Rise Online eksikler düzeltilmesi gerekenler.

MrLeO

Üye
Oyun ilk etapta oyuncu sayısı olarak güzel bir başlangıç yaptığı konusunda hepimiz hemfikirizdir diye düşünüyorum.
Slotların dolu olması, partylerin birbirlerine ks atması, kavgalar, polemikler bizleri çocukluğumuza götürdü bir bakıma.
Grafikler günümüz şartlarında çok mükemmel olmasa bile makul seviyede ve rahatsız etmiyor.

Peki şuan oyunla ilgili eksi görüşlerime gelecek olursak.

1) İlk gün çok güzel idare edilen oyunun son 3 gündür lag, sunucu kopması ve askıda kalma problemleri ile boğuşması. Bizler için sıkıntı değil ama ilk kez oynayan oyuncuları bu durum soğutabilir. Yönetimin en kısa sürede bu sorunları çözeceğine inanıyorum.

2) Oyunun ilk etapta mob killing dışında bize birşey sunmaması biraz sıkılmamıza sebep oldu. Etkinliklerin açılacağı bildirildi ama en azından Dungeonlar aktif edilebilir bizim biraz eğlenmemiz sağlanabilirdi.

3) Goldbar sorunsalı bazı oyuncuların canını sıkmış durumda. Yönetimden herhangi bir açıklama gelmediği için çatlak sesler yükseliyor. Bu konuda da yönetimin kısa zamanda bir aksiyon alacağını umuyorum.

4) Discordun mesaja kapatılması ve forum konularının genellikle silinmesi veya kapatılması biraz oyuncu dostu yönetim söyleminizle çelişmekte. Evet toxic bir kitle ve tek amacı eleştiri olan başka bir vasfı olmayan arkadaşlar var haklısınız. Sunucu problemleri de şuan öncelikli çözülmesi gereken konu o yüzden discorddan cevap verilemiyor. Ama ben resmi discorddan ordaki insanlarla sohbet etmeyi özledim.

5) Sadece premiumlu kullanıcılara bir ayrıcalık olan AH pazar sistemini hala kapalı olması biz premium alanlar için hoş olmadı. Ya daha sonradan telafisi sağlanmalı yada sistem hazır değilse premium özelliklerinden kaldırılmalı.

6) Pazar kurma sorunsalı devam etmekte. Kimi zaman çoğu oyuncu pazar kuramamakta veya kurulu pazarların bazıları açılmamakta. Buna acil bir çözüm gerekiyor.

7) İtem dismantle sistemi sanırım henüz aktif değil ve bu yüzden +7 item basımı şuan kapalı ve bu benim gözümde büyük bir eksik.

8) Pet ve bineklerin yan slottaki karakterlerde aktif olmaması hoş olmamış. Firma para kazanmak istiyor evet ama ben 4 adet pete para vermektense onun yerine başka bir ürün alarak firmaya destek olmak isterim.

9) Görev sayısının yetersizliği, verdiği ödüllerin biraz basit kalması ve hikayer görevlerinin hala eklenmemesi. Hikaye görevleri açılışa yetiştirilmeliydi.

10) Battle Point simgelerinin kanal değiştirdiğimizde yok olması düzeltilmemesi zor olmamalı.

11) Başka kanalda oynayan arkadaşlarımıza hala özel mesaj gönderemiyoruz. Bu büyük sorun bununda çözülmesi gerekiyor.

12) Oyunda fazlasıyla makro var ve bu çoğu oyuncunun canını sıkmış durumda. Makrolu partylerden slot almak imkanız hale geliyor. Oyunda GM lerin bulunması ve slotları gezmesi şart.

13) Oyuna giren golda oranla giren item oranı yetersiz duruyor. 4 gündür aralıksız oynamamıza rağmen kendi jobumuza ait item hiç alamadık başka joblara ait item sayısı bir elin parmağını geçmedi.

14) Job dengelerinde hala ufak sıkıntılar mevcut buda oynanışı bir tık olumsuz etkiliyor.

15) Markette satılan kostümler NFT kostümlere oranla çizimleri çok basit kalmış. Puanlama yapsaydım eğer NFT kostümlere 10 veriyorsam market kostümlerine en fazla 3 verirdim. Ya daha güzel çizimler yapılmalı yada market kostümlerine oynanışı çok etkilemeyecek düzeyde bonus verilmeli düşüncesindeyim. Biz oyuncular olarak marketten ürün satın alıp firmaya destek olmak isteriz doğal olarak.

Şu anlık aklıma gelen şahsi kanaatim olan eksiklikler bunlar. Siz değerli arkadaşlar konunun altına yorum yaparak eksik gördüklerinizi yazabilir. Düşüncelerinizi belirtirseniz çok sevinirim.

Yönetimin sorunların düzelteceğine dair güvenim tam. Biz oyuncular olarak her zaman arkanızdayız. Yeter ki siz yönetim olarak kitlenizi her zaman önemseyin ve dinleyin. Bu bizi her zaman mutlu eder.

Konu eksik bulundukça güncellenecektir.

Herkese iyi oyunlar dilerim

Son düzenleme:

NOCHE

Üye
Bence oyuncu ve yönetim arasında büyük fark var şu discorddan mesaj gönderememe konuların silinmesi vs.....

Dilefruz

Üye
Merhaba,
Sunucu kaynaklı sorunlar çok kısa süre içerisinde düzelecek.
Discord sohbeti şuanlık açılmayacak, konu dışı kendini kaybeden insanlar yüzünden.
Makrocular hakkında ağır yaptırımlar uygulanacak. Log kayıtları mevcut
AH pazar sistemi 1-2 haftaya geleceğini düşünüyorum.
Görev sayıları ilerde artacak.
Pet ve binekler yan hesaplarda kullanılırmı bilmiyorum.
İtem upgrade en geç 1-2 haftaya açılacak.
ve diğer tüm sorunlar güncelleme geldikçe Yama Notları olarak sizlerle paylaşılacaktır.

MrLeO

Üye
Merhaba,
Sunucu kaynaklı sorunlar çok kısa süre içerisinde düzelecek.
Discord sohbeti şuanlık açılmayacak, konu dışı kendini kaybeden insanlar yüzünden.
Makrocular hakkında ağır yaptırımlar uygulanacak. Log kayıtları mevcut
AH pazar sistemi 1-2 haftaya geleceğini düşünüyorum.
Görev sayıları ilerde artacak.
Pet ve binekler yan hesaplarda kullanılırmı bilmiyorum.
İtem upgrade en geç 1-2 haftaya açılacak.
ve diğer tüm sorunlar güncelleme geldikçe Yama Notları olarak sizlerle paylaşılacaktır.
Teşekkürler. Ben ve diğer arkadaşlar eksik buldukça konuyu güncelleyeceğim.
Daha sonra düzeltilenler ve bekleyenler diye ikiye ayıracağım siz moderatör arkadaşlar fırsat buldukça konuyu takip edip iletirseniz seviniriz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt