık ara görünüyor, birbirinizi pohpohlayıp, birbirimizi kesiyoruz diyip göz boyamaya çalışmanız acınası zaten.
Sıkıntı yok, inanma veya inanmama gibi bi durum bulunmuyor çünkü bariz ortada her şey. Laf kalabalığı yaparken çirkinleşmeseniz kâfi

Seigfried

Üye
yayın geçmişine denk geldigim bir mage partynin ekranından adamlarla bir tane boss için 30 dk kapıştıgımızı görebilirsiniz boş yapıp kendinizi kandırırsınız anca

Seifgried

Üye
bizim oyun zevkimizi öldürüyorsunuz. biz GB SATMIYORUZ. eğer delikanlıysanız buyrun GM lerin önünde log kayıtlarımızı inceleyin. GM CANLI YAYINDA HESAPLARIMIZI VE LOG KAYITLARIMIZI İNCELESİN.
1-2 Drop alıp satan sizsiniz. yiyorsanız GM LER incelesin.
xdxd oyun zevkin boss kesmekmi 2.5 k hp ile full dex farm mod

virtuoso

Üye
İttifak olduğu görülen kişiler:
BIRINCI CLANI:
Seifgreid
Siefgreid
Siefgried
Seigfried
Siegfried
Seigfreid
Siegfried
Siegfreid

TİTANS :
SesamCracker
THEKING
MorganLefayy
WikinG_70
FZBC
NatixeNN
LwyrneVllrvenyze
LwyrneVllrvanyze
LwyrneVIIrvenyze
LwyrneVIIrvanyze

ve göremediğim benzeri nickler videoda mevcut. Nasıl bir teşkilatsa artık nickleri bile okunmuyor.

O kadar gocunmuşlarki tepkileri burda görünüyor. Yarası olan gocunur.

bercestee

Üye
Arkadaşlar günaydın,

Tartışmayı uzattıkça uzatıyorsunuz bence çok detaylandırmaya hiç gerek yok. '' oyunun şirketleştirilmesi '' tabirinize sonuna kadar katılıyorum. BIRINCI ve TITAN clanları bu işi sürekli yapacaklar, zaten oyunu oynamalarındaki yegane amaçlarıda budur. Gelelim buna karşı diğer oyuncular ne yapacaklar; satın almayacaklar ve oyunu bırakacaklar. Başkaldırı istiyorsanız çözüm çok basit. Bunu burada dalaşa çevirmenin hiç bir anlamı yok çünkü yöneticilerin de bu '' şirketleşme '' terimine çok uzak olmadıklarını, bu çorbanın içerisinde tuzu bulunduklarını düşünüyorum.

Sevgilerimle.

kakank11

Üye
yav kardeşim tatava yapma icraat göster bana İncelesin gm bakalım kim ittifak kim sizin gibi İT-tifak görelim öyle burası ağlama duvarı değil delikanlı ol azıcık be
Tatava yapma, icraat, İT-tifak vs ne kadar tutuştuğunuz kelimelerinize yansımış. Bu konu sonunda townda neden banlandık spamlarsınız. Söyledikleriniz, karakterinizi ortaya koyuyor. İyi ki bu olay yaşandı da sizin gibi kitleden kurtuluş kanıtımızı sunabildik.

r.demirel96

Üye
önceki oyundan gelen kitlelerin cümle kalıplarına bakarak yaş- IQ seviyesi gibi - oyun mentalitesi belli ediyor kendini boşuna burası ağlama duvarı değil.tank okçu mu yapacaktık?
bizim 3 pt miz yok 4-5 primiz - tp magemiz yok. strateji farkı var arada.
ayrıca ağlamayı kesip videoyu incelerseniz sevinirim.

Auswich

Üye
Arkadaşlar günaydın,

Tartışmayı uzattıkça uzatıyorsunuz bence çok detaylandırmaya hiç gerek yok. '' oyunun şirketleştirilmesi '' tabirinize sonuna kadar katılıyorum. BIRINCI ve TITAN clanları bu işi sürekli yapacaklar, zaten oyunu oynamalarındaki yegane amaçlarıda budur. Gelelim buna karşı diğer oyuncular ne yapacaklar; satın almayacaklar ve oyunu bırakacaklar. Başkaldırı istiyorsanız çözüm çok basit. Bunu burada dalaşa çevirmenin hiç bir anlamı yok çünkü yöneticilerin de bu '' şirketleşme '' terimine çok uzak olmadıklarını, bu çorbanın içerisinde tuzu bulunduklarını düşünüyorum.

Sevgilerimle.
Yav çok ilginç insanlarsınız 10 dk dan fazla dv çıkmamış adamlar kalkmış İTTİFAK diyor bizlere azcık çıkın cz yede nasıl vuruştuğumuzu görün iki ırk olarak sizler gibi foruma giri kocakarı gibi kulaktan duyma laflarla iş yapmayın hak yemeyin

Gosh

Üye
Videoda herşey açık GM'ler bu mevzulara oyun başında müdahale etmeyecekse çokta bu oyuna zaman ayırmanın manası yok. Benzeri oyunlarda bu masaların nasıl kurulduğunu nasıl döner ekmekçilik yapıldığını herkes biliyor. Eğlenmek adına oynadığımız oyunu anlaşmalarla millete zehir etmenin illaki bir cezası vardır. Bu arkadaşları gram tanımam ama kimle konuşsam bu oyuncular hakkında gram iyi şeyler duymuyorum. Para odaklı anlaşmalarla sunucuları nasıl çöp ettiklerini rekabet ortamını kendilerine göre tasarladıklarını ve oyun zevkinin içine ettiklerini anlatıyorlar. Ben çok inanmıyordum ama kaç gündür takip ettiğimiz tanık ettiğimiz mevzulardan şüphelensekte direkt kanıtını yakalamış olduk.

Öncelikle Prot ve Lunaskarlar Death Valleyde rakip 2 ırktır. Biz bossu %30 'a kadar indirdiğimizde nasıl bize kestirmediyseniz bizde aynısını yaptık kesmeyeceğinizi farkettiğiniz sürede ne hikmetse bir "dost" çağırdınız. Onun öncesinde 2 parti halinde defalarca dağıldığınız fightlardan bahsetmeyeceğim bile oyuklarda saklanmalar vs. Altı üstü oyun oynuyoruz PvP'den keyif almak güzel vakit geçirmek için girdiğimiz oyunda bu tarz mevzular mide bulandırıcı oluyor. Döner ekmekçi tayfa dediğin kazandıkları tüm oyun içi parayı oynadıkları karatere yatıran adamlar. Döner ekmekçiliğe baya aşinasınız demek ki bizden beklentinizde o yönde. Ben oyunu kapattığımda hiç birinizi tanımam işime aileme konuştuğum arkadaşlarıma bakarım. Bana oyundan kalan geçirdiğim güzel zamandır.

Kısaca oynayacaksanız daha önce alıştığınız sistemleri buraya getirmeden adil ve rekabeti koruyacak şekilde oynayın. Bugün bizden tepki görürsünüz yarın bunu gören diğer oyunculardan ama sonuçta bunun kokusu çıkacaktır. Video paylaşmışsınız bakın pvp atıyoruz karşılıklı diye bi zahmet ortaklığınızın olduğu alan dışında atın hani arada eğlenin dimi ?

Tekrar söylüyorum hiç birinizi gram tanımıyorum, hiç birinizle farklı yerde bir sıkıntı yaşamadım ama bu olaylara devam edip kapalı kutu ittifaklarınızı ticari emellere büründürürseniz bu oyunun içine edildiğinde altına atılacak ilk imzalar sizlere ait olucaktır.

İyi Forumlar.

r.demirel96

Üye
Dün 2 rakip şirket bu gün birleşip kartelleşemez mi sence?
çok mu zor bu konularda strateji üretmek
niye sürekli çekişesiniz? paylaşırsınız herkes kendi ekmeğine bakar
dün rakip olan bu gün dost olur bunları her alanda görebiliriz.
siyaset - tarih - ekonomi vb.

video açıklıyor devam edin.

Seigfried

Üye
Videoda herşey açık GM'ler bu mevzulara oyun başında müdahale etmeyecekse çokta bu oyuna zaman ayırmanın manası yok. Benzeri oyunlarda bu masaların nasıl kurulduğunu nasıl döner ekmekçilik yapıldığını herkes biliyor. Eğlenmek adına oynadığımız oyunu anlaşmalarla millete zehir etmenin illaki bir cezası vardır. Bu arkadaşları gram tanımam ama kimle konuşsam bu oyuncular hakkında gram iyi şeyler duymuyorum. Para odaklı anlaşmalarla sunucuları nasıl çöp ettiklerini rekabet ortamını kendilerine göre tasarladıklarını ve oyun zevkinin içine ettiklerini anlatıyorlar. Ben çok inanmıyordum ama kaç gündür takip ettiğimiz tanık ettiğimiz mevzulardan şüphelensekte direkt kanıtını yakalamış olduk.

Öncelikle Prot ve Lunaskarlar Death Valleyde rakip 2 ırktır. Biz bossu %30 'a kadar indirdiğimizde nasıl bize kestirmediyseniz bizde aynısını yaptık kesmeyeceğinizi farkettiğiniz sürede ne hikmetse bir "dost" çağırdınız. Onun öncesinde 2 parti halinde defalarca dağıldığınız fightlardan bahsetmeyeceğim bile oyuklarda saklanmalar vs. Altı üstü oyun oynuyoruz PvP'den keyif almak güzel vakit geçirmek için girdiğimiz oyunda bu tarz mevzular mide bulandırıcı oluyor. Döner ekmekçi tayfa dediğin kazandıkları tüm oyun içi parayı oynadıkları karatere yatıran adamlar. Döner ekmekçiliğe baya aşinasınız demek ki bizden beklentinizde o yönde. Ben oyunu kapattığımda hiç birinizi tanımam işime aileme konuştuğum arkadaşlarıma bakarım. Bana oyundan kalan geçirdiğim güzel zamandır.

Kısaca oynayacaksanız daha önce alıştığınız sistemleri buraya getirmeden adil bir ve rekabeti koruyacak şekilde oynayın. Bugün bizden tepki görürsünüz yarın bunu gören diğer oyunculardan ama sonuçta bunun kokusu çıkacaktır. Video paylaşmışsınız bakın pvp atıyoruz karşılıklı diye bi zahmet ortaklığınızın olduğu alan dışında atın hani arada eğlenin dimi ?

Tekrar söylüyorum hiç birinizi gram tanımıyorum, hiç birinizle farklı yerde bir sıkıntı yaşamadım ama bu olaylara devam edip kapalı kutu ittifaklarınızı ticari emellere büründürürseniz bu oyunun içine edildiğinde altına atılacak ilk imzalar sizlere ait olucaktır.

İyi Forumlar.
eğlence için oynadıgın oyun sabahın 6 sında mob kesen kişilere curse torture atıp bunaltmaya çalışıp adamlar seni param parça edince aglamak mı ?

morganlefay

Üye
sabah sabah bpsi biten Zero clanı üyeleri forumda zırlamaktan bir hal olmuş :D
Bu kadar dert ettiyseniz giden 4-5 k bpnizi gelin arka kapıda bilerek ölelim geri alın.

r.demirel96

Üye
Bu anlatılanları kimden duyduğu ağa sen ne anlatıyorsun ya xd götünden uydurma laflarla burda dolanma fazla utanmanda yok yalan söyler olmuşsunuz xd sizi kendinizle bırakıyorum kendi yalanlarınıza kendinizde inanın bundan sonra
xd - ağla - yatalak ettik - bpt oldunuz - 2,5k hp - götünüzden uydurma - paramparça etmek - kitle belli çok tartışmaya girmek istemiyorum.
videoya yoğunlaşırsak sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt