JohnPlane
Üye
Bende bu oyunu deneyimleyecek birçok oyuncu gibi KO oyuncusuydum. KO kitlesinin genel olarak beğenmiyorum. Bu durum o oyunun yayıncılarına' da yansımış durumda konuşmayı bilmeyen, seviyesiz, eğitimsiz ve ahlak yoksunu adamlar sırf biraz takip ediliyor diye resmi yayınlara çıkartıldılar. Ben bu oyunu beyaz sayfa olarak görüyorum. Sizlerden bir ricam KO Kitlesinin seviyesi düşük konuşmayı bilmeyen, eğitimsiz, iki lafından birisi küfür olan adamları desteklemeyin ve yardımcı olmayın. Resmi olarak birilerine sponsor olup yayın yaptırıcaksanız lütfen özenli olunuz. İnternet Kafe' ye çağırdınız yayıncı testerlar gerçekten %90'ı bu oyuna hiçbirşey katamayacak adamlar ve bu adamlar MMORPG nedir bilmezler. Gelicekler KO'da ki yaptıklarını burada da yapıcaklar onu aşağılayacaklar bunu aşağılayacaklar abilik taslayacaklar küfür kıyamaet. KO kitlesi gibi bu kadar yozlaşmış hiç bir değeri bulunmayan oyuncu kitlesi daha görmedim başka da kimse görmemiştir ve buna herkes hemfikir olacaktır. Bu oyun o yayıncılar olsada olmasada tutucak bizler gördüğümüz şeyden memnun kaldık geliştireceğinize de eminiz.
Bugün Youtube'da izlediğim şu yayıncıları sizlere göstermek istiyorum.
Mesela bu videodaki arkadaşlar beni çok sinirlendirdi. Resmen daha Alpha'sı yayınlanmamış oyun için "Çocuk oyunu gibi", "Olmamış yapamamışlar hiç güzel durmuyor","Ben oynamayacağım siz niye deniceksiniz ki" gibi söylemlerde bulundular. Bu konu burada kayıtlı kalsın istiyorum eğer bu adamlar bağımsız şekilde Rise Online yayını yaparsa eyvallah ama sizin teşvik ve destekleriniz ile gelip yayın yaparlarsa gözümde bitersiniz açık ve net söylüyorum. Bütün youtube ve twitch' de herkes yayıncıları ve yorumlarını görüyor lütfen sizlerde gözden kaçırmayın. Çok takipçiye değil, içerik üreticisine bakın lütfen kaliteli birşeyler ortaya koyabilsin, Konuşmayı bilsin ve birazcık insan olabilsin yeterli. Mesela bir örnek şurda göstermek istiyorum adam sizin tanıtım filminizden daha güzel tanıtım filmi hazırlamış lütfen herkes izlesin şu videoyu.
Kimsenin reklamını yapmıyorum fakat gerçekten güzel ve kaliteli işler yapan, yapabilen insanlar var. Bu insanları görüp bu insanları değerlendirin.
Biraz uzun oldu vakit ayırıp okuduysanız teşekkür ederim. Yorumlarınızı merak ediyorum.
Bugün Youtube'da izlediğim şu yayıncıları sizlere göstermek istiyorum.
Mesela bu videodaki arkadaşlar beni çok sinirlendirdi. Resmen daha Alpha'sı yayınlanmamış oyun için "Çocuk oyunu gibi", "Olmamış yapamamışlar hiç güzel durmuyor","Ben oynamayacağım siz niye deniceksiniz ki" gibi söylemlerde bulundular. Bu konu burada kayıtlı kalsın istiyorum eğer bu adamlar bağımsız şekilde Rise Online yayını yaparsa eyvallah ama sizin teşvik ve destekleriniz ile gelip yayın yaparlarsa gözümde bitersiniz açık ve net söylüyorum. Bütün youtube ve twitch' de herkes yayıncıları ve yorumlarını görüyor lütfen sizlerde gözden kaçırmayın. Çok takipçiye değil, içerik üreticisine bakın lütfen kaliteli birşeyler ortaya koyabilsin, Konuşmayı bilsin ve birazcık insan olabilsin yeterli. Mesela bir örnek şurda göstermek istiyorum adam sizin tanıtım filminizden daha güzel tanıtım filmi hazırlamış lütfen herkes izlesin şu videoyu.
Kimsenin reklamını yapmıyorum fakat gerçekten güzel ve kaliteli işler yapan, yapabilen insanlar var. Bu insanları görüp bu insanları değerlendirin.
Biraz uzun oldu vakit ayırıp okuduysanız teşekkür ederim. Yorumlarınızı merak ediyorum.