Hocam oyun geliştirme sürecinde süre verilmesi ancak gold yani basılabilir durumda olabilir. En küçük hata aylar öteleyebilir bu tarihi. Onun için tarih vermeleri amatörce olur.Bize kim moral verecek ,biri çıksın da ya değerli oyuncu arkadaşlar gelinen aşama şudur yakın zamanda veya 1 hafta veya 10 hafta sonra açacağız desin ,ama onlarda biliyor bu işin aslında oyunu daha iyi hale getirmek veya hataları düzeltmek için uğraşmadıklarını. Bence açılmamasında başka sebepler olduğunu düşünüyorum. iyi forumlar..
Animasyon ekini lideri covid oldu dediler 15 gün sarktı dediler adam iyileşeli 1 ay oldu halen oyun acılmadı başka bir sorun olduğu açıkBize kim moral verecek ,biri çıksın da ya değerli oyuncu arkadaşlar gelinen aşama şudur yakın zamanda veya 1 hafta veya 10 hafta sonra açacağız desin ,ama onlarda biliyor bu işin aslında oyunu daha iyi hale getirmek veya hataları düzeltmek için uğraşmadıklarını. Bence açılmamasında başka sebepler olduğunu düşünüyorum. iyi forumlar..
Kardeşim ekip bu moral mesajlarını okumaya kalkarsa eğer moralleri bozulur. Ayrıca vakit ayırdıkları için zamanlarını da yemiş olurlar. Sen ekibe moral için para gönder bak ne moral bulurlar...Pandemi döneminde bizlere oyunu en iyi şekildi sunmak için çalışmalarını aksatmadan devam ettiren tüm ekibe teşşekür ediyorum.
Oyunun eski heycanını çıktığında tekrardan yakalayacağına eminim.
Tüm ekibe kolay gelsin.
Mergen reisÖncelkle bu şekilde bir başlığı görmek bizleri fazlası ile mutlu etti ve topluluk yöneticisi olarak şahsım adına, oluşan topluluğumuzun bu denli bizlere arka çıkması, desteklemesi bana ekstra bir sevinç kaynağı oldu. Bekleyen tüm oyuncularımıza şunu söylemek isterim ki, herkesin beklediğine değecek bir proje oluşuyor. Ekibiyle, oyuncusu ile belki de ilerleyen süreçte Türkiye'de geliştirilen çoğu projeye örnek, ilham olacak bir oyun olmasını diliyorum. Desteğinizi esirgemediğiniz için hepinize teşekkür ederiz. Çok yakın zamanda görüşmek dileğiyle!