Rise Online Dosyalarında Virüs Olması

Z0RT

Üye
Oyunu ilk açıldığı günden beri oynuyorum. Bilgisayarıma format attım ve oyuna yeniden yüklemek için Rise Online sitesinden setup indirdim. Kurulum esnasında Windows Defender bir dosyada virüs tespit etti. Sevgili oyun yetkilileri, konu hakkında açıklamanızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

• ApplicationFrameHost_xZFyKxK4lB.png
    ApplicationFrameHost_xZFyKxK4lB.png
    15.9 KB · Görüntüleme: 315

RionLi

Üye
Bende program aktif herhangi bir virüs uyarısına raslamadım

ANAXIMANROS

Üye
:unsure:Aynı durum başıma gelmiş ve buraya konu açmıştım. Hiçbir yorum yapılmadan konum silindi. Cevap bekliyoruz. Trojen'in patch'in içinde ne işi var?

:sleep:Sadece discord yetkilisi bana cevap vermiş ve durumun farkında olduklarını söylemişti. İki fotoğrafı da aşağıda paylaşıyorum.

Ekli dosyalar

• www.png
    www.png
    270.3 KB · Görüntüleme: 292
  • Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    148 KB · Görüntüleme: 288

Anthelior

Üye
Defender'ın her yakaladığı virüs olmayabiliyor. Yazılım tanımlayamadığı ne işlevi olduğunu çözemediği dosyaları da virüs olarak algılıyor olabilir.

Vision

Senior Moderatör
Merhaba, bu hata Unreal Engine taraflı bir sorun. İlgili dosyayı Virustotal üzerinde taratıp sonuçları paylaşır mısınız?

Z0RT

Üye
Merhaba, bu hata Unreal Engine taraflı bir sorun. İlgili dosyayı Virustotal üzerinde taratıp sonuçları paylaşır mısınız?
Dün forumda konuyu oluşturduktan sonra Virustotal üzerinden taratabilmek için, dosyaya defender üzerinden izin verdim. Fakat ilgili konumda dosyayı bulamadım. Oyunu tekrardan kurdum. Bu sefer herhangi bir virüs uyarısı vermedi(Belki de öncesinde izin verdiğimden dolayıdır). Kurulum tamamlandıktan sonra virüs tespit edilen konumda herhangi bir dosya bulunmuyordu. Bende Rise Online klasörlerinde "UnrealCEFSubProcess" isimde virüs tespit edilen exeyi arattım, RiseOnline\Game\Engine\Binaries\Win64 konumunda ilgili exeyi buldum. Bu dosyayı Virustotal üzerinde incelediğimde herhangi bir virüs tespit edilmedi.

CasadoRv1

Üye
Malwarebytes Anti-Malware bu uygulamayı indir bro piyasadaki en virüs programıdır.bunu bi dene istersen

LatveriA

Üye
Defender'dan kaynaklı bir durum. Bende de aynısı oldu, istisna tanıdım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt