Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rise Online Dungeon Series'e Hoş Geldiniz. | 1. Bölüm
Merhaba arkadaşlar,
Elimizdeki karakterlerle sizlere güzel bir dungeon serisi oluşturmaya çalışıyoruz. Bunun 1. Bölümü ile karşınızdayız. İlk deneyimimiz olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyoruz. Umarım beğenirsiniz. İyi seyirler.
çok sıkıcı bir içerik olmuş. Anlatım sonuna kadar olmalı. Ayrıca kısa kesmeli ara videolarda ufak bir sohbet ve yorum yapmalısın. öyle dümdüz Gameplay videosu sıkıcı oluyor.
çok sıkıcı bir içerik olmuş. Anlatım sonuna kadar olmalı. Ayrıca kısa kesmeli ara videolarda ufak bir sohbet ve yorum yapmalısın. öyle dümdüz Gameplay videosu sıkıcı oluyor.
Dostum demek istediğini anlıyorum ama ben bu videoyu 10'ar saniyelik videolardan birleştirerek yapıyorum 10 saniye içerisinde sizinle paylaşacağım bir şey çıkmıyor. İlerleyen zamanlarda Farm videosu çekeceğimi söyledim oralarda bu önerini dikkate alacam ama bu içerikte bunu yapmam demek en az 3 saatlik bir video demek. Bizde kendimizi izleyici olarak gördük ve videoları sonuç odaklı yapmaya karar verdik, ileriye sarmalık bir durum olmadan tek düze izlenecek bir video yaptık. Amacımız 7 karakter ile girip Dungeon sonucunu paylaşmak.