Rise Online Ekibine Moral Mesajları

SHIJIN

Üye
Pandemi döneminde bizlere oyunu en iyi şekildi sunmak için çalışmalarını aksatmadan devam ettiren tüm ekibe teşşekür ediyorum.
Oyunun eski heycanını çıktığında tekrardan yakalayacağına eminim.

Tüm ekibe kolay gelsin.

gecekor5366

Üye
Bize kim moral verecek ,biri çıksın da ya değerli oyuncu arkadaşlar gelinen aşama şudur yakın zamanda veya 1 hafta veya 10 hafta sonra açacağız desin ,ama onlarda biliyor bu işin aslında oyunu daha iyi hale getirmek veya hataları düzeltmek için uğraşmadıklarını. Bence açılmamasında başka sebepler olduğunu düşünüyorum. iyi forumlar..

Eothain

Üye
Bize kim moral verecek ,biri çıksın da ya değerli oyuncu arkadaşlar gelinen aşama şudur yakın zamanda veya 1 hafta veya 10 hafta sonra açacağız desin ,ama onlarda biliyor bu işin aslında oyunu daha iyi hale getirmek veya hataları düzeltmek için uğraşmadıklarını. Bence açılmamasında başka sebepler olduğunu düşünüyorum. iyi forumlar..
Hocam oyun geliştirme sürecinde süre verilmesi ancak gold yani basılabilir durumda olabilir. En küçük hata aylar öteleyebilir bu tarihi. Onun için tarih vermeleri amatörce olur.

Korkusuz

Üye
Adam moral mesajı diyor sen moral bozuyon be kardeş. Herneyse değerli Rise Online World ekibi mahallecek açılmasını bekleyen bir grup sözcüsü olarak diyorum ki adres atın hergun yemek getirelim ayipsiniz beton yetmez size tam gaz devammmm...

Lolgamelol2

Üye
Animasyon ekini lideri covid oldu dediler 15 gün sarktı dediler adam iyileşeli 1 ay oldu halen oyun acılmadı başka bir sorun olduğu açık

fyoGGa

Üye
Söylenecek çok şey varda moral bozmaya gerek yok sanırım ...

Rhudenz

Üye
Birkaç yıl sonra bu yazıları okuyup keyif kahvesi içerken nerden nerelere geldik dersiniz inşallah. Kim ne kadar eleştirse bile yapmış olduğunuz şeyler, harcamış olduğunuz emekler takdire şayan. Büyük bir yükü sırtladınız. Biz bekleyenler ise oyunun alfa beta test tarihlerini bile bekliyemiyoruz. Backstage de hunharca bir çalışma olduğuna eminim. Yıllarca hazırlanılmış projeden bahsediyoruz. Ropörtajınızda ''oyunun her yerinde her köşesinde bir arkadaşımızın çalışması var'' demiştiniz. O çalışmalar gururla biz bekleyenlere sunulcağından süphemiz yok. Büyük stres,kaygı, endişe duyduğunuza eminim. Forumda ve Dc de yazılan baskı altındaki yorumları lütfen dikkate almayın. Siz sadece işinizi yapın. Yapmış olduğunuz iş herkesin üstleneceği bir iş değil. Bu sebepten sizlere şahsım adına bana böylesine bir heycanı yaşattığınız için ''Teşekkür ediyorum''.

Başında da dediğim gibi keyif kahvesine az kaldı, durduramıyacağımız tek şey zaman geriye kalan herşey sizin elinizde. Siz sadece hayal ettiğiniz oyunu tasarlayın biz nöbetteyiz :)

Mr.Grey

Üye
Öncelikle tüm ROW ekibini saygiyla selamliyorum.
Yapmakta olduğunuz iş takdire şayan gerçekten, sebebi ise, bize sunmaya çalıştığnız ürün/ hizmet bana göre bir oyundan fazla, bana bir zamanlar ki heves ve heyecanı tekrar hissetme ve yaşama şansi veriyorsunuz bir nevi.
Diğer oyunda okadar çok emek vermiş, gecemi gündüzüme katarak bir şeyleri başarmaya çalışmış, ve sonunda hüsran ve hayal kırıklığına ugramış biri olarak size sesleniyorum, ya varsın en mükemmel oyun olmasın, varsın küçük hatalar bug'lar olsun, bu şeyler zaman ile düzeltilir. Önemli olan bence, adil ve dengeli bir oyun olmasi, eminim bunun sonucunda emeklerinizin hakkini fazlasiyla alirsiniz.

Fazla uzatmayacağım, sabırsızlık ile bekliyoruz sağlıcakla kalın
Saygılarımla
Mr. Grey

Doctrine

Üye
Değerli RokoSoft Ailesi

Sizler şuan sadece bir oyun üretmiyorsunuz, aynı zamanda bir neslin umutlarını inşa ediyorsunuz.
Size bu kadar değer vermemizin nedeni bir oyun üretmeniz değil, bu işi yaparken adil, dürüst ve sürekli yanımızda olduğunuzu hissettirmeniz.
Emeklerinizin karşılığını almanızı o kadar çok istiyorum ki, bu oyunu oynamaya vakit bulamasam bile destek vermek için günde 5 dakikada olsa girip mağaza kısmından elimden gelen desteği yapacağım.
Rise Online'ı desteklemek kötülüğe açılmış bir dava gibi benim için. Ekibinizle ne kadar gurur duysak az.

İşinizin zor olduğunu, zor şartlar altında yüksek tempoyla çalıştığınızın farkındayız. Ama unutmayın ki binlerce insan arkanızda ve başarılı olmanız için her zaman size destek olacak. Ne olursa olsun yanınızdayız..

Szchull

Üye
Pandemi döneminde bizlere oyunu en iyi şekildi sunmak için çalışmalarını aksatmadan devam ettiren tüm ekibe teşşekür ediyorum.
Oyunun eski heycanını çıktığında tekrardan yakalayacağına eminim.

Tüm ekibe kolay gelsin.
Kardeşim ekip bu moral mesajlarını okumaya kalkarsa eğer moralleri bozulur. Ayrıca vakit ayırdıkları için zamanlarını da yemiş olurlar. Sen ekibe moral için para gönder bak ne moral bulurlar...

Mergen

Üye
Öncelkle bu şekilde bir başlığı görmek bizleri fazlası ile mutlu etti ve topluluk yöneticisi olarak şahsım adına, oluşan topluluğumuzun bu denli bizlere arka çıkması, desteklemesi bana ekstra bir sevinç kaynağı oldu. Bekleyen tüm oyuncularımıza şunu söylemek isterim ki, herkesin beklediğine değecek bir proje oluşuyor. Ekibiyle, oyuncusu ile belki de ilerleyen süreçte Türkiye'de geliştirilen çoğu projeye örnek, ilham olacak bir oyun olmasını diliyorum. Desteğinizi esirgemediğiniz için hepinize teşekkür ederiz. Çok yakın zamanda görüşmek dileğiyle!

Lolgamelol2

Üye
Öncelkle bu şekilde bir başlığı görmek bizleri fazlası ile mutlu etti ve topluluk yöneticisi olarak şahsım adına, oluşan topluluğumuzun bu denli bizlere arka çıkması, desteklemesi bana ekstra bir sevinç kaynağı oldu. Bekleyen tüm oyuncularımıza şunu söylemek isterim ki, herkesin beklediğine değecek bir proje oluşuyor. Ekibiyle, oyuncusu ile belki de ilerleyen süreçte Türkiye'de geliştirilen çoğu projeye örnek, ilham olacak bir oyun olmasını diliyorum. Desteğinizi esirgemediğiniz için hepinize teşekkür ederiz. Çok yakın zamanda görüşmek dileğiyle!
Mergen reis

Mavivatan

Üye
Kusursuz olmamalı az da olsa olsun ufukta kusursuzluk için umut kalsın.
Yeter ki çıksın ve bizim olsun
Selam ve emeğe saygı ile
Kolay gelsin hepinize

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt