enteresan ben aslında umutluydum bu oyundan geliştirirler diye düşünüyordum unlucky olmus yapcak bişi yok 1 2 sene daha bekleriz.sürekli geri gidiyor ne ilerisi hangi ileri yok öyle bir gelişme maalesef herşeyi her seferinde kötürüm yapıyolar solo oyuncuya göre bişi yok oyunda burada açılan konulara baksana kimse memnun değil hep kendi bildikleri azcık dinleyip önemseseler fikrimizi bal kaymak olcak
Selamlar. Oyun her geçen gün gelişiyor ve gelişmeye devam ediyor. Bir çok etkinlik eklendi oyun açıldığından beri. Canavarların hızlı vurma sorunu anlıktı. Düzeltildi. Crafting, mount race, lucky draw, cfw, blood valley gibi bir çok etkinlik eklendi ve eklenmeye devam ediyor. Aynı zamanda yakında büyük güncellemeler olacak. Sunucu bazındaki problemlerin bir çoğu halledildi. Bazen ara sıra teknik aksaklık olsa da oyun her geçen gün gelişmeye devam ediyor ve edecektir.Nasıl gidiyor arkadaşlar oyunda bi gelişme var mı ? ilk 3 hafta oynayıp saldımda durum nedir optimizasyon olsun jobların yürüş animasyonları mobların seri vurması falan düzeltildimi.
biraz bilgi verebilirmisiniz.
Yönetime oynayıp görev almak istediğin çok belli. İnsanları yanlış yönlendirme. Sen karlı çıkacaksın diye insanları mağdur etme. Yararıklar halen hızlı vuruyor. Halen optimizasyon sorunu var. Halen karakter ve itemler arası denge yok. Benim fikrimdir konuyu açan arkadaşa erken erişimde olan oyunu oynamanı tavsiye etmem. Bekle oyun offical yapsın sorunlar ortadan kalksın o zaman başla. Yazık genç yaşta kanser olma.Selamlar. Oyun her geçen gün gelişiyor ve gelişmeye devam ediyor. Bir çok etkinlik eklendi oyun açıldığından beri. Canavarların hızlı vurma sorunu anlıktı. Düzeltildi. Crafting, mount race, lucky draw, cfw, blood valley gibi bir çok etkinlik eklendi ve eklenmeye devam ediyor. Aynı zamanda yakında büyük güncellemeler olacak. Sunucu bazındaki problemlerin bir çoğu halledildi. Bazen ara sıra teknik aksaklık olsa da oyun her geçen gün gelişmeye devam ediyor ve edecektir.
enteresan ben aslında umutluydum bu oyundan geliştirirler diye düşünüyordum unlucky olmus yapcak bişi yok 1 2 sene daha bekleriz.
Bakın siz kendi fikrinizi hür bir şekilde bildirebiliyorsunuz. Oysa benim fikirlerime düşüncelerime yanlış diyorsunuz ve şahsıma hakaret edebiliyorsunuz. Bana nasihatte bulunabiliyorsunuz.Yönetime oynayıp görev almak istediğin çok belli. İnsanları yanlış yönlendirme. Sen karlı çıkacaksın diye insanları mağdur etme. Yararıklar halen hızlı vuruyor. Halen optimizasyon sorunu var. Halen karakter ve itemler arası denge yok. Benim fikrimdir konuyu açan arkadaşa erken erişimde olan oyunu oynamanı tavsiye etmem. Bekle oyun offical yapsın sorunlar ortadan kalksın o zaman başla. Yazık genç yaşta kanser olma.
İşe gitmeyip 24 saat oyunmu oynuyorsunuz yada zindan dan çok iyi dropmu aldınız?Solo olarak oynuyorum şuanda 50 GB lik karakterim var oyuna cebimden 1 kuruş bile yatirmadim , solo olarak gayet birşeyler elde edebilirsin sadece sabir gerekiyor , oyun gelişiyor yeni etkinlikler geldi ve gelecek olan büyük yamalar var, optimizasyon hala sorunlu,
Solo DV farmı itemsiz yapamaz, o yuzden castlelarda yaptiğıni varsayıyorum. En iyi seçenek şu an sanirım dread cyclops. 8 saatte 1 mino drobu var item 8 m. Saatte 1m'e denk geliyor. Gold ve çöp drobu da var ama pot parasını karşılamaz. Hadi karşıladı diyelim.İşe gitmeyip 24 saat oyunmu oynuyorsunuz yada zindan dan çok iyi dropmu aldınız?
Şuan solo farm slotları zarar yazarken arkadaşa 50gb item yaptım demeniz garip.
Hakaret nerede ? Hangi satır hangi kelime ? Keşke önce okuduğunu anlayabilseydin. Oyunu oynamıyorum demedim. Zaten kendi yazdığın ile benim yazdığımı tekrar okusan anlayacaksın. Sen optimizasyon sorunu yok dedin ben devam ediyor dedim. Sen karakterlerin hızlı vurması düzeltildi dedin ben hayır halen hızlı vuruyor dedim. İşte okuduğunu anlamadığın için hakaret var sanıyorsun. Ortada olan tek şey insanlara yanlış bilgi verip doğruyu söylememeniz. Zaten yorumlarda insanlar halen sorun olduğunu belirtmişBakın siz kendi fikrinizi hür bir şekilde bildirebiliyorsunuz. Oysa benim fikirlerime düşüncelerime yanlış diyorsunuz ve şahsıma hakaret edebiliyorsunuz. Bana nasihatte bulunabiliyorsunuz.
Ben 3 yıldır bu platformdayım. Çizgimi de hiç bozmadım. Bozmam da. Kimseye oynadığım yok. İnsanlarla fikirleriniz aynı olmadığında onlarla tartışmaya girebilmek varken siz hakaret etme yoluna başvuruyorsunuz. Oyunu oynuyorsanız demek ki sorun yok ki oynayabiliyorsunuz, oynamıyorsanız bu sorunların bitip bitmediğini nasıl biliyorsunuz? Başkasına sordum, yayında gördüm, arada bir çıkıp diyorsanız yine oynamıyorsunuz demektir. Oynuyorsanız karakter isminizi öğrenebilir miyim? Oyunda sizinle karşılaşmak isterim. Karakterinizi geliştirdiyseniz demek ki oyunu oynamaya devam ediyorsunuz. Bu durumda iftira atmış oluyorsunuz.
Mesela ben hiç bir şekilde optimizasyon sıkıntısı yaşamıyorum. 1060 ekran kartım var. i7 8700k işlemcim var. Yani şu an ki piyasaya göre çok alt bir sistemim var. Ancak hiç bir şekilde kasma donma yaşamıyorum. Demek ki optimizasyon iyileşiyor. Oyuncular 20 senelik kartlarla oyuna girmeye çalışıyor. Giremeyince de kasıyor diyor.Hakaret nerede ? Hangi satır hangi kelime ? Keşke önce okuduğunu anlayabilseydin. Oyunu oynamıyorum demedim. Zaten kendi yazdığın ile benim yazdığımı tekrar okusan anlayacaksın. Sen optimizasyon sorunu yok dedin ben devam ediyor dedim. Sen karakterlerin hızlı vurması düzeltildi dedin ben hayır halen hızlı vuruyor dedim. İşte okuduğunu anlamadığın için hakaret var sanıyorsun. Ortada olan tek şey insanlara yanlış bilgi verip doğruyu söylememeniz. Zaten yorumlarda insanlar halen sorun olduğunu belirtmiş
Merhaba, oyunun ilk 3 haftasına oranla yeni etkinlikler geldi bir takım sorunlar çözüldü ama beklediğiniz oyun haline daha gelmedi. Söylediğiniz sorunlar, oyunun yazılımsal sorunları çözüldükten sonra yapılacak cila işleri ve maalesef bahsettiğin ilk 3 haftadan kalma sorunlar hala devam ediyorken, yeni eklenen işlerle sorunlar arttı ve düzeltilmesi uzun sürdü, sürüyor. Bu hızla gidilirse bence siz yaklaşık 8 ay sonra filan tekrar bir kontrol edin derim.Nasıl gidiyor arkadaşlar oyunda bi gelişme var mı ? ilk 3 hafta oynayıp saldımda durum nedir optimizasyon olsun jobların yürüş animasyonları mobların seri vurması falan düzeltildimi.
biraz bilgi verebilirmisiniz.
Merhaba, monsterların çift vurma sorunları devam ediyor, craft oyun açılışında vardı zaten rework edildi ama sorunları AYLARDIR devam ediyor hatta eskiden bir konuda "düzeltildi, düzeltiliyor" dediğin iddia ettiğin toplama materyalleri sorunu da hala devam ediyor, mount yarışı duyurulduktan ay veya aylar sonra eklendi ama bir aydır ödül vermiyor beta şekilde ilerliyor, lucky draw duyurulduktan ay veya aylar sonra eklendi ama buglı olduğu için kapalı, cfw içeri almama sorunları hala devam ediyor, blood valley afk sorunları hala devam ediyor. Sunucu bazındaki sorunların hallolduğundan bahsetmişsiniz sunucu güncelllemelerini yapan kişi sizsiniz herhalde hangi sorunların çözüldüğünü söylerseniz aşırı mutlu oluruz çünkü hiç ortada olmayan channel çökme sorunları bu ay oyuncular olarak bizi yoruyor. Yanıldığınız konu oyun gelişmiyor, sadece büyüyor ve her büyümenin sonucunda oluşan sorunlar ise maalesef aylarca çözülmüyor.Selamlar. Oyun her geçen gün gelişiyor ve gelişmeye devam ediyor. Bir çok etkinlik eklendi oyun açıldığından beri. Canavarların hızlı vurma sorunu anlıktı. Düzeltildi. Crafting, mount race, lucky draw, cfw, blood valley gibi bir çok etkinlik eklendi ve eklenmeye devam ediyor. Aynı zamanda yakında büyük güncellemeler olacak. Sunucu bazındaki problemlerin bir çoğu halledildi. Bazen ara sıra teknik aksaklık olsa da oyun her geçen gün gelişmeye devam ediyor ve edecektir.
Var olan hiç bir oyun ram ekran kartı ve işlemciyi bir arada yük bindirmiyor ancak rise online da durum böyle değil. Hepsine yük bindiriyor. Rise online dan daha çok grafik özellikleri olan daha çok detayı olan oyunlar daha az işlemci gücü tüketirken rise online %70 işlemci gücü tüketiyor. İşte bu optimizasyon sorunudur. 1060 ekran kartım var sorun yok diyorsun da bencide 3090 var ona rağmen sorun yaşıyorum. Çoğu zaman fps drop yiyorum. Şuan oyuncu sayısı çok fazla azaldığı için doğal olarak town da donma kasma yaşamıyorsun. Ben oyuna giriyorum ancak sadece etkinliklere katılıyorum. Zindan ve blood dışında oynamıyorum çünkü oynayacak insan yok. Mage yim ben kaç party mage pk ya çıkıyor akşamları ? Çıkınca ne oluyor 100 gb ye yakın itemi olan mageler malee düşüremiyor. Toz basıyor ms atıyor vurduğu damage 1250 meteor ile. İçine giren warrior seri seri 1600 vuruyor rogue 2400 vuruyor. Oyunda denge olsaydı bu tür sorunlar olmazdı. Ben fikrimi söylüyorum nasıl yapımcı çıkıp erken erişim diyebiliyorsa itemlere ve karakterlere nerf atıyorsa bende diyorum ki kardeşim oynayıp kanser olma bekle offical da oyna keyfine bak.Mesela ben hiç bir şekilde optimizasyon sıkıntısı yaşamıyorum. 1060 ekran kartım var. i7 8700k işlemcim var. Yani şu an ki piyasaya göre çok alt bir sistemim var. Ancak hiç bir şekilde kasma donma yaşamıyorum. Demek ki optimizasyon iyileşiyor. Oyuncular 20 senelik kartlarla oyuna girmeye çalışıyor. Giremeyince de kasıyor diyor.
Yaratıklar hızlı vurmuyor. Yaratıklar sunucuya yük bindikçe yavaşlıyor tahminimce. Daha sonra reset gelince normal hallerine dönüyor. Keza bende oynuyorum. Bu tarz sıkıntı yaşamıyorum. Ayrıca optimizasyon bitmeyen bir süreçtir. Hiç bir zamanda bitmez. Öncelikle bunu anlamalı ve öğrenmelisin. 2000'li yılların başından beri hiç değişmeyen oyunları oynayanlar, optimizasyon kötü diyorlar. Oyun her yamada bi optimizasyon ayarı çekiyor. Şu an discordda çok çok az insanlar oyun kasıyor diyor.
Sen oynanmaz diyorsun, millete oynama diyorsun ancak oynuyorsun. Demek ki oynanabilir durumda. Oynanmayacak durumda olsa sende oynayamazsın.
İnsalara kanser olursun, yönetime oynama gibi kelimeler ben kendimce hakaret sayarım. Siz saymıyorsanız o sizin probleminiz benim değil.
Çünkü yanlışsın ve yanlışı savunuyorsun. Yanlışa yanlış diyemeyecek kadar fanatiksin. Bizim amacımız dengeli ve güzel bir oyun oynamak. Oynadığımız oyundan keyif almak. Aylarca item toplayıp item baskmaya çalışıyoruz hoooppp nerf yiyor. Zannediyorlar süper mario oynuyoruz da itemlere nerf atıyorlar. Arkadaş sen o kadar beta yı neden yaptın ? 3 senedir bu oyundayım diyorsun adamlar 3 senede item dengesini sağlayamamış offical deyip açılış yapmış üstüne halen itemlere nef atıyor. Kim karşılayacak benim zararımı ? Şuan item aldım bastım diyelim yarın nerf gelse yine zarara gireceğim. Neden item yapayım ? Konu açtım mage oynamak isteyenlere adında. 10 m ile 10 gb lim staff arasında 24 damage fark var. Bu mu denge ? Bu mu kaliteli oyun ? Bu mu sorunsuz oyun ?Konu oyunu tartışmaktan çok benim üzerime tartışmaya döndüğü için daha fazla yazmak istemiyorum.
Herkes kendi doğrularına inanır.
İyi forumlar.
Aziz doğru söylediği kısımalarda vardır ama bazı durumları es geçiyor eleştirmiyor, bu yüzden "staff" olduğunu düşünüyorum. Hiç bir oyuncu oyunu bu kadar savunmaz. İyi bir item net bir şekilde damage ve defans konusunda farkını ortaya koyar, Wariorde ve asasda net olarak farkı hissettiyor. Çok fazla çalışma ve üzerinde düşünülmeye ihtiyacı var oyunun.Çünkü yanlışsın ve yanlışı savunuyorsun. Yanlışa yanlış diyemeyecek kadar fanatiksin. Bizim amacımız dengeli ve güzel bir oyun oynamak. Oynadığımız oyundan keyif almak. Aylarca item toplayıp item baskmaya çalışıyoruz hoooppp nerf yiyor. Zannediyorlar süper mario oynuyoruz da itemlere nerf atıyorlar. Arkadaş sen o kadar beta yı neden yaptın ? 3 senedir bu oyundayım diyorsun adamlar 3 senede item dengesini sağlayamamış offical deyip açılış yapmış üstüne halen itemlere nef atıyor. Kim karşılayacak benim zararımı ? Şuan item aldım bastım diyelim yarın nerf gelse yine zarara gireceğim. Neden item yapayım ? Konu açtım mage oynamak isteyenlere adında. 10 m ile 10 gb lim staff arasında 24 damage fark var. Bu mu denge ? Bu mu kaliteli oyun ? Bu mu sorunsuz oyun ?