Rise Online Ekibi Yüzünden Oluşan Heves Kaybı hk.

JohnPlane

Üye
07.12.2020 Edit: Bakın dün yönetim ne güzel bir açıklama yaptı, yönetimden zaten talep ettiğimiz buydu işe yaradı bizi gördüklerini ve okuduklarını bilmek güzel. Bilgilendirilmek hakkımız.

Varolun saygılarımla.

Ben bir iş yapıyor olsam gün sonlarında, müşterilerim veya patronum bugün bana ne iş yaptın derse, bugün bunları bunları yaptım şu işleri bitirdim şunlarla ilgilendim veya bugün kendimi iyi hissetmiyordum pek birşey yapamadım diye söylerdim.

Şimdi Rise Online Ekibini süreç yönetimine bakıyorum ki süreci en başından beri takip edenlerden de birisi olarak.

Bir bilgi vermeden önce çok kesin şeyler olması ve forumda duyurulacak önemde olması gerekiyormuş gibi bir hava var ve bu beni ve birçok kişiyi geriyor.

Yani her akşam belirli bir saatte bugün şu konular üzerine çalışma yaptık. Bugün güvenlik sistemi üzerine çalıştık şu aşamaları kaydettik. Bir başka gün bugün hiç birşey yapmayıp tatil yaptık. Desinler yani ne kaybedicekler.

Böyle hem discord'da hem burada binlerce insan sürekli ne oluyor ne bitiyor bilmiyoruz. Sürekli ufacık bir bilgi vericekler mi diye iddialar falan dönüyor discord'da.

Kendi görüşüm bu ekip bilgilendirme konusunda gerçekten çok zayıf ve artık sıkıldık. Bilgi ver 1 ay sonra de bilelim yani. 2 Gün sonra bile açılıcak olsa 1 ay sonra de 1 hafta sonra açarsan şöyle iyi çalıştık böyle iyi işler yaptık hızlı açtık dersiniz havanız olur bilmiyorum ama böyle bekle bekle bıktık :)

Oyun önerisi olan varsa başka MMORPG bekleme süresinde onları deneyebilirim DM'den yazabilirsiniz. Black Desert ve ESO hariç onları 1000'er saatten fazla oynadım sıktı artık.

Son düzenleme:

HERO

Üye
Ben bir iş yapıyor olsam gün sonlarında, müşterilerim veya patronum bugün bana ne iş yaptın derse, bugün bunları bunları yaptım şu işleri bitirdim şunlarla ilgilendim veya bugün kendimi iyi hissetmiyordum pek birşey yapamadım diye söylerdim.

Şimdi Rise Online Ekibini süreç yönetimine bakıyorum ki süreci en başından beri takip edenlerden de birisi olarak.

Bir bilgi vermeden önce çok kesin şeyler olması ve forumda duyurulacak önemde olması gerekiyormuş gibi bir hava var ve bu beni ve birçok kişiyi geriyor.

Yani her akşam belirli bir saatte bugün şu konular üzerine çalışma yaptık. Bugün güvenlik sistemi üzerine çalıştık şu aşamaları kaydettik. Bir başka gün bugün hiç birşey yapmayıp tatil yaptık. Desinler yani ne kaybedicekler.

Böyle hem discord'da hem burada binlerce insan sürekli ne oluyor ne bitiyor bilmiyoruz. Sürekli ufacık bir bilgi vericekler mi diye iddialar falan dönüyor discord'da.

Kendi görüşüm bu ekip bilgilendirme konusunda gerçekten çok zayıf ve artık sıkıldık. Bilgi ver 1 ay sonra de bilelim yani. 2 Gün sonra bile açılıcak olsa 1 ay sonra de 1 hafta sonra açarsan şöyle iyi çalıştık böyle iyi işler yaptık hızlı açtık dersiniz havanız olur bilmiyorum ama böyle bekle bekle bıktık :)

Oyun önerisi olan varsa başka MMORPG bekleme süresinde onları deneyebilirim DM'den yazabilirsiniz. Black Desert ve ESO hariç onları 1000'er saatten fazla oynadım sıktı artık.
Selam, bu bilgileri alsan ne faydan var?
Tabiki anliyorum hepimiz dört gözke bekliyoruz ama senin dedin "basit" bilgilendirme en az 45-60 dk sürer, belki de daha fazla.
Adamlarin işini zorlaştirmaya gerek yok, umarim onlarda bizi düşüniyor billiyor bizde sıkıldımizi, onlarda ayni duyguda dir.
Sabr sabr inşallah

Kouachi

Üye

adamlar 2020 sonuna kadar tarih vermiş beklentim bu yönde :)

etolord

Üye

önceki yazdıklarına tam katılmıyorum(firma yeni ve tek hataları tarih vermekti büyütülecek birşey yok) sondaki en güzel oyunu oynamamışsın

afurkanb

Üye
bomboş bir entry. yapılırsa elde edilecek kazanç iki taraf içinde koca bir sıfır. dinlemeye bile değmez.

Wasabi

Üye
yazılanları okuyorumda şaşırıp kalıyorum. Arkadaşlar oyunun tam sürümü çıkmıyor. Tekrar yazıyorum Oificial sürüm çıkmıyor. Açıpta yaptıkları herşeyi çöpemi atsınlar. Güvenlik sorunu varsa kaynak kodlar zarar görecekse vb. çözmeden açmak ne kadar mantıklı, ben olsam bende açmam çocukluk yapmamamk lazım. Hem açılsa ne olacak ki Alfa testler yapılıp tekrar kapanacak. Sonra kapalı beta ne zaman. Ondan sonra açık beta ne zaman gibi hayıflansalar bitmeyecek yeter adamları darlamayında herkes işini yapsın. Yapılan işe harcanan emeğe saydı duymak lazım. Selamlar

JohnPlane

Üye
yazılanları okuyorumda şaşırıp kalıyorum. Arkadaşlar oyunun tam sürümü çıkmıyor. Tekrar yazıyorum Oificial sürüm çıkmıyor. Açıpta yaptıkları herşeyi çöpemi atsınlar. Güvenlik sorunu varsa kaynak kodlar zarar görecekse vb. çözmeden açmak ne kadar mantıklı, ben olsam bende açmam çocukluk yapmamamk lazım. Hem açılsa ne olacak ki Alfa testler yapılıp tekrar kapanacak. Sonra kapalı beta ne zaman. Ondan sonra açık beta ne zaman gibi hayıflansalar bitmeyecek yeter adamları darlamayında herkes işini yapsın. Yapılan işe harcanan emeğe saydı duymak lazım. Selamlar
Dostum yazdıklarımı tekrar oku istersen ! açsınlar demiyorum bilgi verilsin diyorum.

turquoisecow

Üye
Bu sabırsızşığın nedenini bir türlü anlamadım adamlar oyunun alpha kısmını açıcak arkadaşlar zaten, gecikmesi veya ertelenmesi gayet normal.İnsanların bu kadar cahil olduğunu bilmiyordum çok garip.

MmetDemr

Üye
Arkadaşlar, ekip bizlere sorunlu bir oyun sunmamak için elinden geldiğince çabaladığını görebiliyoruz. Bir oyun yapmak ve ya 10.000+ online user kapasiteli bir oyun yapmak kolay değil, madalyanın bir de diğer yüzü var, unutmadan şunu da eklemek istiyorum; bende en az senin kadar sabırsızlanıyorum fakat sabırlı olmaktan başka bir çaremiz yok. Kim bilir şimdi kimler uykusuz kaldı, ailesine zaman ayıramayıp oyunu geliştirmek için çabalayan ekibe, her şey bir yana bunu yapan bir makine, robot vs. değil bir insan. Elbette eksiklikler olacaktır, elbette ekibin hiç hesaplamadığı sorunlar çıkacaktır. Oyunu şu hali ile bizlere sunsalar, emin ol ki "ne biçim oyun yapmışlar" der oyunu siler gidersin, işte adamlar bunu o hale sokmamak için uğraşıyorlardır. Her şey gönlünüzce olsun, sağlıklı günler diliyorum tüm Rise Online oyuncularına ve ekibine. Saygılar.

CarLions

Üye
Dostum yazdıklarımı tekrar oku istersen ! açsınlar demiyorum bilgi verilsin diyorum.
Bir şey yazıyoruz hemen yok oyunu kötülüyorsunuz yok şöyle yok böyle Adamlar okadar fesat ki okadar kindar ki artık algıları kapanmış direk kötüleme yönünü düşünüyorlar. Onun için hiç kimseye bir şeyi anlatamazsın adam burada kötü bir şey yazmamış açıkca belitmiş istediğine göre kimse kötü bir şey yazamaz herkesin fikrine saygı duymayı öğrenin !

JohnPlane

Üye
Bu sabırsızşığın nedenini bir türlü anlamadım adamlar oyunun alpha kısmını açıcak arkadaşlar zaten, gecikmesi veya ertelenmesi gayet normal.İnsanların bu kadar cahil olduğunu bilmiyordum çok garip.
Arkadaşım yazdığımı okudun mu ? diyorum ki bilgilendirilmek istiyorum. İstersen konuyu açarken yazdığımı oku lütfen rica ediyorum. Oyunu açsınlar demiyorum ! OYUNU AÇSINLAR DEMİYORUM !!!!!! Ne değişik insanlarsınız ya.

shady19071907

Üye
Arkadaşım yazdığımı okudun mu ? diyorum ki bilgilendirilmek istiyorum. İstersen konuyu açarken yazdığımı oku lütfen rica ediyorum. Oyunu açsınlar demiyorum ! OYUNU AÇSINLAR DEMİYORUM !!!!!! Ne değişik insanlarsınız ya.
Adminler dedi ki dostum, ALFA'ya geçildiğinde uzunca Patch bilgileri paylaşacağız, sen adminlerin yazdığını okudun mu?

glowpace

Üye
Oyun yapmak kolay değil malesef. Onlarda ellerinden gelenin en iyisini yapıyolar bizler için . Beklemek bizim için daha pozitif bir durum. ve Bu duruma en iyi örnek Cyberpunk2077 dir. Defalarca ertelendi çok büyük bir şirket ve çok sayıda çalışanı olmasına rağmen. Sabırsızlıktan yakınıp negatif düşüncelere kapılan arkadaşlar oyun yapmayı deneyebilir. Super Mario gibi 2d basit görülebilen oyunu yapmak bile belki günlerini alıcaktır bir insanın emin olun. Bu yüzden negatif düşüncelerden kaçınıp biraz rahatlamanızı tavsiye ederim . Sonuçta alpha olarak açılacak. Bu kadar kendinizi kasmanıza gerek yok bence .

Gorakrısky-Mehmet

Üye
Hayatınızı ciddiye alın arklar
Hayal ürünü olan şeyler ciddiye alınmaz Herşey olabilir bunu göze alarak düşünelim
Heycan umut beklenti inanmak gereksiz
Kimin ne dediğine değil ne durumda olduğunu düşünelim
Son olarak İnsanlara İnsan olduğunu bilerek güvenin

toxhin

Üye
oyun yazmayı kolay bılen kısıler heves kacar dogrudur bızım ıllet de var zaten bırseyı cok bılıyormus gıbı yapıpda ama hıc bırseyden anlamayan ınsan coktur yapılan oyun fps oyunu degıl mmo bunu unutmayınız oyle basit işler degıl

JohnPlane

Üye
oyun yazmayı kolay bılen kısıler heves kacar dogrudur bızım ıllet de var zaten bırseyı cok bılıyormus gıbı yapıpda ama hıc bırseyden anlamayan ınsan coktur yapılan oyun fps oyunu degıl mmo bunu unutmayınız oyle basit işler degıl
Mevzu basit,kolay veya zor olması değil tabiki zordur. Burda merak etttiğimiz konu zorluğun nasıl oluştuğu ve ne seviyede olduğu herhangi bir bilgimiz yok onu öğrenmek istiyoruz o kadar. Acele açılsın diye bir çaba yok.

Eyup

Üye
Arkadaşlar yapım aşamasında olan bir oyun var. Alpha açılsa ne olacak yani eninde sonunda bizler tam sürümü bir şekilde bekleyeceğiz. Tamamen açılması içinde 2021 3.çeyrek gibi bir tahmin yaptılar. Kısaca beklentimizi karşılamadıktan sonra oyunun açılmasının bir anlamı yok. Bu sebeple herkesi sabırlı olmaya davet ediyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt